Puiuti de Randunici 2008!!(110)
Raspunsuri - Pagina 12
clauclau spune:
Neata randunici, ati buhuhait putin azi noapte, dar vad ca Bubu tot n-a aparut!
Bubuuuuu, unde esti? Hai mami la apel ca ne ingrijoram.
Sovi, Sash e minunat de bine, pai Rebecca are 7 luni si jumatate si are 7,200 kg ( aseara cantarita ) si pediatra ei mi-a zis ca arata super bine, este dezvoltata minunat si nu ia mult in greutate ca e prea duracell ca si Teo de Liana, dar este foarte bine asa.
Liana, am citit de nazdravaniile lui Teo, offf e greu cu ele asa...Eu de exemplu si cand o tin in brate pe Rebe e tare greu, ca incepe sa se urce pe mine pur si simplu si sa-si schimbe pozitia in brate! Misuna pe mine de parca ar fi pe canapea...
Roxana, multa sanatate Amirei, ce aiurea cu spitalele astea de copii!
Mimo, nuuu mami, nu asa repede, lasa-ma sa ma obisnuiesc din nou ca n-am mai condus de mai bine de 1 an...Am vorbit cu randunoiu' care este deja pe drumul de intoarcere cu un Tigrisor rosu, frumusel foc! Abia astept sa-l vad!
Da' ai spalat azi noapte vase, nu gluma!![]()
![]()
Ursuleata, multa sanatate randunoiului! Cred ca ti-e dor de bebe dar e mai bine pentru el asa.

Nici eu nu ma stresez cu olita, chiar nu gasesc deocamdata sensul...La Razva n-am avut nici-o problema dupa 1 an si jumatate sau chiar 2..., apoi el a vrut direct pe toaleta, foarte putin a folosit olita. A fost super!
Sovi, eu am incercat sa-i dau biscuite ras cu mar Rebeccai , dar nu i-a placut asa ca am renuntat. Si eu cred ca cerealele sunt de ajuns...
In schimb, ieri i-am dat sa molfaie in carucior o coaja de paine..., rezultatul e ca a stat mai mult cu 5 minute in carucior! 
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
cami33 spune:
Neata, fetele!
Eu sunt chioara de somn si nu din cauza de bubu. Aseara stergeam praful din biblioteca si mi-au picat ochii pe cartea mea de suflet din tinerete(Cella Serghi-"panza de paianjen") si n-am lasat-o din mana pana la 4 dimineata
. Acum bubu deja face ture cu premergatorul iar eu de-abia imi tin ochii deschisi
Va doresc un weekend cat mai frumos si linistit

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
VALENTINA C spune:
netza! Vad ca m-am omorat degeaba ieri sa pregatesc un festin pe cinste, ca n-a mancat si baut nimeni nimic!!!!!
Sunteti toate la cura??
Pai am implinit 6 luni ieri!!![bis]

Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
Spuneti-mi si mie, cu ce apa fac supa de legume azi: plata fiarta si racita / filtrata sau de la robinet????

VALENTINA C spune:
raman prin zona, sa vad ce sfaturi imi dati, ca voi sunteti vechi in ale diversificarii....
mimonix spune:
La multi ani Mateiash de ValentinaSa fii sanatos si voios si sa faci nani noaptea 

Mami Valentina
iertare...n-am verificat, am crezut ca faci cinste pt diversificare
Dar de baut am baut, de mancat am mancat ![]()
Tuchicorect...am luat Nestle, eu am zis de ce vreau borcane...mi-am dat cu pumnii in cap joi cand cu mamamliga, ca doar nu ma apucam sa fierb legume la ora aia
Iar biscuitii out , asta e...si mamaliga tot out deocamdata...asta e!
Geckopovestea cu nepotul e fix ca a Teodorei, numai ca noi am plecat cu ea la mare si acolo nu i-am mai pus pampers...asa ca se foia si se sucea pana facea pipi, iar dupa o saptamana dimineata incepusem sa scot pampersul uscat ...asa ca am instalat olita, care a devenit utila imediat...cred ca numai de vreo 2 ori a facut pipi in chiloti (ziua), in rest succes total
...Bine, eu acum nici nu sper ca voi avea si asta acelasi noroc ca nu seamana deloc la capitolul "achizitii" , asta e muuult mai tolomac
si sper sa nu se puna pe urlat acum
La mai multe kg si sper ca nu vorbesti serios cu examenul, macar incearca daca n-ai ce pierde (ai platit vreo taxa?)
Clausuper culoare de tigrut
S-o stapaniti sanatosi si tu sa conduci din prima f bine 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Spuneti-mi si mie, cu ce apa fac supa de legume azi: plata fiarta si racita / filtrata sau de la robinet???? ![]() ![]() ![]() Valentina si Matei (10.04.2008) |
Primele supe le-am facut cu apa plata, dar am abandonat destul de repede si am trecut pe apa de la robinet ...m-am gandit ca oricum fierbe o gramada
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
Cami, Panza de paianjen e si cartea mea de suflet!
Valentina, n-am facut ever supa cu apa plata! Si eu as zice ca ai luat cam multe legume pentru prima supa!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
cami33 spune:
Mimo, aici la mine, la tzara
cea mai bogata oferta de borcanele este la Selgros...incearca si la voi
Catalina
si spor la invatat
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
mimonix spune:
Cami
Incerc dar eu cred ca oricum vor dispare de tot...am gasit ieri pe net
NEREGULI
Printre produsele expirate, inspectorii ANPC au descoperit spre comercializare lapte soia cu ciocolata, marca Natumi. De asemenea, la produsul La Dorna Emmental BIO, comercializat in judetul Iasi, lipsea sau era inscriptionata incorect denumirea sub care se vindea produsul. De pe o intreaga serie de produse de import din gama HIPP (suc de caise, suc de piersici, meniu de pui cu legume si taitei, meniu de pui cu rosii si cartofi etc.) lipseau sau era incorect inscriptionate etichetele cu datele de identificare a produselor.
MASURI
Au fost retrase temporar de la comercializare 840 kg produse ecologice, in valoare de 11.000 RON (110 milioane lei vechi), iar 17 kg au fost retrase definitiv. Inspectorii ANPC au dat 31 de amenzi, cu o valoare de 10.100 RON (101 milioane lei vechi
Ce sa spun, mare descoperire....e clar o chestie tipic romaneasca, legata de concurenta de pe piata...din toate mizeriile de pe piata, le-au retras pe astea ca nu erau corect inscriptionate 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze