Puiuti de Randunici 2008!!(110)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

noi nu am avut curent electric pana acum 20 de minute, de pe la ora 21; noroc ca ii facusem baita si papa, ca a urlat si azi de am inebunit ....cu toate supozitoarele are ba 37,8, ba 38,3 ...si e plangacioasaaaa, si nu am putut face nimic azi; a vrut doar in brate sau sa ma joc cu ea, a chiuit (pasine de 2 zile, chiuitura cea noua )se catara pe carut, pe canapea....ca sa ii pot pregati niste fructe am legat-o cu centura in carut, cu mine in bucatarie (e jaleeeeeee sa o legi cu centuri, sau sa stea tintuita in scaunel ; urleteeeee, ca simtind ca nu mai aud ce gandesc, am dezlegat-o; in 2 secunde era cu fata in jos in carut, apoi in genunchi si apoi agatata de carut aproape in picioare, cu o mana se tinea de carut si cu una a prins usa de la bucatarie (moment neinspirat al meu sa o las langa...orice ) si pocnea usa de frigider ; am tras carutul spre mine, adica spre chiuveta....alt moment neinspirat: s-a pus cu fundu-n sus, se tine cu o mana de marginea carutului si cu cealalta a prins usa de la masca chiuvetei si o pocnea de zor ....sa va mai povestesc ce a mai urmat in sufragerie ? nu mai are rost....tot "cumintenii" ; dar cu toata bolesnita si agitatia, printre urlete, maimutareli de-ale mele...a papat azi ca niciodata: dimineata a fost dezastru, nu a vrut nici lapte decat un pic, dar dupaamiaza....toate legumele urmate imediat si de piure de fructe, mai peste o ora jumate lapte 120 si pe la 18,30 si iaurt cu cereale (nu mult, e adevarat, dar tot e ceva); in schimb dupa baie cu urlete si abia dupa ce am adormit-o a papat 100 ml.....gata, v-am povestit .....v-am facut capul maaaaareeee ?
mimo ai vazut ce baiat ai ? stie el multe, da ce atata graba ? si are dreptate baiatu'...are tiiimp, "cacalau, maria-ta!" ......da de ce nu comanzi tu borcanele hipp pe net? sunt la acelasi pret, si vin si rapid, fara sa mai umblii prin magazine sa cauti
lyvy am vrea noi sa fie asa, dar eu nu cred in ruptul capului; nu sunt ei in stare de altele mai minore, dar asa ceva....vorba lu mimo, cine stie ce gogoasa electorala e
adriuta sa speram macar ca ne face bine la ten si la par piureurile lor
simo
rooox...ce face amira? sunteti bine?
bitzaaaa...voi pe unde sunteti/ ce iti face buburuza?
mai da chiar asa: bubuuuu unde ai disparut? ca uite, de 2 zile nu am calcat nimic, si "dau rufele pe afara", ca nu am "partenera" de rufareala ....ai fugit cumva inapoi la venetia ?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Sovi, baiatul e f bine. Al meu are 7,500 si 71 cm. Am mancat doar lapte si de la 9 la 10 luni, iaurt d'ala la borcan de sticla doar cu zahar ca altfel urlam.Si apoi supa si asa mai departe...eu zic sa mai stai cu carnea si cu biscuitii. Nu stiu ce are pediatra asta a ta,,,cate kile vrea sa aiba bietul pui, nu are nici 6 luni implinite.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">POZE
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Mi-e dor de bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Roxana, uof! Sanatate multa Amirei...si tie putere sa duci la capat si job, si tratament de copil...Mai buna branula aia, decat sa ii caute vena de fiecare data! Poate s-o gasit cineva priceput la pus branule, macar de chinul asta sa scapati...uof!

Sovi, fii-mea mananca urmatoarele cereale, toate fara lapte ( prin rotatie, le scriu insa in ordinea in care ii plac si ei si mie mai mult ): Humana cu mar, Nestle-orez cu trei fructe, Milupa bio- 3 cereale si Nestle-orez cu roscove. De departe, cele mai misto sunt Humana, lizeaza excelent cu laptele meu, spre deosebire de Nestle, la care trebuie sa frec in draci, sa scap de cocoloase.

Cat despre biscuiti...io am pasarica mea cu sarea si cu zaharul, dupa cum am mai spus. Nu mai zic de gluten, care pentru Sash e inca devreme, daca au ( exista parca biscuiti si fara gluten, unii care in contact cu saliva de bebe se topesc instantaneu...). Nu le vad beneficiile, cata vreme are cereale in meniu. Poate diversitatea meniului, dar, vorba ta, are tot timpul...macar inceputul sa ii fie bun. Parerea mea de fotbalist !

Am mai vazut ca intrebai candva si de olita. Si in contextul in care am vazut ca si bebe de Adriuta sta pe oala, mi-am adus aminte ca am studiat candva subiectul, si citisem ca pana la 18 luni ( aproximativ ), copii nu au control sfincterian. Fac pisu la oala stimulati de contactul fundului cu peretii reci. Caca, pentru ca pozitia ii stimuleaza. Erau niste studii care demonstrau ca principala cauza pentru enurezis si alte disfunctii mictionale, este folosirea prematura a olitei. Si cum adolescent cu pampers si suzeta nu am vazut, nu o sa ma grabesc cu oala. Cel putin, nu pana la un an si jumatate. Recunosc una ca nu as avea rabdarea, si nici timpul, sa urmaresc semnalele de elimination communication ( una din temele AP dupa care nu ma innebunesc ).

Iar am facut pe desteapta , ma duc sa ma culc!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

maaai, ce faza: eu urlu de zor dupa rox si bitza si ...hop, cine apare?....dar la bubu cred ca nu am strigat suficient de tare : bubuuuuuuu
sovi, nu prea stiu sa iti spun care e diferenta dintre biscuiti din aia si cereale.... eu ii dau cereale milupa; i-am preparat cu lapte (de ex din alea cu mere si morcovi), si am gustat si eu din ele: exact gustul de biscuiti cu lapte au (sau cel putin asa mi s-a parut mie); si cu iaurt au gust f bun, si cu fructe....cred ca mai bine faci cum crezi tu ca e bine; vezi ca unele cereale au zahar (ex bebelac)

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Am fost si noi aseara la real si pe langa ca toate sunt scumpe ca draq nici nu gasesti nimic. Borcanele Hipp nu se exista, mimo. Mor de oftica. Chiar le-a luat nenea ala pe toate????

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Si:

La multi ani, China!!! Sa cresti mare si sanatoasa, ca frumoasa esti !

Sa va traiasca, Ursule!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

liana !
olgutza !

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!

Mergi la inceput

Roxana, multa sanatate ii doresc Amirei

Olgutz, multumim mult. Azi am fost la ea si sunt minunati impreuna (Mihnea, Irina si Vlad)

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Mi-e dor de bebe

....ursu, da unde e bebe? nu te supara ca sunt senila ...ma mai lasa neuronu', sau chiar am ratat cand ai zis
olgutzika ...tare cu adolescentul cu suzeta si olita......asa deci, ai mers la tzol la serviciu? si eu care cautam pe youtube filmulete cu tine in halat si papuci la serviciu

sovi , da ce ar zice pediatra ta de teo a mea care are 7140 g si 69 cm la 6 luni ? si mie chiar nu mi se pare ca arata a fi slabuta; iar pediatrii ei au zis ca e ok; nu-i mai da bani, zi-i sa isi dea un "refresh" ca nu mai e in tema

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput