Salajence la apel[58]
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Vaaai ce ma enervez Tocmai i-am scris Mihaelei o reteta de praji cu mere si cand am trimis mesajul mi-o picat netul!!! ![]() Deci Miha daca mai ai nevoie, is aci Ioi ce m-am enervat! |
Oti multzam fain, imi pare rau ca nu ai putut trimite reteta...am gasit pe un blog si deja am scos-o din cuptor...o papam deja...
.vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
Ok, Miha, pune reteta si aici...
Macar sa salivam...Olimpia, sunt invidioasa pe tine, cand aud de ikea... io nu am fost niciodata, insa m-am uitat la ei pe site... Ce sa spun?? M-as delecta si eu pe acolo cateva zile macar...
Heeeeeeeeeeeiiii, v-ati culcat deja?
silvana_salajan spune:
Vad ca nu mai vreti sa povestiti cu mine, asa ca merg si eu la somnic.
Va astept maine, sa nu va panicati daca dorm ca azi pana la 11
mihaela_s spune:
Oti uite aici. Reteta e si cu branza si cu mere, eu am facut-o de multe ori in Ro. Si cu si cu...
.
am pus si reteta Thai pe blog. Insa nu stiu in ce masura gasiti voi ingredientele...dar daca da, merita. Se face repede si e super-gustoasa.mih
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
mihaela,
e uda tastatura
.mno, asta da mancare.taietei chinezesti am ca eu si matei suntem inebuniti dupa ei.sosul ar fi de bai, ca la zalau nu este,dar am vazut in metro, cora,carrefor.musai sa execut mancarea.
fetili v-am zis ca am depistat un local unde se ecsista mnacare chinezeasca?da de aia adevarata
.bucatarii sunt chinezi.moama ce minunatii fac.io mancai cu succes 5 meniuri,printre care si rata cu porto.sunt un deliciu
.servesc si la pachet,cu conditia sa mergi tu sa ridici comanda.da merita.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Vad ca nu mai vreti sa povestiti cu mine, asa ca merg si eu la somnic. ![]() Va astept maine, sa nu va panicati daca dorm ca azi pana la 11 |
somn usor.
auzi,dupa ce-l trimti pe andrei la scoala baga ,lasa-ne cafeiu pe masuta sa stim ca esti ok.

la arad se deschide IKEA
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
olim spune:
eu am inteles ca la cluj va fii urmatorul magazin ikea dupa bucuresti.Oti eu ma duc in ikea de anid e zile, si tot ma topesc cand intru si acuma
bai bia eu am avut o experienta aiurea cu chinezii si nu mai pap la ei, cu toate ca eram fan![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
mihaela_s spune:
| citat din mesajul lui Bimilit mihaela, e uda tastatura![]() Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Pai e super daca gasesti la Metro sau Cora sau Carrefour, o data ajungi la Cj, nu?
Sa cauti sos din acela Thai green curry, cum am scris eu am luat de alt fel...dar tot excelent a fost. E ceva sos cu lapte de cocos asta de l-am avut. E prima data cand gatesc asa ceva...
Mai am o reteta de la colega mea thailandeza, o sa fac saptamana asta si mancarea aceea. Aia e cu legume multe, dar nu congelate ci proaspete. Apoi o sa o scriu, ca vreau sa fac si poze...
vorbe de copil...
Hobby
olim spune:

mama ce bunaciuni faci tu miha, tocmai citeam cu colegu in blog la tine,
vorbe de copil
blondo unde ai disparut ca oti a mers la somnic, cu toate ca eu o vad ![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
mihaela_s spune:
olim, nu vreau sa fac din blogul meu, blog de retete, dar o sa mai pun cateva...am avut la scoala prezentari de retete, de fapt mai avem si saptamana care urmeaza. Fiecare coleg prezinta cate o reteta de preferinta din tara lui. Si profa vrea sa scoatem o carte de retete a grupului...abia asteptam. O sa le am pe toate acasa.
Ce va invidiez ca puteti merge la IKEA! Ioi bine ca e departe de noi, ca altfel as fi toata ziua acolo...
vorbe de copil...
Hobby