Puiuti de Randunici 2008!!(110)
Raspunsuri - Pagina 10
lianam spune:
eeeeeeee, intra si ursu-n firma
...biiiiine, indicatii -indicatii, dar fiindca noi o sa fim ocupate cu mainile si tu cu gura
, atunci mai ai sarcina sa stai la calculator si sa scrii pe crenguta ce iti dictam noi, ca nu putem lipsi la ciripeala ![]()
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Pe rand asa
Eu biscuiti i-am dat pt ca nu mananca suficient si mai ales nu mananca cereale suficiente (fainoase ma rog) pentru ca doarme prea mult ...am zis ca fac o smecherie, dar tocmai am renuntat pentru ca de cand am inlocuit branza cu biscuiti, nu mai gasesc locul branzei
ieri cu mamaliga n-a vrut, azi i-am dat cu iaurt si n-a vrut...am adaugat si cereale...tot n-a vrut...am adaugat un mar si a vrut dar se facuse catamai castronul de atat adaugat
si a mancat jumatate si a fost asa de satios ca n-a mai mancat decat jumatate din legume mai tarziu un pic...si de la iaurt cu mar a facut un kkloi cat casa (sper sa nu dea in diaree) si tot asa...maine, pa biscuiti , branza cu fructe reloaded
Acum stiti si de ce eram nervoasa ...unul dintre motive 
Despre olita...nu cred ca-i traumatizant, si pe noi (scuzati stereotipia) ne puneau ai nostri din lipsa de pampersi si din disperare de scutece la numai 6 luni la oala si nu facem pe noi
iar in ce ma priveste i-am iertat de mult
Dar e complicat, trebuie sa ai rabdare, si daca tot s-au inventat pampersii atunci olita mai poate sa astepte...parerea mea de fotbalist!
Sovicand povestesti tu suna asa de bine povestea cu pescuitul ca aproape ca m-as duce si eu din nou 
Roxananu-mi vine sa cred ce povestesti acolo
Imi pare rau
Olgutza 
Ursulicasanatate lui Relu, 7 pacate si aspirina saracului sa-i treaca repede...ce nu face o mama ca sa-si vada copilul mai repede! 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Iote ma ca avem si manager la firma
Maaa cum apar si sefii astia dupa ce s-au dat locurile de munca "de munca" ![]()
Am uitat sa spun ca nici pe net nu cred ca mai sunt Hipp si nici nu mai alerg dupa ele de vreme ce nu exista continuitate in aprovizionare si ma lasa balta cand mi-o fi lumea mai draga
Ma roade curiozitatea sa stiu DE CE nu mai sunt ,d-aia intreb, poate stie Livy ceva 
Valentinasucces la diversificare!
Sa zicem ca de data asta n-am mai uitat nimic....ba da, sa va zic ca am spalat filtrul de cafea si nu mai merge
E al doilea anul asta
Eu nu inteleg, astea nu trebuie spalate? Sau e un mesaj ancestral si eu trebuie sa renunt la cafea?
Acum stiti si al doilea motiv de nervi pe ziua de azi 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Ma duc sa spal vase 

Poate asa apareti din nou ![]()
Cucu-Bau!
Bag dedicatia aia indata, sa stiti! Si iar pun absente
Ops, Ursuleata e managerul acum ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze
ursuleata spune:
Am semnatura noua![]()
![]()

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Mimo

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Am semnatura noua ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |
Gata sefa, te-am votat! Maine pot sa-mi iau liber ?

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
Toata ziua Mimo, toata ziua![]()
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
ursu gataaaaa, s-a votaaaat : 5 puncteeee 
eu vreau duminica liber ca merg cu iepurasul la doctor ![]()
Liana, mami de Teo