Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 10
emabucuresti spune:
Apropo de mamaliguta, fetelor oare pot face mamaliga(nu eu, mama, in fine) pe plita electrica? Cum? In cratita de teflon? Are mama dilema, cum sa ii faca lui bb mancarea asta.
daca are cineva idee, poate ma lamureste si pe mine, thanks in avans!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
LauraD de ce nu iti iei un blackberry sau i phone sa ne citesti in timpul cat astepti la sali? e, nah, cu ce te barai eu
hihi
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Ellenuta spune:
BRAVOOOOOO ADELUTZA!!
ai vazut mami?? ai dus fata la doftori degeaba!!!
buburuza cataratoare .. sa te tii de acum incolo alpinism! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
Multumesc pt sustinere si pt sfaturi
A venit la 3 dimineata si nu avem vorbitor...parca mi-e si sila sa discut la nesfarsit aceleasi lucruri si sa-l aud ca spune "da' ce-am facut??? ce faci atata panarama ca am fost si eu la un shpritz!
"!
Pupici clopoteilor bolnaviori (si noi tot mucoase si cu tuse) si felicitari Adelutei pt realizare
Ma duc sa ma odihnesc un pic, ca ma duc iar la sala
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Uraaa Adela s-a ridicat singura in picioare, in patut!![]() Am vorbit cu mama si mi-a zis ca asa a gasit-o; iesise afara c-a sunat cineva si cand s-a intors, ea era in picioare si cand a vazut-o in usa, s-a pus pe ranjeala! Vai, sunt asa fericita .. nici nu mai conteaza ca eu am ratat momentul (ca sunt la munca )Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza |

Bravoooo scumpo!!!Felicitari Adelutzooooo!!!!
Roxi cred ca esti in al enshpelea cer!Pacta ca ai ratat momentul , dar lasa, bine ca a reusit!
mare de la fratesu!RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI

VEDETA LU MAMA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
Laura Ioana spune:
Fetelor, cine mai participa la concusrul cu mirese? Dati link-uri ca sa votez! Le-am gasit pe Angi
si pe Stancutza
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
aweya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab AWEYAAAAAAA!!!!! RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() VEDETA LU MAMA ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR ![]() |
DA!!! Raspund prezent, revin mai tarziu dupa ce termin de citit capitolul, incerc sa pun si niste poze. Va

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Laura Ioana spune:
Eeee, am gasit-o si pe Ramona, dar nu ma lasa sa mai votez! Am votat prima poza si la urmatoarea-mi zice ca nu maipot vota la concursul asta, ca am depasit nr de punte pe care-l pot acorda
Am mai votat si alte poze care mi s-au parut frumoase, dar nu stiam ca am un nr de puncte
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Ellenuta spune:
MADALINA 
LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA, FERICITA, IUBITA ALATURI DE CEI DRAGI!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
ramonab spune:
Multumesc fetelor pt voturi!!!
ic la toate
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

)