Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 8
laura_dimitris spune:
Si eu am observat ca atunci cand ii pun un botz de unt in mancarica rade tot.... Ii pun unt de obicei cand ii dau galbenus de ou cu morcov, cartofior si putin dovlecel...
S-a facut ora 14.00 ....
Plec acasa la puii mei.
Diseara merg din nou cu dimitris la scoala de dans a lui mihai petre si elvira duda...
Data trecuta au facut cha-cha-cha... (daca s-o scrie asa...
)
Mi-e tare teama ca iar nu o sa mai intru in week-end si iar nu apuc sa citesc nimic din urma.... 
si week-end placut!!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
LaLa_20 spune:
anca.b dar ai incercat la mamaliguta cu branzica si smantana sa-i pui si galbenus de ou(daca nu e bine imi cer scuze) sau putin unt?
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea 
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
anca.b spune:
Laura, we placut!
si eu ma pregatesc sa merg la cursuri. pupicei la toate. eu sigur intru si miine, asa ca ne vedem!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
lala, n-am incercat. da' o s-o fac. probabil saptamina viitoare. ca miine are brocoli cu ou, iar duminica supa de legume cu carnitza. eu ii pun unt la toate manicarurile cu legume. parca ii place mai mult decit cu ulei.
ideea e ca am si vrut sa-i dau mamaligutza in perioada cind nu voia sa pape nimic din cauza dintisorilor...poate acum o sa vrea.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ginnette spune:
LauraD, un w/e placut si tie
!
Wow, ce maniere elegante dobadeste Dimi; o sa fie bataie pe el 
Si buburuza va avea in program inot (dupa 3 ani) si dans (dupa 4 ani).
Ali(stoisor), dak ea se dezvolta bine, n-ai de ce sa-ti faci griji; si bucura-te ca bea apa; Adela nu serveste decat suc de fructe, de portocale si ceai de la Hipp. Eu zic ca-i mai bun apa.
Cat despre lapte, Adela la 8 luni manca 190 ml dimineata si 210 ml seara)-acum mananca 220 dimineata si 260 seara.
AncaB mama mi-a zis ca n-a strambat din nas, la cum i l-a preparat; o sa incerc si eu cu cartof si unt
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LaLa_20 anca.b dar ai incercat la mamaliguta cu branzica si smantana sa-i pui si galbenus de ou(daca nu e bine imi cer scuze) sau putin unt? Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii![]() Printesa mea ![]() Bibi se face mare!![]() UITE CINE VORBESTE!!! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Eu n-am incercat dar e bine-venita sugestia; multzu

(scuzati ca m-am bagat)
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ginnette spune:
Uraaa
Adela s-a ridicat singura in picioare, in patut!
Am vorbit cu mama si mi-a zis ca asa a gasit-o; iesise afara c-a sunat cineva si cand s-a intors, ea era in picioare si cand a vazut-o in usa, s-a pus pe ranjeala!
Vai, sunt asa fericita .. nici nu mai conteaza ca eu am ratat momentul (ca sunt la munca
)
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
kalosalina spune:
Bravooooo Adelutza!!! 

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Ioanact spune:
ginnetteBravo Adela , ca te-ai ridicat.
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Uraaa Adela s-a ridicat singura in picioare, in patut!![]() Am vorbit cu mama si mi-a zis ca asa a gasit-o; iesise afara c-a sunat cineva si cand s-a intors, ea era in picioare si cand a vazut-o in usa, s-a pus pe ranjeala! Vai, sunt asa fericita .. nici nu mai conteaza ca eu am ratat momentul (ca sunt la munca )Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
Bravo Adeluta !!! A scapat mami de stres

Ai vazut mami ca a facut-o pana la urma , sa te tii in zilele urmatoare ca nu o sa mai vrea jos deloc, asta ca tot iti faceai atatea griji

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze