Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (200)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Super portile acelea, cred ca ar merge si la balustrada noastra. Ia uitati in poza asta cam cum arata scara: http://good-times.webshots.com/photo/2785509550100533949iSqLZR

El se descurca sa intre si pe sub balustrada, dar inca nu s-a prins prea bine de smecherie.

Uitati aici cam cum vine si cum era pus tarcul http://good-times.webshots.com/photo/2683413480100533949jljRxH

Oricum aceeasi problema o avem si la etaj, macar de urcat urca fara probleme, dar nu stie sa coboare si cand e la etaj e mare disperare sa nu fuga spre scari.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Celia sa-ti traiasca juniorul !LA MULTI ANI ANDREI!
Petrecere frumoasa la Iasi !

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca vin si cu o intrebare la tematica si cu una pe langa.

Cea la tematica, era de la ce temperatura considerati ca ar trebui pusa o caciulita/scufie/sapca pe capul copiilor? Dimineata erau 14 grade cand am iesit din parc si i-am pus o caciulita tare subtire dar a cam transpirat baiatul. Fara ea mi-a fost teama de otitele lui.

Intrebarea fara legatura, se refera la o melodie de prin anii 60, cred ca din 1967. Se numeste "More and more"si este interpretata de un tip. Mai mult nu stiu. Imi placea mult cand o ascultau parintii mei cand eram mica, am auzit-o zilele trecute la radio dar nu am retinut numele intrpretului. Voi aveti idee despre ce vorbesc?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Cu placere ,ia vezi tu daca a ajuns sacosa mea la usa ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Salutari si de la noi!

Rox, sa mor de nu voiam sa-ti spun ceva si nu mai stiu ce...nu e legat de scara. Portita nu stiu cat sa te ajute cada intra pe sub balustrada. La noi scara e altfel, daca montam portita chiar nu are cum sa se strecoare pe nicaieri. Dar portita sta in debaraua de afar, nemontata, si eu fac ture pe scara dupa misunator.
Apropo, la noi a fost ca de la petrecerea lui de saptamana trecuta a inceput sa fie biped in cea mai mare paret a timpului. Rareori o mai ia in 4 labute! Si merge mult, 10-15 metri, fara probleme, plus ca se intoarce cand are chef si o ia in directia opusa! Dar inca nu m-am obisnuit sa-l vad aparand in spatele meu!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Mi-am amintit: Da, da, sunt de acord cu Roxana, linkuri la poze, ca nu am reusit sa gasesc decat 4 fete:
aeperju (Emma)
alehiam (Mad)
Devylla (SabinaY)
Nana

Stiu sigur ca sunt mai multe fete si am cautat, dar mai pe fuga, din lipsa de timp, si nu le-am gasit decat pe fetele de mai sus.

Va las acum, trebuie sa ma pregatesc sa mergem la o petrecere a unei fetite de 4 ani.

Distractie placuta maine, nu stiu daca mai intru azi, asa ca sa va distrati bine cu totii!
Asteptam poze!

Trimitem si noi sacosele, Carpatino? Chiar daca nu au gasit Biscottino, ma gandesc si la asta cu ciocolata si vanilie...hmmm...

Poze

Mergi la inceput

Eu sunt gata de plecare la petrecere, dar domnul Tudor inca doarme...asa ca mai lucrez pe aici.

Voiam sa va multumesc inca o data tuturor pentru toate mesajele frumoase si toate urarile de ziua lui Tudor, au insemna enorm.
M-am gandit mult daca sa multumesc aici si altor doua doamne speciale si am ezitat, dar sper sa nu se supere:
Ana (slippers76), mesajul vostru a fost foarte dulce! si multumiri, mai treci pe aici si mai scrie-ne despre veveritzi!
Mara (Marunzika), esti o dulce! si multumiri! Sa stii ca de ziua lui Tudor am fost la restaurant cu sotul, sa sarbatorim puiul doar in 2, piticul era la gradinita. Si nu aveam acoperire in restaurant (ceea ce e foarte rar aici), asa ca nu a sunat telefonul, dar mesajul a fost tare dulce si mi-a facut o placere enorma sa-si aud vocea. Te-am sunat ulterior, dar nu am lasat sa sune mult, doar de 3 ori, de teama sa nu deranjez sau sa o trezesc pe Puppi. Se pare ca ne-am tot ratat miercuri.
Fetelor, am avut parte de mari surprize miercuri si va multumim! Mara ne-a lasat un mesaj dulce si timid pe robot, iar mami de veveritzi ne-a scris mesaj de la ei. Nici nu ma asteptam, au fost surprize super. Iar voi, toate celelalte, i-ati urat atat de frumos Delfinashului/Piticului cu motor! Si Luy i-a oferit o felicitare superba!

Multumiri din suflet, altceva nu stiu ce sa zic!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Intrebarea fara legatura, se refera la o melodie de prin anii 60, cred ca din 1967. Se numeste "More and more"si este interpretata de un tip. Mai mult nu stiu. Imi placea mult cand o ascultau parintii mei cand eram mica, am auzit-o zilele trecute la radio dar nu am retinut numele intrpretului. Voi aveti idee despre ce vorbesc?

Rox, '67? Nici nu eram nascuta atunci!
Dar uite ce am gasit:
http://www.soundclick.com/lyrics/getLyrics.cfm?T_ID=T%2010394208&A_ID=R%20%20%20681065
Poate asta e melodia, re-interpretata!

Poze

Mergi la inceput

mai fetelor sunt tare speriata Teo cred ca si-a inghitit un cercelus ,l-am cautat in toata camera si nu il gasesc ,ce naiba sa fac?suntem imbracati sa plecam spre Bucuresti ,doc de familie nu raspunde ,am sunat-o pe mama si a zis ca nu pot face nimic ,doar sa astept sa faca kk ,zice ca am mancat si eu de vreo doua ori cerceii cand eram mica ,sper sa nu se intample nimic

Mergi la inceput