Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Felicitari Adelutza!!!

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LalaD, Alina, Alina-kalos,

Prefer sa ma cocoshez de spate, tinand-o, decat sa imi pun creieul pe moatze, "de ce nu se ridica?!".

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Felicitari Adelutza!!!

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Uraaa Adela s-a ridicat singura in picioare, in patut!

Am vorbit cu mama si mi-a zis ca asa a gasit-o; iesise afara c-a sunat cineva si cand s-a intors, ea era in picioare si cand a vazut-o in usa, s-a pus pe ranjeala!

Vai, sunt asa fericita .. nici nu mai conteaza ca eu am ratat momentul (ca sunt la munca )

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

BRAVO SYS BRAVO
sa te ti mami ca deacum i jale
de Duminica eu nu mai am linistedin aceiasi problema

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

si noi halim asa mult din cauza la unt ,si mai nou i pun si o jum de triunghi de branza topita,nu dati cu pietre ca nu i bine,i place mult si nu cred ca e asa mare catastrofa,sper

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

am avut si eu 2 sapt devis in care bebelusa mea adormea fara sa o tina mami de manute pana se linisteste ,asta pana sa ridicat in picioare,acum de la capat si baga niste trante de mise face paru maciuca

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Ali , sunt asa de incantata ca s-a ridicat singura si-am intrat in randul bebelusilor "bipezi" ca nu mai conteaza ce-o sa trag eu, dupa.

Parerea mea: nu-i mai da branza topita! E "plina" numai de substabte chimice. Ii place (cum sa nu ?!) dar nu-i face bine.

Nu te supara pe mine, te rog

Gata, am plecat acasa; un w/e calduros va doresc si sanatate multa l aclopotzeii bonaviori!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Erena imi pare rau pt bunicul tau,scuze,acum recitesc fara Sara pe langa mine,imi cer scuze si nu iti pot descrie in cuvinte ce simt cand aud de boala asta....nu stiu daca ma intelegi,mia rapit tatal de langa mine aceasta boala dupa umblaturi prin toata tara asta timp de 11 luni ,fara nici un rezultat,era un om la 130 kg care in viata lui nu a suferit de nimic si in 11 luni a ajuns o leguma
imi cer scuze ,nu vreau sa te ranesc sub nici o forma,sa fiu insensibila sau mai stiu eu ce interpretare, dar fi alaturi de el si aratai toata dragostea ce io porti ...
azi nu mai pot sa intru

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Ali , sunt asa de incantata ca s-a ridicat singura si-am intrat in randul bebelusilor "bipezi" ca nu mai conteaza ce-o sa trag eu, dupa.

Parerea mea: nu-i mai da branza topita! E "plina" numai de substabte chimice. Ii place (cum sa nu ?!) dar nu-i face bine.

Nu te supara pe mine, te rog

Gata, am plecat acasa; un w/e calduros va doresc si sanatate multa l aclopotzeii bonaviori!

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Roxana dar cum te-ai gandit tu ca nu o sa intre,toate la timpul lor si ea a stiut cand e momentu mititica
nu ma supar deloc,nu o sai mai dau

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor

Eva sanatate multa

Sanatate multa tuturor clopoteilor raciti si fratiorilor raciti/bolnaviori!

Am citit asa pe o dunga, tare mult ati scris de cand n-am intrat.

lauraD imi lipseai! Nu i dau peste cu cartofi la tava, ci facute la steamer. Ar vrea el, hehe,dar mai asteptam un pic pana trecem pe papa gatita la cuptor.Eu i-am introdus broccoli si dovleac mai nou.

Aoleu,pai Milan are 6 mese, ca lapte ii dau seara, cere si noaptea , apoi dimineata.Un total de 600ml.Dimineata gustare, pranz legume cu carne/ou/peste/ficat, amiaza gustare. Insa cred ca una din gustarile de peste zi e tentat sa o scoata. Lala20 cam asa cred ca vrea si al meu sa-si faca programul.

Ginette -Adela felicitari!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput