Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (200)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna dimineata !
cafea pentru toata lumea, fiecare ce doreste, ce pofteste !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaaaa. Care va sa zica ati asteptat sa ma culc eu ca sa incepeti petrecerea?

Aandreea27, multam de idee, cred ca e cam greu realizabil dar am retinut ca posibilitate.

Andreea11, sanatate multa!

Papanash, sanatate si lui Ghighi. Ia ca vezi tu azi cum e baiatul, poate isi mai revine pana la party.

Maria, iti dau un PM cu instructiuni de ajungere. Sper sa fie cat de cat ok, daca nu, ramane sa ma suni. ok?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata
hop si eu la cafea

eu sunt super bucuroasa, in urma noptii dormite la mamaie fata mea a dormit si acasa toata noaptea de la 9 la 6 jumate iar eu am dormit si mai bine

azi am program incarcat ma duc cu fata la analize , iar la pranz ma duc eu la stomatolog, apoi relax nene ca treb sa fiu maine fresh

sa aveti o zi buna
revin mai tarziu

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata!
Vad ca ati avut activitate!
Eu sunt la servici, si studiam hartile lasate de Roxana. Dar oricum dupa lucru, mergem sa vedem ce trasee sa alegem pe maine. Avem o misiune de indeplinit, asa ca trebuie sa stim ce vom face. Mai trecem si la Cora azi, sa vb cu cei de la magazin, sa nu avem surprize maine.
Olivia mea, m-a pacalit azi noapte, eu m-am bagat in pat pe la 9, nu mai puteam de somn, iar ea tot asa parea ca se culca, cand colo ma trezeste fata cu strigate, nu avea somn, ii zic sotului s-o aduca la noi in pat, a stat ce a stat la noi, si iarasi a apucat-o palavrageala, in gandul meu ca e deja dimineta, ma ridic eu din pat, sa merg sa ma pregatesc de servici, cand trec pe langa ceas, nu-mi vine sa cred, ora 11 noaptea, am crezut ca nu vad bine , am luat-o pe Olivia, i-am mufat suzeta si SOOOMNNNN!!!!S-a culct fata imediat!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Am fost ieri la doctor si Daria e bine. Nici un pericol de contagiere.
Pregatim bagajele, plecam astazi spre Bucuresti!

O zi buna tuturor si ne vedem miine la party.

Cum vine sotul din oras il pun si pe el la studiat harti.

Multumim Luy si Roxana!

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna dimineata!

Am fost ieri la doctor si Daria e bine. Nici un pericol de contagiere.
Pregatim bagajele, plecam astazi spre Bucuresti!

O zi buna tuturor si ne vedem miine la party.

Cum vine sotul din oras il pun si pe el la studiat harti.

Multumim Luy si Roxana!

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Ce bine ca Dariuta este bine si puteti veni !
Drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
Maria, iti dau un PM cu instructiuni de ajungere. Sper sa fie cat de cat ok, daca nu, ramane sa ma suni. ok?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

MULTUMESC Rox ,daca nu ne descurcam te sunam ,sotul meu a studiat si harta si explicatiile amanuntite trimise de tine si a zis ca stie drumul Multumesc mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Buna dimineata!

Incep mesajul cu felicitari mamicilor care vin din alte orase pt a fi alaturi de celelalte mamici si copii. Mi se pare un lucru extraordinar.

Apoi, nu pot sa remarc ca papanash a scris ultima aseara si prima azi dimineata.

Ma bucur ca bebelusii incep sa se simta mai bine si pot veni la intalnire.

Acum cu ale mele:
Tudor suge toata noaptea, azi-noapte cred ca din 30 in 30 min. Se scoala in fund si incepe sa planga, vrea si el sa suga macar un pic. Ce ziceti de asta?

Cand am fost la vaccinul de un an mi-a facut Priorix. O prietena mi-a zis ca vaccinul de un an este Infanrix. Eu stiu ca tb sa fac si Infanrix-ul. Care e diferenta? A gresit dr. sau....?

Voi veni cu taxi la petrecere, o stii ala pe unde sa o ia, sau sa imi notez eu strazile care sunt inchise?

Papanash - pe langa care Mega Image stai? Si eu am mancat pui de la ei si mi s-a parut delicios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Lume, lume

va invit cu mic cu mare

toata lumea e invitata in cinstea lui Teutzu

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Valeu ce petrecere de pomina !!!
Sa-ti traiasca sarbatoritul !

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Nu, nu, a fost un mare fasss FASSS aseara, chiar nu am sarbatorit. Au venit finii si o pereche de prieteni la masa. Am avut supa de pui cu galusti si ardei umpluti. Baietii au bagat cateva paharele de vin.

In rest m-am ofticat rau ca netul mai mult nu merge. Asa ca aseara am furat de la vecini. Sa ma fi vazut cum cautam retele cu laptopul in brate pe balcon. Dar deh, ce puteam sa fac??? Ma gandeam la sacosele lasate la usa mea, nu puteam sa ma dau la fund chiar asa.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Urmy ce sa zic... Si Robert are nopti in care se trezeste asa des, dar si nopti in care se trezeste doar 1 data. Zilele trecute se vaita asa tare dc nu ma gasea ca sa suga . Despre vaccin stai linistita nu a incurcat doctorul nimic. Am vazut ca se practica inversarea vaccinurilor astea. Si noi faceam la 1 an priorix, daca m-a anunta dr ce vaccin sa cumpar . Motivatia a fost ca acum sunt sanse sa inceapa sa apara oreionul, rubeola sau pojarul si e mai bine sa il vaccinam contra astea si apoi sa i se faca rapelul.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput