Puiuti de Randunici 2008!!(110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Liana
Cuscra

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Liana, Bubu, Mimo- NEMOTIVAT!!!!
Ati fugit de la munca, nici la revedere, nici...nimik.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Liana, Bubu, Mimo- NEMOTIVAT!!!!
Ati fugit de la munca, nici la revedere, nici...nimik.

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Ahaaaa, deci Ariel are voie sa chiuleasca hai? Are pile, a dat spaga sau de ce ma rog e ea mai cu mot? N-ai zis bre ca azi am liber ?Ca e trecut de 12 noaptea Vezi de ce n-are ursu coada? hai ca asta a fost tare
Noapte buna duamna , credeam ca deja oblojiti sotul bolnav

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dimineata voua randunici. Sa inteleg ca a fost o noapte linistita si puii au dormicit ine dupa activitatea redsa de pe crengutza.
am pregatit-o eu de data aceasta si va asteapta aburinda cu un croissant cald langa ea.
Va doresc o zi frumoasa .
Fug sa imbaiez si sa culc galagia. Nu uitati ca cei 2 puiuti
sw-estici acum merg in patuc.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata si mersi de , adriutza!

Ma trezesc devreme si in loc sa citesc repede stiinta pana se trezesc copiii eu citesc forumul!pOate ma intreaba la examen ce mai fac randunicile si cum merge firma de gospodarie!

Zic repede 2 vorbe- cu olita nu ma stresez inca, probabil de la 1 an jumate!

Biscuitilor nu le vad sensul, atata timp cat exista cereale! Adik si aia fara gluten daca i gasesti cu siguranta sunt o cartza de bani!
Eu de-abia d cateva zile i-am luat lui Seb biscuiti populari, de-aia beton armat, sa-si frece si el gingiile in caritz sau in scaunul de masa cand mancam noi!

Roxana, multa sanatate Amirei!
M-am uitat pe site si, culmea, exact ce ma interesa cred ca are pretul cel mai mare din toate produsele!

Liana, eu nu inteleg de ce nu lasi tu copilul ala frumos sa umble liber pe js! Recunosc ca Seb mai scapa si in locuri interzise, dar stau cu ochii pe el, il strig etc,...ideea e ca isi consuma bine enrgia patruland pe jos!

ma mai duc sa mai citesc ceva din urma ca parca mai aveam ceva de zis dar nu-mi amintesc!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Mi-am amintit!
Mimonixule, de ce nu incerci borcanele de la Nestle?
Mie mi se par foarte bune, si mai ales ca la compozitie primul ingredient nu e APA cum scrie pe alea de la Hipp!

ma rog, lui Seb i-am dat doar o data din borcan, nu s-a dat pe spate( ma rog, era in perioada de greva la orice!), dar Ilincai in general ii dadeam de la Nestle!

Gata, ma ascund, citesc despre tulburarile de comportament alimentar!
Mi-a imprumutat o colega o carte misto, in care e si ditai capitolul de nutritia sugarului pe care promit sa-l studiez atenta dar dupa examen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata randunici...si puiuti de randunici.

frichineli, mucozeli, branulite...nu-i a bine...sa dispara toate si sa aveti puiuti sanatosi si voiosi.

noi suntem bine, cum ne-ati lasat...grasi, pusi pe chiuieli si strigate de lupta...ducem lupte grecoromane cu diversificarea...am terminat o cutie de vanish tot incercand sa curat legumele de pe haine...dar dupa cum spunea si olgutza...liceean cu pampers si suzeta nu s-a vazut...si eu mai adaug ca liceean hranit cu pipeta nu s-a vazut...asa ca speranta moare ultima.
mi-as dori sa descopar o leguma, substanta minune...de o culoare mai deosebita...sa zicem albastru...sa fie netoxica pt copil...si care sa iasa pe fund in aceeasi culoare in care am bagat-o pe gura...asta ca sa aflu si eu daca lingurile/pipetele alea de piure ajung vreo data si in stomac nu numai pe fata/urechi/scaun/haine/picioare/gresie etc.
Intre timp cu ajutor de la Spiritul Sfant (ca de la diversificare ma indoiesc) am facut si cele 10 kile necesare pentru intampinarea implinirii de 6 lunisoare.
Invatatul sta...e asa mai mult o vrajeala ca citesc in cartile alea...cu cat am invatat nici macar sala de examen nu as sti sa o nimeresc...acum imi fac curaj sa scriu o scrisoare explicativa ca de ce as vrea sa ma retrag de la examen...trebuie sa le explic cat mai academic ca pruncul asta va muri de foame cele 7 ore de examen ca nu e in stare sa primeasca nici o picatura de apa daca nu este servita din sfarc...i-am dat inclusiv lapte de-al meu din biberon si a avut aceeasi soarta ca si cel praf...aruncat in chiuveta.

Am innebunit de invidie cand l-am vazut pe Adrian de Arizona cum urca scarile alea...i-am arat sotului si dupa care cu fata critica ma uit la Patrick si comentez..."Si tolomacul meu nu misca o celula!!!"...si la care Patrick instant a inceput sa planga de mi s-a rupt inima in doua...doar in brate cu suspine s-a linistit.

Ah da si cu olita aia...am si eu cateva povesti...un cuplu cu baietel...ea mi se lauda ca de la 7 luni sta baiatul pe olita si face acolo...pe principiul ca educatia se incepe din burta...ulterior (dupa vreo 3 ani) mi s-a plans ca baiatul nu se acomodeaza in colectivitate si ca scapa pisu pe el...si ca au trebuit sa il retraga de tot de la gradinita ca deja nici kk nu mai tinea. Nu spun ca este vreo legatura intre cele 2 faze...ci spun ca desi la varsta asa mica face ceva in olita sau sta cu placere pe ea asta nu inseamna ca nu se pot intampla accidente pe viitor.
alt exemplu, nepotul meu...nu a fost cel mai precoce copil din grupa lui de varsta...olita a avut-o in casa de pe la un an dar singurele contacte cu ea erau cand si-o punea in cap pe post de palarie...in ziua in care a implinit 1 an si 11 luni l-a lasat maicasa fara pampers prin casa...la un moment dat devine copilul mofturit...nu isi gasea locul...nu vrea somn...nu vrea dulce...dispare cateva secunde...se intoarce victorios si vesel cu chilotii pishuliti...este certat parinteste...esti baiat mare si daca vine pishu facem la olita...bla, bla, bla...peste doua zile ma suna fratele sa imi spuna ca deja face kk, pisu in timpul zile doar la olita (ceruta de el)...plus pisu in pampers stand pe olita ca era 6 dimineata si maicasa dormea si nu a avut cine ii da jos pampersul.
fiecare copil are timingul lui si atunci cand ii va veni vremea va folosi olita. Nu zic ca Adriutza nu ar trebui sa isi puna copilul pe olita...ci spun ca nu toate mamicile ar trebui acum avand acest exemplu pozitiv sa isi forteze copiii sa faca si ei la fel...sunt suficiente alte motive pentru care exista stres la acesta varsta...ca face infectii, ca nu doarme,ca nu ia in greutate...etc...si nu e nevoie de adaugat un motiv de stres in plus.

m-am lungit...ma duc sa pregatesc geanta de barbie (gratar).

un vichend placut...I pup you all

Mergi la inceput

Gecko, iar pleci la gratar??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Kya super bancurile!

voiam sa mai scriu una alta, dar m-am muscat asa de tare de falca pe interior de mi-a dat sangele si am uitat tot si mi-a sarit si cheful de forumit..

atat mai spun : multa sanatate la toti puiutzii, randunicile si randunoii!
Tuchi si Blankar ma gandesc la voi deja!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput