Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (200)
Raspunsuri - Pagina 16
prisi spune:
'neata
dau cafea la toata lumea
noi suntem matinale doar ne pregatim de party 
Nana multumim
, ce mai face fluturasul ,din partea noastra un milion de
ici
Carpatina, Tomasa , Andreea multa sanatate piticilor si refacere rapida
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 S-a imbolnavit si Cris!!! Cine a avut probleme cu mucii aposi poate ma sfatuieste cu ce a reusit sa -i usureze calvarul puiului. Al meu se ineaca cu ei, acum mi-a si vomitat. Cred ca se sperie cand ii simte in gat si incepe sa urle!! andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Pune-i in nasuc Vibrocil cate o picatura in fiecare nara, o data max de 2 ori /pi, dupa ce-l cureti bine cu ser si batista bebelusului, la noi a avut efect(avea doar mucisori si o tuse datorata acestora).Sanatate multa.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
Roxana_G spune:
Neata. Ma rog, m-am trezit de la 7 pentru ultimele pregatiri, ma si imbrac, sa las doar copiii la urma.
Eu sa stiti ca vin in rochita, si aia neagra. Voiam una gri dar am reusit sa pun lapte praf pe ea si vad ca necesita curatare mai atenta. Eu pantaloni nu am, mai ales blugi, decat cei cu care am fost ieri la decorare si care sunt varza de la noroiul de pe masina mea. Noroc cu sotul prevazator, s-a dus aseara sa o spele sa nu mai patim si azi la fel.
Prisi, pentru ce ii faceti analize Mirunei? Cred ca am ratat iar discutia. Ti-am dat PM acum dimineata, sper ca nu e prea tarziu pentru baloane.
Cecilia, in sala era cald, eu si Alex am fost ieri in tricou si tot am transpirat. Eu de umflat baloane si ea de alergat.
Cu alte cuvinte nu cred ca e cazul sa imbracati prea gros copiii, chiar e cald acolo si ei se incalzesc misunand. Cei mari nu mai spun. Asa ca mai bine le luati o bluza de pus pe deasupra daca vi se pare mai rece, decat sa ii imbracati gros de la inceput si sa nu ii puteti dezbraca. Eu oricum am o fixatie, mai rau raceste copilul daca e transpirat si sta apoi in rece, decat daca ii e rece de la inceput.
Urmy, nu uita ca eu vin si cu atomica, nu are cum sa fie Tudor cel mai galagios copil. Luy iti poate confirma! ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Papanash, multumesc ca le-ai raspuns fetelor despre sala si temperatura de acolo. Sa stii ca nu cred ca e nicaieri ca la Medicover. Joi cand am fost cu Bubu l-am lasat in pampers si in sosete pana au venit alea cu vaccinul - adica vreo juma de ora. Nu spun ca eu am ajuns la birou ca dupa sauna.
Betty, eu vin la rochita. Pentru mine nu e ol festiv, asa merg si la film, si la birou. Depinde de fiecare si de stilul propriu de imbracat. Probabil pentru cea mai multa lume o sa para tol festiv.
Sabina, voi veniti, daaa?
Nana, noi va pupam dulce dulce pe amandoi si sa stiti ca suntem cu gandul la voi. Uite cand veniti voi in tara promit ca ma ocup sa organizez o intalnire numai ca sa ne vedem cu voi. 
Andreea11, ser si aspirat la greu, si colargol 2 picaturi in fiecare nara de 3 ori pe zi. Multa multa sanatate!
Carpatina, multa sanatate si voua!
Iar la petrecere veniti prin reprezentant, adica moi. 
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui papanash Dragele mele, ma bag si io la somnic, au mai ramas cateva ore pana la party. va pup si va urez o zi deosebit de frumoasa !!!!!! ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Dar ai stat nenica....

Rox ,
Poze
Sabina spune:
io m-am sculat cuc easul! copiii dorm, eu dau ope gat cafeaua.
Roxi, nu stiu daca vin si cu sofia. Aseara am auzit-o tusind in somn.
ar fi culmea....tocmai eu sa vin cu copil bolnav ![]()
daca o vad acush ca se scoala perfect, da, o aduc.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Maria, daca gasesti maine cercelusul in pat sa stii ca esti buna de cinste! Probabil se mai intampla, insa e putin probabil sa fie asa. Sigur s-a agatat de ceva de s-a deschis, la Alex asa se intampla. Chiar daca ei baga orice in gura, nu e totusi un obiect usor de inghitit si nici placere nu i-o fi facut sa simta metalul in gurita. Banuiesc ca nici mancare bucati nu papa.
Ia te uita ce de fete matinale si cu chef de party.
Prisi, Urmy si Cecilia!
Gata, ma duc la ale mele ca dupa aceea degeaba m-am trezit cu noapte in cap ca tot nu sunt punctuala.
Mai complicat cu tati care se uita la F1. Speram sa plecam la 9 fara ceva, dar cred ca nu il urnesc pana se termina cursa.
Va pupic! Ma duc sa ma gatesc si sa pregatesc printesa. Bubu ramane la urma ca sa doarma mai mult, altfel nu prea ne vom intelege cu el. Ca si pentru el era ora 11 ora de somn dar daca are activitate zic eu ca o sa reziste.
Aaa, voi le luati papica? Bubu avea fructe pe la 11, insa am decis sa ii iau iaurt ca e mai usor de mancat, il hapaie rapid si nici nu mai stau eu sa ma car cu borcane dupa mine.
In rest o sa pape cartofi si paine si ce o mai fi pe masa. Macar cu atomica nu voi avea probleme.
Acum chiar ma duc.
Pupici, o duminica placuta tuturor!
Si sanatate tuturor puiutilor bolnaviori.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Sabina io m-am sculat cuc easul! copiii dorm, eu dau ope gat cafeaua. Roxi, nu stiu daca vin si cu sofia. Aseara am auzit-o tusind in somn. ar fi culmea....tocmai eu sa vin cu copil bolnav daca o vad acush ca se scoala perfect, da, o aduc. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Bine fie, frange-i inima Alexandrei!
Dar am inteles, ai dreptate si tu. Oricum numai tu poti aprecia in ce stare este.
Sanatate fetei si pupici. Ne vedem noi cu alta ocazie (ma indoiesc ca dimineata va fi brusc in stare perfecta, mai ales ca dimineata toti copiii sunt mai infundati).Apropos de raceli, iti ziceam si ieri, ca eu nu feresc copiii atata cat trebuie sa il feresc pe tati care nu are voie sa raceasca. Si asa nu respira bine inca, pare mereu infundat. Ma rog, inca e pe augmentin, dar banuiesc ca viroze poate lua.
Pupici, ai grija pe drum si ne vedem acolo
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Doamnelor inchid calculatorul acum, pentru orice chestiune legata de party numai pe telefon.
Rox ,
Poze