Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (200)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

Citat:
citat din mesajul lui aandreea27

maria am remarcat si eu miresica dar nu am stiut ca este alehiam.
chiar esti frumoasa alehiam.
ce zici alinus unim petrecerile?.

Eu am remarcat-o si am votat-o fara sa stiu ca este ea ,am aflat apoi

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

multumes andreea si maria de aprecieri

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Eu si sotul mizasem ca Teo va merge singur pana de ziua lui. Abia aseara dupa ce au plecat musafirii s-a hotarat sa o ia la pas. Nu ne venea a crede.

Aseara cineva drag mie de pe acest forum mi-a facut o mare surpriza. S-o fi gandit ca m-am suparat ca nu a mai trecut pe la Barlad. Multumesc pt urari! Pup toti 3 moldovenii inca o data.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Sarbatoritilor de zilele acestea! Cer cu soare, fara nori, mult noroc la puisori! Va pup pe toti si regret mult ca nu am putut intra sa va felicit pe fiecare in parte!

Mergi la inceput

Vad ca inca nu m-a dat afara de pe conexiune.

special pt mami Piciulika si ursuletul plimbaret. Multumim pt raport, ce pacat ca nu mai poti scrie la fel de des, dar te inteleg mamico.

Bye, va pup pe toti si toate. Nu contati pe mine cu scrisul.

Rox, sper ca ai scos cadoul pt tombola din cutia aceea oribila. Pe dedesubt e ambalat frumos. Cand se rezolva cu netul va zic ce am patit la posta. Niste incompetente fara suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Helou,

Am trecutara sa va salutam.
Muyltumim din suflet pentru voturi!
Daca nu mai apuc sa intru va doresc de pe-acuma:Distractie placuta si "La multi ani!!!" tuturor papanasilor si dulcetilor!!!Sa aveti o petrecere pe cinste!

Deabia astept sa vad poze,sa vad dvd-ul si tombola si tot.AAa si tortul...Mai ales tortul!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Urmy, si noi am facut Priorix la un an, si apoi la un an si o luna Infanrix.

Alinus, sigur ca am desfacut cutia, am ajuns la pachetelul albastru frumos cu fundita.

Vad ca aveti voi o problema cu desfacutul cutiilor .

Noi am fost matinali, umblat dupa alocatie, fost in vizita la ai mei (de unde am plecat cu atomica isterizata - nu va mai povestesc ca iar ma apuca nervii), am stat si o ora prin parc la plimbarica. Sunt deja obosita, acum trebuie sa le pregatesc ceva de mancare, noroc ca am luat de la ai mei niste supa ca sa mai aman momentul pana la felul 2. Tare l-as ruga pe tati sa ia ceva de undeva ca nu am chef de nimic.

In orice caz Bubu e bine, gata febra de dupa vaccin, fara antitermice azi nu a mai urcat peste 37.5 in poponica. Sa vedem diseara, sper sa nu am surprize, ca il las cu tati. Atomica si cu mine ne ducem sa pregatim cele necesare pentru petrecere.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mai fetelor miresuci, nu ne puneti si voi un link la pozele voastre? Puturosii ca mine au si ei nevoie sa ajunga mai usor la poze.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Uff avem si noi net sper sa tina ca ma enervez.

teo

Mergi la inceput

Rox,iertare nu am reusit sa mobilizez pe nimeni sa cumpere un cadouas pt noi.Mai bine apelam la fete

teo

Mergi la inceput

Eu am inceput sa caut de munca,am avut deja cateva interviuri.Am unul miercuri si acolo as vrea cel mai mult sa lucrez.La sfarsitul lunii vine mama si o sa stea pana mai creste Vladut sa-l duc la cresa.Bine' o sa o impartim cum putem eu si sora mea

teo

Mergi la inceput