Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (200)
Raspunsuri - Pagina 6
bernix spune:
Papanash, cam asa s-a manifestat viroza si la Degetica, cu multe-multe mucozitati. Io am aspirat-o fara mila si i-am dat Sinupret in apa sau ceai sa mnai scape de muci.
Sinupret asta e un sirop pe baza de plante cu ceva alcoolin el - de-aia l-am dat diluat in apa/ceai - si la ea a mers ff bine.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Noua ne-a dat voie d-na doctor la party. Chiar a ras si a zis ca n-ar trebui sa-mi fie frica de niste muci acu cand toata lumea muceste.
Ce zici Sabinelu
? Multam de sms.
Sa stii ca Degetica e f bine cu nasu. Azi am aspirat deoar de 3 ori: dimi, seara si inaintea mesei de pranz.
bernix spune:
Ramona, felicitari pentru sarcina! Doamne, ce fete curajoase tu si celelalte viitoare mamici de 2009.
Alina, si io sunt prietena cu toate babele. Stiu cum e. Si sa stai singura cu copilu si sa n-ai cu cine schima o vorba.
bernix spune:
L amulti ani fericiti, Isabeluta!
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Papanash, cam asa s-a manifestat viroza si la Degetica, cu multe-multe mucozitati. Io am aspirat-o fara mila si i-am dat Sinupret in apa sau ceai sa mnai scape de muci. Sinupret asta e un sirop pe baza de plante cu ceva alcoolin el - de-aia l-am dat diluat in apa/ceai - si la ea a mers ff bine. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi |
nu are deloc muci, mi s-a parut dimineata ca se aude un gajait cand sugea si am dedus eu ca are ceva in gat.
i-am facut baie mai calda decat de obicei, sa vedem cum o sa fie maine.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
bernix spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi Iulius Teodor, Iris Maria, Stefania, Andrei, Teodora Victoria, Amalia Maria!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
ANDREEA11 spune:
Bai ce rau imi pare ca nu pot ajunge si eu!!!
Cris e ok, dar eu sunt picnita rau si a luat si sotul de la mine, deci e de-asta care se imprastie!!
Sper sa nu ia si Cris. Am zis ca nu anunt nimik cu petrecerea sa nu intervina ceva, si na, ca tot a intervenit!! Nici macar mama, nu ma primeste la spital. SUNT UN MICROB!!!!!
bernix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Bai ce rau imi pare ca nu pot ajunge si eu!!! ![]() Cris e ok, dar eu sunt picnita rau si a luat si sotul de la mine, deci e de-asta care se imprastie!! Sper sa nu ia si Cris. Am zis ca nu anunt nimik cu petrecerea sa nu intervina ceva, si na, ca tot a intervenit!! Nici macar mama, nu ma primeste la spital. SUNT UN MICROB!!!!! andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Sau un virus?!
Insanatosire grabnica!

Roxali spune:
Din ce am apucat sa citesc
Felicitari Ramonarosca si sarcina usoara!
Ayumi sant ok la revizie.
M-ati speriat cati copilasi s-au imbolnavit...sanatate puilor
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
papanash spune:
Multa sanatate tuturor.
eu am prestat schimbul 1,2 si 3 , m-as cam baga in scutece, daca iar are Ghighi program de joaca de la 1 la 3 m-a terminat !
Va pupic, nu uitati, numai maine nu-i poimaine !!!!
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi