Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (200)
Raspunsuri - Pagina 11
urmychance spune:
Se scot usor cerceii? Eu sper sa nu il fi mancat totusi. Sper sa fie totul bine. Drum bun si asteptam vesti buna.
urmychance spune:
Alehiam, Roxana - multumesc pt raspunsuri. Eu cred ca, daca tot am facut Priorixul si la un an si o luna tb Varilrix, o sa fac Infanrixul mai tarziu, am in schema de vaccinari 12-18 luni. Sau amandoua odata, dar ma gandesc sa nu aiba vreo reactie nasoala.
Gospodina lui peste s-a apucat sa faca o placinta cu mere. Nu am facut niciodata. Sa vedem daca iese ceva.
Azi am fost la mani-pedichiura, Tudor dormea, s-a trezit ca a sunat telefonul si nu a plans deloc (de obicei urla cand se trezeste) si a stat cuminte o ora pana m-a terminat. Nu mi-a venit sa cred. A stat in carucior si se uita la gemuletul de plastic de la copertina sau se gandea pur si simplu. Asta e de Dan Diaconescu: Inedit!Senzational!
Sa va spun cum am schimbat eu cursul istoriei. Nu ma uit nici la OTV , nici la Dan Diaconescu tv, dar, intr-o seara ma uitam la DDTV pt ca erau nishte gagici mistocute pe ecran. Ce faceau astia: radeau ca prostii de fete, faceam nishte comentarii stupide rau de tot, au reusit sa ma oripileze. Parca erau drogati. Le-am trimis un sms, l-au citit in direct, apoi au mai sunat si alte fete si s-au potolit. Erau asa de mirati ca telespectatorii (in special telespectatoarele) nu radeau la comentariile lor idioate. Vedeti, tb luata atitudine!
ancasilv spune:
Seara buna! Noi am reusit sa racim, adica eu sint cam varza si Vladut e inca "indecis". Sper sa scape, sa ramin doar eu cu mucii in batista. Daca vreti sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">Concurs... an1 si an2
Distractie placuta miine!
anca si Bb Vladut... 06.10.2007
ramonarosca spune:
Fetelor am si eu o mare rugaminte la voi. Se poate ca una, doua sa-mi scrieti si mie ce anume papa piticul vostru intr-o zi si cat, la ce interval de ore... Si de lapte as vrea sa va mai intreb cam cum sta treaba. Noi am terminat cu tzitzi cam de 3 saptamani, dar nu vrea sa pape lapte, doar noaptea ii pot da un bibe de 180 ml si cam asta e tot, iar seara inainte de culcare ii dau cereale cu lapte cu linguritza, tot cam 150-180ml.
Si mai avem o problema majora pe care nu prea stiu cum s-o rezolvam: si anume nu papa decat pasat, nu vrea si nu vrea, se face ca vomita, si daca insist, chiar o face. Papa biscuiti, papa paine prajita, bucatele mici, i-am dat odata si carnitza 2-3 bucatzele mici si le-a papat, dar atat... Ce ma fac?!? Va rog sariti cu un sfat?!
Va pup pe toate!
Ramona si Vlad
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui urmychance Se scot usor cerceii? Eu sper sa nu il fi mancat totusi. Sper sa fie totul bine. Drum bun si asteptam vesti buna. Tudor- 17.09.2007 |
Am ajuns cu bine ,Teo este OK ,cercelusi nu se deschideau usor ,nu stiu cum de l-a scos ,chestia e ca am lasat-o in patut dupa ce i-am facut baita ,si stiu precis ca ii avea pe amandoi ,iar in 10 min unul lipsea

Sper sa fie totul ok ,ea nu are nici o greata ,iar eu ma agit si o astept la cotitura doar ,doar face kk
urmychance spune:
Maria - bine ati ajuns! Sper sa fie totul bine.
Mie nu prea mi-a iesit placinta, mai perseverez.
Annisia spune:
Salutare! Nu am reusit sa citesc mare lucru... Pana la urma, mai trebuie sa ma duc maine dupa baloane sau nu? Eu am masina mare si ar incapea destule baloane. Chestia e ca daca-i blocat traficul, cum le caram de la masina la hotel? In fine, astept raspuns, ca sa stiu cum pun ceasul sa sune. AAA si vreau detalii: cate baloane iau, ce culori, la ce pret... Chestii d-astia...
Micul Yanis creste mare
Roxali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonarosca Fetelor am si eu o mare rugaminte la voi. Se poate ca una, doua sa-mi scrieti si mie ce anume papa piticul vostru intr-o zi si cat, la ce interval de ore... Si de lapte as vrea sa va mai intreb cam cum sta treaba. Noi am terminat cu tzitzi cam de 3 saptamani, dar nu vrea sa pape lapte, doar noaptea ii pot da un bibe de 180 ml si cam asta e tot, iar seara inainte de culcare ii dau cereale cu lapte cu linguritza, tot cam 150-180ml. Si mai avem o problema majora pe care nu prea stiu cum s-o rezolvam: si anume nu papa decat pasat, nu vrea si nu vrea, se face ca vomita, si daca insist, chiar o face. Papa biscuiti, papa paine prajita, bucatele mici, i-am dat odata si carnitza 2-3 bucatzele mici si le-a papat, dar atat... Ce ma fac?!? Va rog sariti cu un sfat?! Va pup pe toate! Ramona si Vlad |
Ramona deabea ai terminat cu tzitzi si vrei sa-ti pape bucatele??
Fiecare copil are ritmul lui...poate fi mai papacios,pofticios si atunci poti incerca cate putin sai dai ceva pasat mai marisor si daca tzine ii poti introduce bucatelele...atentie mare cand e in perioada de convalescenta sau stau sai iasa ceva dintisori poate sa fie mai mofturos sau fara chef de a munci,mesteca...
A mea bea laptic seara din 3-4 ore 90 sau 120 ml deci pe la 21.30 innainte de culcare si respectiv 1-2 si 6-7.Dimineata mai mananca putina painica cu branzica sau simpla,dar nu mereu...pranz legume pasate+carnita +parmigiano+ulei masline sau in loc de carnita peste sau ou+gris sau 4 cereale ...gustarea de 16 iaurt,fructa nu vrea...seara legume cu paste mici(floricele sau fidelute)plasmon ptr bbebici+brazica +ulei
Daca mai ai neclaritai intreaba,cred ca fetele sant in pregateli ptr petrecere
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
[red]PETRECERE FRUMOASA FETELOR,DULCETICI SI PAPANASHI![/red
Toata sapt am citit despre bebici bolnaviori...si astazi nu-mi venea sa cred ca avea si printesa mea febroaie
...sper sa fie doar un episod trecator de la dintosi
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxana_G spune:
Ali, sanatate dulceticii, sa nu fie nimic serios decat dintisorii!
Maria, eu as putea sa jur ca nu a inghitit Teo cercelsul. Si eu am avut cateva socuri din astea cu Alex. Si inca prima pereche erau din cei cu surubel si ma gandeam ca macar surubul si tot l-a inghitit. Si erau cu toatele in patut, sub salteluta. ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/