Puiuti de Randunici 2008!!(110)
Raspunsuri - Pagina 7
lyvy spune:
migrarea am vrut sa spun.....paaaaaaaaaaa......somn usor.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
adriuta spune:
Somn usor Lyvy.

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
mimonix spune:
Bai oameni buni, pe Prima e reluare "Mondenii"...o mare panarama cu Paula Seling si Romeo Fantastik 

Aproape am uitat de nervii de azi ...repede ca-i publicitate
Lianasper ca sunteti mai bine
Cum era aia cu ce-mi doresc?
Pai ziceam ca nu vorbeste si mi-a zis BLA la mamaliga pe care mi-a scuipat-o ieri in ochi, azi l-am prins cum se ridica in fund (are o metoda
) si am coborat salteaua patului la parter, ma plangeam ca doarme non stop...azi n-a dormit decat max 1 ora si aia in 2 reprize pe furate ...a avut o energie nene, ziceai ca a baut cafea....NU MA MAI PLANG SI NU-MI MAI DORESC DECAT SA DOARMA LA NOAPTE
Doamne, ma auzi? 
Livyeu daca as fi parlamentar as face alocatia de 30 mil/luna /copil CU CONDITIA sa se stea la cozi separate pentru fiecare milion in fiecare luna 
Votati Mimonix 
ca sa nu creez confuzii, am vrut sa spun ca eu cred ca ei de fapt, in cel mai bun caz, asa vor face, ca sa se lase lumea pagubasa , bleahhhh
Clauluni la pranz te astept cu masinutza in parc la Titanii in spatele tonetei de inghetata
Deal?
Adriutamie mi se pare ca baiatul tau are un temperament cu care sigur va razbi in viata...e curios, curajos, vanjos, tenace...ce altceva i-ar mai trebui?
Arielvezi ca stai la tara ?
Ai iesit si tu un pic in lume si cica te-ai dus in jungla ...fata, asa-i la oras, fata...trebuie musai sa vezi "Mondenii"
Kyam-am tavalit de ras, bancul cu sicilienii e genial 
Bubuparca te vad tavalindu-te pe jos si omorand paienjeni prin metoda torturii...bey, da cati paienjeni ai tu in casa de nu mai apari de doua zile?
Si acum sa va spun...borcanele minune Hipp au disparut de pe piata
Livy stii tu ceva despre asta? Eu azi am umblat in toate magazinele din cartier si nici urma de asa ceva...am zis sa am un stoc de avarie in casa, sa nu mai patesc ca ieri cu mamaliga, dar...
Sa nu va duceti la Cora ca e nu stiu ce promotie 
E coada si la intrare, la parcare, la carucioare 
Am inebunit!
Am cumparat o paturica polar...mai are cineva? Se spala bine, e ok? Si i-am cumparat si lipit pe tavan oi reflectorizante, sa numere ca sa adoarma ![]()
Cam atat...plec la maldarul de vase ca azi nimic nu m-a lasat sa fac, m-a capiat 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
amira_roxana spune:

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!
bitza037 spune:

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
adriuta spune:
Ta ta taaaaaaaaa
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=maryb&year=2008&month=11&day=1&babycount=1
acusica vine la scutece.

ce mult ma bucur pentru ea 
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
cami33 spune:
'na seara!
Pauza de publicitate la Mondenii![]()
Azi am avut copil exemplar (ptiu, ptiu)
. A fost cumintel si a papat 100g de piure de mazare cu curcan (borcanel de la Nestle)
Nimeni la buhuhu???![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
Olgutzika spune:
Buna seara!
V-am lasat in suspans cu usa de la dormitorul meu
. Am lasat-o in pace, am citit ceva pe net, pret de vreo 20 de minute, dupa care am apasat din nou pe clanta. Pentru o fractiune de secunda, am zis ca sunt nebuna, si am visat totul, ca s-a deschis de parca nu s-ar fi intamplat nimic! Da' noroc
ca s-a blocat si soacra-mea, in dormitor de data asta ( a salvat-o fii'su, instantaneu aproape, ca altfel o imbulinam, si eu, si copilul, si ea...) si m-a crezut si pe mine cineva ca are clanta aia mari probleme. Deci la serviciu m-am dus la tzol, si nu in halat
!
Am avut cam mult de citit, asa ca habar nu am ce sa scriu
. A! Ii raspund lu' Lyvy ca habar nu am de alocatii/indemnizatii
Mi se par sume de mizerie, oricum ar fi...
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
amira_roxana spune:
remember me?

n-am migrat, vb lui lyvy, dar sunt f ocupata cu serviciul si cu plimbatul pe la spitale. Amira are in continuare infectie cu ecoli, nu am reusit sa facem cisto, pt ca trebuie sa fie negativa urocultura. i-a dat antibiotic intravenos, pe branula, dar vreau sa merg maine la medlife sa mai cer o parere. oricum nu le-as fi lasta pe tampitele alea de la budimex sa ii puna branula, dupa ce au chinuit-o o gramada cand i-au luat sange, i-au spart venele etc etc
. sunt cam la pamant cu moralul, nu pot sa-mi revin, mai ales dupa ce vezi cum arata spitalele de stat pline de copii bolnavi...azi am vazut o fetitza de nici 4 ani care era pe dializa....ingrozitor. iar personalul care ar trebui sa fie de la f dragut-amabil in sus e de tot kktul: ex: "nu sunt gata analizele" dupa juma de ora de asteptat aiurea, decid ca e cazul de un stimulent...in 10 secunde aveam si rezultatul la analize!!!
uimitor, nu?
in alta ordine de idei, de luni cred ca o sa dam drumul la site, o sa fie un baner si aici (nu va speriati, ca nu o sa fie ca pampersul ala de ne-a scos din sarite pe toate
). inca mai lucram la el, dar puteti intra sa vedeti cum arata si asteptam parerile voastre. despre hainute va spun ca arata mult mai bine in realitate, eu cred ca nu mai iau salariu lun asta, am cumparat o gramada de lucrusoare www.misenashop.ro
in rest, va pup pe toate, si pe puiutii vostri, sper ca voi sa fiti sanatoase/sanatosi cu toatele/toti si sper sa nu ma uitati!
mai sunt pe aici, fierb biberoane!![]()
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!
sovietica spune:
Ola!
Ariel
, mercic pt pontul cu ceai. Oare pot sa ii dau cateva picaturi de catina in piure la pitic?
Despre sucul de morcovi si eu stiam ca nu se amesteca. Si mai ales NU cu sucuri de fructe.
Deci poza cu Alex pupacioasa m-a terminat!! 

Unde iei tu ceara si lut de modelat? Si ce inseamna bloc de desen canson?? se pare ca si eu stau la tzara :)
Tuchi, sa vina odata sfarsitul lunii, si sa te relaxezi
... ma rog, pe cat posibil cu duracells.
Vio, nu te ingrijora ca bb nu bea apa. Eu mi-am propus pana la 9 luni sa nu ma stresez de nici un refuz al lui sash pe langa lapte, ca daca Ursulica zicea ca ea a crescut bine-mersi numai cu lapte pana la 9 luni (si iete ce mandrete de Ursa a iesit), ai nostri de ce n-ar creste? :)
Livi, ar fi fain sa fie cum zici tu cu banul, dar nu prea imi vine sa cred. De unde frate banii astia, or fi descoperit si ei comoara de la baza curcubeului si nu ne zic si noua? Ca cica vor sa creasca si la profi cu 50%, hmmmm.... yeah... bine ar fi.
Te pup pe ecran! Baga si tu un buhuhu daca vrei actiune in direct :))
Adriuta
vad ca mai recuperezi cu cate un cearceaf din cand in cand...
Kya, tari bancurile! Si pozele si mai tari! 
Valentina, succese cu diversificarea! Ai sa razi si tu cand vei vedea ca la sfarsitul saptamanii, cantitatea de legume din frigi e aproape aceeasi, chiar daca bb mananca. (ceea ce ii si doresc!)
Monix, dar de unde vii tu cu atatia pescari? Si eu, toata tineretea si copilaria tot peste am vazut/mancat. Toate discutiile se terminau cu ce peste s-a prins bine, cat de mari, pe ce canale, mers cu bunicii la scututat setci, vintiri, si alte plase, predate apoi la cherhana (dupa ce piteam cele mai bune bucati pt noi
) adunat oua de prepelita din stufaris, tzopait cand se incurca vo zburatoare gustoasa in plase ce ajungea tocana pe masa noastra, cazane enorme de raci, trezit la prima ora la pescuit, povesti pescaresti si cantari lipovenesti pe 3 voci in noapte la foc de tabara sa alungam tantarii, si lista ar putea continua... ehh ce vremuri..
Tu ai vorbit serios cu oile reflectorizante?? 
Cu borcanelele, mi-am amintit ca acum vo luna la farma Dona de langa mine, era un domn care a facut razie, a cumparat every single borcanas, de imi dadeam coate cu mami celalta cu care intrasem in farma, ca iote-l si pe nenea! avea in fatza o gramada enorma de borcanase prafuite scoase din toate cotloanele posibile. Straniu...
Mihu, se pare ca romancele stabilite in sua nu se ingrasa, ca si Vio zicea ca e trasa prin inel...
Adriana, poate fetei ii plac legumele din ciorba voastra datorita sarii? Sau le scoti inainte sa pui sarea?
Liana, ma bucur ca ai gasit parcul, eu azi n-am mai fost acolo, ca a venit pediatra tarziu.
Luny, mai ai degete la picioare? 
Deci, concluzia pediatrei: sash este cam la limita inferioara cu greutatea -7.100 kg, dar arata bine, si ca e cam inalt la 71 cm ca cica a crescut deja 20 cm din cei 25 pe care ii creste un bb pana la un an...
Acum va cer sfatul: mi-a zis sa ii dau biscuiti de bebei in fructe, ca ar fi mai satiosi. M-am uitat pe net si am vazut ca au zahar! Voi dati asa ceva la ai vostri? Eu nu vreau sa devin paranoica in privinta zaharului, dar mi-e teama ca il viciez prea de timpuriu. Oare grisul si cerealele astea nu isi fac treaba suficient?
Mi-a zis sa introduc si carnea, dar parca as mai astepta macar 2 saptamani, poate o luna.
Olgutz
, bine ca ai mai venit pe aici... deci mandra ta ce cereale ziceai ca mai mananca? si ce crezi de biscuiti?
Si mai iesiti de dupa canapele! ![]()
pup
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE