Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (200)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

s-a sculat, e f putin infundata, dar se scarpina la nas si mai tuseste nitel, semiuscat.
Clar e un guturai de la joaca, dar nu o aduc....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Eu am uitat sa va urez DISTRACTIE PLACUTA!!!!!

Problema e ca Cristian nu sta la aspirat.!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Uhhh ce admosfera aici...ca de party.
Sa va distrati fetelor,sotilor,copii si nu il ultimul rand bebei!!

Erika mi-a distrus mobilul.Am fost nevoita sa cumpar altul azi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna.
a fost SUPERB!multumim mult tuturor celor care au facut ca acest party sa aiba loc in asa maniera!
si mai am o rugaminte....daca a gasit cineva un pahar de jucarie albastru, in forma de stea (de la jucarie)...sau ceva de genul asta....ca noi l-am pierdut!!!!!!
pupici dulci tuturor si o zi minunata in continuare.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

VAI CE RAU IMI PARE CA NU AM FOST SI NOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sa va fie de bine petrecerea!
Asteptam poze!

Ati fost pana la urma la fel de multi cati v-ati anuntat?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI fericiti
Andrei Gabriel de mami valentina_22
Andrei David de mami andreea_deea

Sa va fie vietile pline de zambete si voiosie!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

http://www.flickr.com/photos/septoct2007/2934399354/

o vedere de ansamblu

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Hello !
frumos party !
noi am venit direct acasa fiindca Ghighi a adormit, intai in brate la Bikmaria ( ) apoi Maria cea cu gene lungi ne-a cedat caruciorul, pana a venit sa ne ia tati.
incerc sa incarc filmul " diaspora " pe net, webshotul nu-l primeste ca-i prea lung.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bine v-am regasit!

A fost tare frumos la party, multumesc tuturor celor care au participat si au facut acest party minunat. Multumesc de asemenea tuturor celor care au ajutat la organizare si pregatiri. tuturor!

Am fost destul de multi, numai pe Mandarinutza am pus-o absenta. La atat de multi socializarea ar fi fost oricum grea, dar cu misunatorii care fugeau in toate directiile a fost aproape impoasibila. Cel putin pentru mine, mama denaturata, mi-am abandonat copiii pe unde am nimerit. Bubu a stat mai mult cu tati, la fumatori, si nu numai ca a fumat pasiv dar a scos si a gustat pamantul din ghivece. Despre Alex nu as putea sa va spun nimic, habar nu am cu ce s-a ocupat (pe aceasta cale multumesc celor care s-au mai ocupat de ea), decat ca am cam repezit-o de cateva ori ca aveam alta treaba.

Oricum au fost numai copii frumosi si cuminti, au cam obosit ei spre final ce e drept, dar tare dragalasi. Mamicile si taticii super si ei, pacat ca nu am avut mai mult timp de noi.

Apropos de chestii uitate, cred ca a ramas pe acolo pe undeva trenuletul Tomy primit de Andrei la tombola, multumim gasitorului.

De asemenea, am uitat diploma primita cu mare drag, asa cum a fost si inmanata. Papanash si Carpatina

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput