Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (200)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, cred ca se descurca Prisi si Alina. Dar ai fost mortala cu caratul. Ei oricum le leaga snop si le carai de snurul cu pricina.
Ne vedem maine!

Ramonarosca, si al meu mananca numai pasat si exact asa ii si dau. O sa se invete el si cu bucatele. Laptic mananca de 2 ori pe zi, maxim 200 ml la o masa. In rest are 3 mese: una de fructe - cam 2 fructe la o masa, habar nu am cantitatea, una de pranz - de regula ceva legume cu carne de pui/vitel/ou, si una cu iaurt sau cereale (de cele mai multe ori iaurt).

Anca, multa sanatate ambilor!

Urmy, la noi Infanrix chiar a dat o reactie semnificativa, nu prea as recomanda combinatia. Infanrix se face pana la 18 luni, dar si Varilrix de regula se face dupa un an si 2-3 luni. Oricum epidemia de varicela incepe abia din decembrie, deci ai avea destul timp pentru ambele.

Yaia, eu nu pot face numai ture pe scara, nu uita ca mai am si o atomica, sa nu mai spun ca mai am si alta treburi. La fel si bona si sincer prefer sa gasim o varianta de securizare (cred ca inchidem si balustrada cu ceva din plexiglas. Cat despre mers, sa stii ca eu deja m-am obisnuit cu Bubu misunand peste tot, nici cand spal vase nu am liniste ca imi da cu usa de la dulapior peste mine. Multumesc de link, nu e aceeasi melodie din pacate. Si sa stii ca nici eu nu eram nascuta in 1967.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Noi suntem inca raciti...oricat am sperat nu suntem ok, nici eu nici Tudor, chiar si Maria mai are ceva muci. Sunt tare trista ca nu putem participa si nu va pot cunoaste pe multe dintre voi, am asteptat pana in ultimul moment, din pacate asta e situatia. Va uram distractie placuta si astept pozele. Cred ca va fi super petrecere maine!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Cam atat pentru seara aceasta, ca mai am niste mici pregatiri pentru maine. Si ma cam dor mainile de la umflat baloane. Ce e drept ma dor si picioarele insa nu inteleg de ce. Oricum tot Luy a muncit cel mai mult si inca mai munceste. Este absolut minunata si a facut eforturi extraordinare pentru aceasta petrecere. Nici toate cuvintele din lume nu imi sunt suficiente sa ii multumesc!

Apropos de maine, Moldoveanca, s-a rezolvat cu cadoul, adica s-a ocupat Luy si a luat unul si din partea voastra.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomasa

Noi suntem inca raciti...oricat am sperat nu suntem ok, nici eu nici Tudor, chiar si Maria mai are ceva muci. Sunt tare trista ca nu putem participa si nu va pot cunoaste pe multe dintre voi, am asteptat pana in ultimul moment, din pacate asta e situatia. Va uram distractie placuta si astept pozele. Cred ca va fi super petrecere maine!

Imi pare sincer rau.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

de la noi buna seara.
stie cineva cum pot sa incarc un film de pe webshot, ca-mi plesneste capul de cat incerc si nu reusesc.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Irina,imi pare tare rau !!!!!

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

de la noi buna seara.
stie cineva cum pot sa incarc un film de pe webshot, ca-mi plesneste capul de cat incerc si nu reusesc.

Nu conta pe mine!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Si mie... Am avut ghinion.

Mergi la inceput

ziceam ca vin in blugi, ei , a avut grija andrei sa-i murdareasca cu pamant, azi am fost in parc si s-a innamolit pana la genunchi aproape....
deci n-am tinuta pt. maine, sa vedem cum ma descurc

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomasa

Multa sanatate Irina ,tie si puilor tai
Imi pare tare rau ca nu te pot cunoaste

Mergi la inceput