Salajence la apel[58]
Raspunsuri - Pagina 10
Bimilit spune:
otiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
.
hai ca te vad.treci si desluseste misterul
.
mno, cred ca n-am vazut bine
.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Hoooooooooooooo, ca nu nasc, nu inca
Dar ce sa ii faci cand ai un singur neuron, si ala e in vacanta? Am iesit pana la Unicarm cica dupa o pita, drum drept, ce mai 500 m doar nu o fi foc.Dar, exista un DAR. Am un sotz, mai rau ca o ia o pauzare gravida. Azi dimineata ma pune sa ii caut reteta de CATAIF. Cica isi face singur
. Noa, dupa ce am vazut ca ieri nici unul nu a luat pita, zic hai sa mergem la Unicarm, luam si paine si taietei sa iti fac cataif. Zis si facut, numai ca ne-am dus...amandoi fara mobile.
Si acolo langa supermarket sta verisoara mea, cea cu placintele minunate, care ne-o vazut pe geam si ne-o chemat sus.. Si povesti, una-alta, amu ne-am bagat in casa... Cand ce sa vezi??? Apeluri peste apeluri... Mno, am intrat iute sa va spui sa nu va agitati, ca nu nasc io fara sa va anunt
Amu barbatelul si varul meu fac gratare si mici, bineinteles ca in magazin s-o sucit, ca nu mai vrea cataif ca vrea...salam de biscuiti
Tulai, io am auzit ca multi soti au simptomele nevestelor gravide in timpul sarcinii, dar ma gandeam la dureri nu la pofte. Nici mie nu imi tre atatea cate ii tre lui. A, si uitai sa va zic ca i-am facut damblaua. Amu e la frigi, sa vedem cum o fi iesit, ca l-am facut, asa dupa "ureche".
Va
ma duc sa cetesc din urma ca nu am apucat, dar mai vin. Si va multumesc din suflet ca va ganditi la mine. E asa de placut! 
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Hoooooooooooooo, ca nu nasc, nu inca Dar ce sa ii faci cand ai un singur neuron, si ala e in vacanta? Am iesit pana la Unicarm cica dupa o pita, drum drept, ce mai 500 m doar nu o fi foc. Dar, exista un DAR. Am un sotz, mai rau ca o ia o pauzare gravida. Azi dimineata ma pune sa ii caut reteta de CATAIF. Cica isi face singur Si acolo langa supermarket sta verisoara mea, cea cu placintele minunate, care ne-o vazut pe geam si ne-o chemat sus.. Si povesti, una-alta, amu ne-am bagat in casa... Cand ce sa vezi??? Apeluri peste apeluri... Mno, am intrat iute sa va spui sa nu va agitati, ca nu nasc io fara sa va anunt Amu barbatelul si varul meu fac gratare si mici, bineinteles ca in magazin s-o sucit, ca nu mai vrea cataif ca vrea...salam de biscuiti Tulai, io am auzit ca multi soti au simptomele nevestelor gravide in timpul sarcinii, dar ma gandeam la dureri nu la pofte. Nici mie nu imi tre atatea cate ii tre lui. A, si uitai sa va zic ca i-am facut damblaua. Amu e la frigi, sa vedem cum o fi iesit, ca l-am facut, asa dupa "ureche". Va ma duc sa cetesc din urma ca nu am apucat, dar mai vin. Si va multumesc din suflet ca va ganditi la mine. E asa de placut! ![]() |
tu , ii vai de tine cand te prind
n-am putut fuma de stres.ma agitam ca un leu in cusca.
eram gata, gata sa ma sui in motor si sa te cot la spital.
fa bine si baga pe PM nr de la parintii tai cu cu voi nu-s cu om
mnpo, bine ca sunteti ok.ca aci faceam deductii logice
of, of, mai, mai.
acu poci bea o cafea si trage cateva tigari linistita
silvana_salajan spune:
Peseu: am vazut ca scie in mesajul de mai sus: ia o pauzare gravida, deci traducerea e: m.u.i.e.r.e gravida.
Am mai avut eu astfel de interentii, nu Bia???
Pastrati agitatele pe sapt. viitoare. ![]()
mihaela_s spune:
Noa cand era sa ridic si io iar pompoanele!!!!!
Oti, bine ca ai dat un semn de viata ca deja si io ma gandeam la tine...
Bia, ma bucur ca v-ati distrat la chef, asa mai zic si io! chiar daca cu tf la ureche o vreme...dar vad ca final te-ai dat pe brazda! 
Io tocmai am terminat mancarea thai, am si pozat-o si o sa pun reteta...numai sa papam...
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Peseu: am vazut ca scie in mesajul de mai sus: ia o pauzare gravida, deci traducerea e: m.u.i.e.r.e gravida. ![]() Pastrati agitatele pe sapt. viitoare. |
auzi , da asa-i si colegu meu.baiu-i ca nici dupa ce am nascut eu, pofetele lui nu au trecut
silvana_salajan spune:
Hai ca te las maine sa ma bati
Merg sa vad daca se descurca men-ii astia cu focul, si eventual sa le fac ceva langa gratare. V-am zis io ca e ca o gravida husbandul asta al meu.
, revin mai pe seara.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Noa cand era sa ridic si io iar pompoanele!!!!! Oti, bine ca ai dat un semn de viata ca deja si io ma gandeam la tine... Bia, ma bucur ca v-ati distrat la chef, asa mai zic si io! chiar daca cu tf la ureche o vreme...dar vad ca final te-ai dat pe brazda! ![]() Io tocmai am terminat mancarea thai, am si pozat-o si o sa pun reteta...numai sa papam... ![]() vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |
astept postarea.is curioasa ce ai gatit.
sa nu-mi zici ca-s legumele alea congelate?ca io-s moarta dupa asa ceva
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit