Puiuti de Randunici 2008!!(110)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ursu somn usor; interesant articol cu pipi la olita

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

eeeeeeee, intra si ursu-n firma ...biiiiine, indicatii -indicatii, dar fiindca noi o sa fim ocupate cu mainile si tu cu gura , atunci mai ai sarcina sa stai la calculator si sa scrii pe crenguta ce iti dictam noi, ca nu putem lipsi la ciripeala

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Pe rand asa
Eu biscuiti i-am dat pt ca nu mananca suficient si mai ales nu mananca cereale suficiente (fainoase ma rog) pentru ca doarme prea mult ...am zis ca fac o smecherie, dar tocmai am renuntat pentru ca de cand am inlocuit branza cu biscuiti, nu mai gasesc locul branzei ieri cu mamaliga n-a vrut, azi i-am dat cu iaurt si n-a vrut...am adaugat si cereale...tot n-a vrut...am adaugat un mar si a vrut dar se facuse catamai castronul de atat adaugat si a mancat jumatate si a fost asa de satios ca n-a mai mancat decat jumatate din legume mai tarziu un pic...si de la iaurt cu mar a facut un kkloi cat casa (sper sa nu dea in diaree) si tot asa...maine, pa biscuiti , branza cu fructe reloaded Acum stiti si de ce eram nervoasa ...unul dintre motive
Despre olita...nu cred ca-i traumatizant, si pe noi (scuzati stereotipia) ne puneau ai nostri din lipsa de pampersi si din disperare de scutece la numai 6 luni la oala si nu facem pe noi iar in ce ma priveste i-am iertat de mult Dar e complicat, trebuie sa ai rabdare, si daca tot s-au inventat pampersii atunci olita mai poate sa astepte...parerea mea de fotbalist!
Sovicand povestesti tu suna asa de bine povestea cu pescuitul ca aproape ca m-as duce si eu din nou
Roxananu-mi vine sa cred ce povestesti acolo Imi pare rau
Olgutza
Ursulicasanatate lui Relu, 7 pacate si aspirina saracului sa-i treaca repede...ce nu face o mama ca sa-si vada copilul mai repede!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Iote ma ca avem si manager la firma Maaa cum apar si sefii astia dupa ce s-au dat locurile de munca "de munca"
Am uitat sa spun ca nici pe net nu cred ca mai sunt Hipp si nici nu mai alerg dupa ele de vreme ce nu exista continuitate in aprovizionare si ma lasa balta cand mi-o fi lumea mai draga Ma roade curiozitatea sa stiu DE CE nu mai sunt ,d-aia intreb, poate stie Livy ceva
Valentinasucces la diversificare!
Sa zicem ca de data asta n-am mai uitat nimic....ba da, sa va zic ca am spalat filtrul de cafea si nu mai merge E al doilea anul asta Eu nu inteleg, astea nu trebuie spalate? Sau e un mesaj ancestral si eu trebuie sa renunt la cafea? Acum stiti si al doilea motiv de nervi pe ziua de azi

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Ma duc sa spal vase Poate asa apareti din nou
Cucu-Bau!
Bag dedicatia aia indata, sa stiti! Si iar pun absente Ops, Ursuleata e managerul acum

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am semnatura noua

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Am semnatura noua

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Gata sefa, te-am votat! Maine pot sa-mi iau liber ?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Toata ziua Mimo, toata ziua

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

ursu gataaaaa, s-a votaaaat : 5 puncteeee
eu vreau duminica liber ca merg cu iepurasul la doctor

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput