Puiuti de Randunici 2008!!(110)
Raspunsuri - Pagina 9
ursuleata spune:
http://www.natural-wisdom.com/
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
Nicoleta spune:
Salut. De mai mult nu am timp... si nici nu invat pentru examene, nu merg nici la serviciu, am si casa vraiste, sunt si obosita... Insa am 2 baieti cucuieti, iubi-i-ar mama pe ei, si cu tat-su 3!
Sa aveti un week-end super!
Si daca ii ies dintosii lui Matei mai repede nu ca dau de baut, va scot la restaurant!! Nu de alta, dar nici el nu bea decat lapte si cand vad cum il transforma in bale... ma oftic rau!!! ![]()
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
ursuleata spune:
In alta ordine de idei eu o sa il las sa faca kk si pipi unde trebuie cand va fi constient de asta,,,in schimb il las cat pot de mult fara pampers sa invete sa faca si fara sa il aiba.
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Liana, bebe este la mama pt ca sotul meu are gripa

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Antrenamentul la olita este bine sa fie inceput la sfarsitul celui de-al doilea an de viata sau chiar la inceputul celui de al treilea. Intre 1 si 2 ani, odata cu maturizarea creierului, copiii devin atenti la senzatia unei vezici urinare pline si simt nevoia de a urina. Daca pana la 1 an, vezica urinara putea retine mai putin de 50 ml, deci urinare frecventa, capacitatea ei creste in jurul varstei de 2 ani, permitand urinarea la intervale mai mari de timp. Pe parcursul maturizarii, copilul isi dezvolta abilitatea de a-si controla muschi externi ai sfincterelor in mod voluntar, putand amana evacuarea urinii sau a fecalelor pana are olita la indemana, chiar daca vezica urinara si rectul sunt pline. !!! Desi uneori intarzierea evacuarii intestinale este binevenita, repetarea sau abtinerea pe timp prea indelungat poate duce la probleme de constipatie, intinderea si subtierea muschilor, chiar evacuarea neasteptata. Din momentul in care copiii recunosc ca momentul defecarii este iminent, majoritatea problemelor cu murdarirea scutecelor dispar pe timpul noptii. Controlul asupra vezicii urinare pe durata zilei este etapa a doua, iar cel al evacuarii intestinale pe durata zilei urmatorul, ultimul ramanand controlul vezicii urinare pe durata noptii. Cercetarile au confirmat ca parintii care au inceput antrenamentul la olita in jurul varstei de 2 ani, au reusit sa-l termine cu succes in maxim 4 luni. Cu cat acest proces va fi inceput mai devreme cu atat va dura mai mult. Presiunea morala exercitata la acest capitol poate insa afecta psihicul unui copil si acest lucru trebuie evitat.
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
Ori eu am spalat multe vase ori voi ati prins momentul cand nu-s eu si ati ciripit repede ca sa fugiti de mine 

PS Eu de fapt sunt convinsa ca am spalat f multe vase 

Liana, sa facem o firma de gospodarie ...eu spal vase, tu calci, bubu gateste ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
Multumesc Liana, acum ma duc sa ii duc medicamentul si apoi sa fac nani/
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
sa stii mimo ca ar fi bine
...am face si noi un ban cinstit in plus....oare bubu asta o fi facut de e asa ocupata si nu mai apare la ciripeala?
![]()
Liana, mami de Teo
ursuleata spune:
Eu ma ocup de indicatii.

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

insanatosire grabnica sotului tau si ai grija si de tine