Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (200)
Raspunsuri - Pagina 15
bikmaria spune:
noapte buna !
Ne vedem maine !
Teo doarme linistita ,cand ajung acasa mai caut totusi cecelusul ,am vb si cu medicul de familie si a zis sa nu ma stresez prea tare ca si daca l-a inghitit nu e singura ,sa fiu atenta la pempars sa-l recuperez .
LUY ,ROXANA si restul fetelor implicate in organizarea petrecerii va multumim mult de tot ,sunteti minunate

cecilia L spune:
Ramona, noi pot spune ca am inceput sa mancam foarte bine, mai avem de rezolvat problema fructe si sunt super multumita.Noi avem programul asa:
6.30-7 -210ml laptic cu cereale( 7 masuri lapte + 1 cereale)
9 - papam cereale(cu miere de albine si lapte mili) din bolul lui mami(cam 5 lingurite)
11,30 -fructe( cateva boabe de struguri sau putina banana, sau ff putin mar)(iesim afara pana aproape de ora13)
13 -aproximativ 2 polonice mai mici de ciorbita(de legume cu carnita pui sau vitel, sau supa de galuste,in care pun si putina paine)
uneori ca sa adoarma mai primeste 120-150ml lapte( doarme cam 2 ore)
16,30 - legume la cuptor cu carnita( mananca putin, cu manuta lui, altfel refuza)-iesim afara pana la ora 19
18 - mai incercam fructe-uneori papa jumatate de nectarina mare...
20 -iaurtel
21 -laptic 210ml cu cereale( o masura)
2,30 -laptic 150ml
orele sunt orientative, singura masa pe care o respectam este cea de pranz.
sunt cam dese mesele, dar altceva nu papa, ma refer la biscuiti ....rar ii mai dau pufuleti( cand tb sa il tin in carut mai mult timp- ca sa faca treba)
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Sabina spune:
Tomasa,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Happiness_4_us spune:
Am intrat si noi sa va uram distractie placuta maine!
Sper din suflet sa iasa totul bine, sa fie frumos organizat si sa pastrati o amintire frumoasa frumoasa a acestei intalniri!
Numai bine si multi pupici.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! A inceput votarea :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil! 
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
ANDREEA11 spune:
S-a imbolnavit si Cris!!!
Cine a avut probleme cu mucii aposi poate ma sfatuieste cu ce a reusit sa -i usureze calvarul puiului. Al meu se ineaca cu ei, acum mi-a si vomitat. Cred ca se sperie cand ii simte in gat si incepe sa urle!!
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 S-a imbolnavit si Cris!!! Cine a avut probleme cu mucii aposi poate ma sfatuieste cu ce a reusit sa -i usureze calvarul puiului. Al meu se ineaca cu ei, acum mi-a si vomitat. Cred ca se sperie cand ii simte in gat si incepe sa urle!! andreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
aoleu

baga ser fiziologic si batista bebelusului. da-i panadol sau ce sirop ai sau supozitor cu paracetamol.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
carpatina spune:
Petrecere frumoasa fete cucuiete! 
Si noi suntem mucioase si "inflacarate".. asa ca... nici noi nu venim la petrecere ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani Isabeluta! 
Sa ai parte de tot ce-ti doresti! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
Carpatina,mi-era dor de tine ![]()
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Dragele mele,
ma bag si io la somnic, au mai ramas cateva ore pana la party.
va pup si va urez o zi deosebit de frumoasa !!!!!!
filme Ghighi