Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (200)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Lume, lume

va invit cu mic cu mare

toata lumea e invitata in cinstea lui Teutzu

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Valeu ce petrecere de pomina !!!
Sa-ti traiasca sarbatoritul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello, nu plecati, numai maine nu-i poimaine !!!!!!

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

hello, nu plecati, numai maine nu-i poimaine !!!!!!

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

eu vin de maine la capitala sa fiu prima ,mai ales ca sunt blocaje,strazi inchise ,dar ne descurcam noi si duminica la 10 trecute fix vom fi acolo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

La multi ani Isabeluta si sarbatoritilor de azi!

N-am apucat sa citesc capitolul trecut tot...

Papanash e bine Ghighi??

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

multumesc de intrebare, ghighi e ok, eu nu prea am somn......de la o vreme incoace. Voi ?

filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinamuller

buna seara si de la noi! eu de abia acum m-am apucat de facut mancare pentru ca si puiul meu a devenit terorist: trebuie sa ma aiba in raza ei vizuala, daca nu, panicheaza si urla. in plus, sotul meu vine de o saptamana numai pe la 10 acasa(dupa lucru il ajuta pe frate-sau sa-si renoveze apartamentul unde trebuie sa se mute maine. Doamne ajuta!!!!) iar eu sunt in pragul depresiei. am ajuns sa ma bucur ca vorbesc cu babele prin parc!! dar trec si astea, sunt sigura
in rest, Sara evolueaza uimitor...astazi deja fugea impingand leul pe care ieri nici nu-l baga in seama, e din ce in ce mai iubioare si mai lipicioasa, i-am cumparat si o papusa bebelus pe care a pupat-o si a mangaiat-o de la magazin pana acasa, iar acum, cand isi aduce aminte, iar o cauta sa o iubeasca.
am trecut de azi dimineata pe lapte de crestere si se pare ca il apreciaza. dimineata a baut 260+cereale, iar seara aproape 200 (de cand i-am introdus masa de seara mai mult de 60 nu bea), deci eu zic ca e un succes. in continuare distractia preferata sunt cartile si revistele, se intampla ca o ora intreaga sa nu se miste rasfoind in dreapta si in stanga.iar mie inca mi se mai intampla sa ma uit la ea si sa nu-mi vina sa vred ca e a mea, ca din mine a putut sa iasa o asemenea minune! e incredibil! si iata cum ma binedispun povestindu-va! multumesc, fetelor

Alina si Sara (03.10.2007)

http://www.flickr.com/photos/25327738@N05/
http://www.picturetrail.com/alinamuller

bag seama ca astea-s manifestarile la majoritatea......
copii teroristi si mamici depresate......noroc ca trece repede.
pupici de la noi, cu accent parizian

filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aandreea27

papanash daca mai e loc pe langa puiul de aseara mai trimit si yo neste copanele aripioare si de astea de la tanti cora, ca facut de mana mea mai greu asa.

mergeeeee !!!!! puiul a fost de la nenea mega image

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

papanash eu asa m-am obsnuit cu micul meu bin laden ca atunci cand este si el cuminte,ma apuca gandurile cele rele ce-o avea,e bolnav are febra........nu are febra.......
asa ca nici nu imi mai fac sange rau ca nu am si eu un copil ca in filme unde-l pui acolo sta.mai degraba ma gandesc ce m-o astepta in viitor.

Mergi la inceput

am trisat pe langa dieta.am halit niste ui shanghai.nu se pune ca e ziua lui fiu-meu nu????????!!!!!!!1da muream de .
nici sosul cu usturoi nu se pune nu............din acelasi motiv..
ce naiba sunt mai pohticioasa acum ca atunci cand eram gravi.

Mergi la inceput

Maria, drum bun !

filme Ghighi

Mergi la inceput

noapte buna tuturor.

Mergi la inceput