Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (200)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

tomasa imi pare rau ca nu veniti. Insanatosire grabnica.

Luy, Rox multe pentru tot ce ati facut.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

ziceam ca vin in blugi, ei , a avut grija andrei sa-i murdareasca cu pamant, azi am fost in parc si s-a innamolit pana la genunchi aproape....
deci n-am tinuta pt. maine, sa vedem cum ma descurc

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Pai acum spui ca nu vi in blugi? eu in blugi am plecat de acasa asa ca in blugi vin
Iar tu daca nu ai tinuta ,asta e, poti veni fara ,important e sa vi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

BUna seara si de la noi!

Am intrat sa va uram petrcere frumoasa maine! Cred caa va fi una pe cinste!!! Astept cu neerabdare pozele!

Maria, tare te inteleg cu stresul legat de cercei! Eu am patit o faza asemanatoare cu banutul ala de la breloc pt supermarket. S-a jucat Sara cu cheile si nu am mai gasit banutul. Saptamani in sir m-am stresat. Eu totusi nu cred ca l-a inghitit, ca nu a avut nici o reactie, nu s-a inecat, nu a vomat, nimik. Variantele ar fi fost sa il fi uitat eu in vreun carucior sau sa fi cazut pe jos. Cred ca avea ceva pana acum daca l0ar fi inghitit. Sunt sigura ca il gasiti pe undeva.

Roxana, cum le faci tu pe toate..Tare te admir, sa stii!

Tomasa, imi pare rau ca sunteti bolnaviori.

Va pup, somn usor si distractie maaxima maine. Vom fi cu sufletul alaturi de voi!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

Citat:
citat din mesajul lui papanash

ziceam ca vin in blugi, ei , a avut grija andrei sa-i murdareasca cu pamant, azi am fost in parc si s-a innamolit pana la genunchi aproape....
deci n-am tinuta pt. maine, sa vedem cum ma descurc

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Pai acum spui ca nu vi in blugi? eu in blugi am plecat de acasa asa ca in blugi vin
Iar tu daca nu ai tinuta ,asta e, poti veni fara ,important e sa vi

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

am blugii aia de gravida, poate vin in ei . ma enerveaza ca toti pantaloniii care-i am necesita toc, si eu ma bazam pe pantof sport.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Noi am venit pe al 9 de la petrecere, Cristi s-a comportat foarte foarte bine, la cate griji imi faceam a fost super bine. s-a jucat, mai corect a alergat dupa copii mai mari( era cel mai mic), s-a jucat frumos,a chiuit de bucurie,era ferici... a stat cumintel la masa si a papat piept de pui la gratar, a cochetat cu cartofi prajiti dar i-a plimbat dintr-o manuta in alta, nu putea papa cu furculita, era asa haios cum prindea cartofii in furculita si se uita la ei...am baiat mare.O sa pun poze de la petrecere maine, azi nu cred ca ma apuc, mai am sa termin ciorbita pt maine( fara ciorba suntem oameni morti, Cristi papa fffff bine ciorbita la pranz, iar cand venim de la petrecere o sa fim si fomisti si obositi).

Maria nu cred ca a inghitit cercelul.

Tomasa, imi pare rau ca nu ne vedem maine, sanatate multa.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata treaba, va pupic si va doresc noapte buna!

O duminica placuta tuturor!
Pentru mamicile cu care ma vad maine la party, nu uitati sa salvati nr meu de telefon si sa ma sunati daca aveti probleme cu drumul sau nu ati nimerit locatia.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Papanash sigur gasesti tu o solutie, blugi sau nu abia astept sa-l cunosc pe Ghighi.

Maria stai linistita ca nu o sa fi singura in blugi, iar daca nu mai vine nimeni asa o sa te recunoastem...

Acum descarc pozele, nu sunt decat 100.....asa ca slabe sanse sa pun in seara asta...........

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara,
am aparut si eu
azi am fost numai pe drumuri... sunt cam obosita dar trebuia sa iau pulsul
azi am fost cu Miru la analize si a cam plans mitititca vreo 5 minute dar cat a putut ea , nu cred ca neaparat de durere ca a inceput inainte sa o intepe, cred ca a plans mai tare ca a fost tinuta , dupa a adormit in masina si m-am oprit direct la socri ca sa nu mai stau in fata blocului sa pazesc masina, acum sper sa iasa bine analizele sa nu mai trebuiasca sa le repetam prea curand
am fost si eu la stomatolog, am rezolvat mici problemute , dar daca nu mai intervine vreo urgenta mai merg la un control abia la anul

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Si eu vin in blugi si, probabil, o sa am cel mai galagios copil.

Mergi la inceput

Roxana sau Luy, am si eu o intrebare, cum este sala..ma refer la caldura, ca sa stiu cum sa-l imbrac pe Cristi....daca mai intrati.....poate imi spuneti, daca nu ne adaptam......

Oricum le multumesc de acum pentru organizarea petrecerii,lui Roxana si Luy sunt sigura ca totul o sa fie superb.

poze

Mergi la inceput