Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Fetelor, care sunteti pe faza, intrebare.
Markus a plecat azi la gradi ok, a venit acum seara de la bunici super-ragusit si prost dispus, asa....cu o dispozitie de om bolnav.
Oare ce sa-i dau pt. raguseala. Neo-angin i-am dat (desi scrie ca de la 6 ani, ma rog, el are 5). Altceva?

LalaD, poate ma ajuti. Asa cu raguseala din start n-a mai debutat la el nici o raceala.....
Ufff.....si-s singura cu ei, farmacistul din dotare e la Bucuresti

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Venera scuze, nu vazusem intrebarea .

Pentru raguseala eu am luat niste pastilute homeopate se numesc Homeogene, sunt de la Boiron ca si Oscillo.

HOMEOGENE 9, COMPRIMATE
medicament homeopatic

Indicatii:

Dureri de gat, laringite, raguseli.

Compozitie:

Mercurius solubilis 3 CH, Pulsatilla 3 CH, Spongia tosta 3 CH, Bryonia 3 CH, Bromum 3 CH, Belladonna 3 CH, Phytolacca decandra 3 CH, Arum triphyllum 3 CH, Arnica montana 3 CH, aa 0,667 mg. Excipienti q.s.p. 1 comprimat de 0,20 g.

Mod de administrare:

Se suge lent 1 comprimat la fiecare ora, intre mese, insa nu imediat inainte sau dupa mese. In caz de ameliorare, se rareste administrarea.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Sau poti incerca sa ii dai Faringosept cu albastru de metil in el.
Si astea sunt bune.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , de pe ultima suta de metri , salut voios de pionier !

Pe 26 octombrie plec din Olanda spre noua mea rezidenta , Clujul . Voi lucra pentru Office Depot de la 1 noiembrie .

Cresa : gasit ! Nr.1 din Baita . Fetele din CJ , stiti ceva de ea ?

Casa : mai caut . De aia ma duc mai devreme sa rezolv si cu asta .

Caz e superbine , e un razacios si jumatate , un urias de 82 de cm !!! Inca nu mergem de-a busilea dar statul in fundulets e atat de interesant !

Mananca absolut de toate , vreau sa-l trec pe Milumil 3 . Si pe meniurile cu niscai bucatele si condimente gen patrunjel , marar etc . Sa vedem daca papa .

Gata , fug sa mai fac o lista cu ce am nevoie .

bebeii bolnaviori . Sper sa nu intram si noi in club !

Mami de Matei Cazimir

Mergi la inceput

A mancat copilul meu mancarica de conopida cu pui si smantana de nu a avut suflu in 3 minute a ras 250 gr de mancare si daca mai aveam mai manca
Deci succes total

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna. Va invit la o prajitura ca sa va indulcesc un pic, de ziua Ioanei.
Lala 20, Shose, Madanic, Emamultumesc pt urarile Ioanei si ma bucur ca v-au placut pozele cand am fost mireasa.
Ellenuta nunta a avut loc la restaurantul Delfinu, din Constanta.
Eliza o voi lasa si pe jos.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Thea a mancat f putin din fructele pasate cu cereale si un pic de iaurt si a vomat o gramadaaaa! Abia m-am abtinut sa o cert, ca-si provocase voma, tot isi facea greata Am murit de nervi! Tare prost mananca in ultima vreme, o fi si de la raceala, inca-i curg mucii pana la gura...nu mai trece o data?
LalaD asa mult, asa repede? Bravo! Neaparat vrem reteta!
Mada, am vazut ca ai o fata care se dezbraca singurica??? cred ca-i o dragalasa!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

BRAVO ADELUTZA!!!!!!! Gata, s-a dus stresul lui mami!!!!

Nicole, pentru nasica muuult prea frumoasa!

Ioanact, ce miresica tinara ai fost! Felicitari! si multumim de praji!

Elle, cum e Eva? A trecut bine noaptea? da' ce bunatati iti aduce mama azi!!! yammy!!!

LauraI,
eu zic ca e timpul sa ai o discutie foarte serioasa cu omul de linga tine…sa nu te superi ca iti zic, te rog frumos …dar e bine ca ceea ce te derenajeaza sa fie spus si explicat. Poate ar trebui sa o faci in timpul zilei, cind nu e nici el “obosit”. Eventual sa o lasi pe theea undeva, ca sa puteti sa va spuneti tot ce aveti de zis. si sa incercati sa ajungeti la o concluzie impreuna. Si felicitari pentru mersul la sala si la spa … o sa-ti faca tare bine!

Lala, felicitari pentru Bibi care papa singurica!

IOANA

IOANA ECATERINA

MARIA

DARIA

DAVID PUFOSELU’

DAVID A.

MIHNEA

EDUARD

Shose, si noi am avut aproape doua saptamini de apetit foarte scazut din cauza dintisorilor. Este o posibila cauza.

Madalina, La multi ani!!! si multumim de tort!!

Virgo, super! Te asteptam cu drag. Cresa aiai e ok. Eu am auzit lucruri bune de ea. Cum ai gasit loc? Cu pile? Mari de tot?

LauraI, s-ar putea sa fie de la muci senzatia de greata. Daca sint lichizi tare si ii ajung in git in timp ce papa, isi face greata. Am pati si eu. Am rezolvat cu BB inainte de masa.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

LalaD, vad ca si la tine a fost zi de premiere culinare! noi am papat brocoli cu cartofior si galbenus de ou. plus doua lingurite de iaurt...zdrobite doar cu furculitza.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Laura la noi masa ( oricare din ele) intotdeauna este rapida, maxim 2 ture de reclame pe 2 canale tv deci cam 10 minute

Azi insa nici reclamele nu au fost necesare deci chiar i-a placut

Am facut-o asa :
- fiert bucatica de pulpa de pui ( jumatate de ciocanel) 5 minute in alta apa.
- pus in olita lui 2-3 buchete de conopida destul de marisoare cu 5 feliute de morcovi, jumatate de cartof, un sfert de ceapa mica tocata marunt, 2-3 feliute de ardei capia si 2 rosii fara pielita tocate marunt. Apa cat sa acopere legumele si bucatica de pui. Le-am mai pus cateva picaturi de ulei si le-am lasat sa fiarba bine pana era morcovul moale si carnea fiarta.Am avut grija sa nu imi scada sosul de tot, sa ramana mai zemoasa.
Le-am pasat si i-am adaugat inainte de a servi 2 lingurite de smantana Tnuva.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

sa va spun de aseara ..

1. cum veneam noi din parc, am vazut-o pe eva ca se moleseste dintr-o data si zic: eva sigur are ceva, nu se poate sa fie ea asa apatica .. socrella: n-are nimic copilu, ii e somn .. eu tot zic ca nu-i asa ..

ajung acasa, sotu' la fel .. n-are nimic, ii e somn .. cand o dezbrac .. ea frigea ca sobita ..

2. socrella si sotu (se vede ca e acelasi aluat).. imbraca copilu ca si asa are febra .. in conditiile in care eva avea body maneca lunga, pantalon si sosetele .. i-am explicat ca in niciun caz nu infololesti copilu la febra ca se incinge si mai rau .. daca era dupa capu' ei ii punea un pulover de lana si ciupilici de lana in picioare .. pai cred ca facea 40 instant eva .. uite d-asta mi-e frica s-o las pe mana ei .. ca nu ma asculta si face de capu' ei ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Bunja fetelor...
in sfarsit am intrat si eu o leaca...nu am timp nici sa respir din cauza serviciului..iar cand ajung acasa stau numai cu SDtefiuta...apoi pic lata dupa baia ei..sunt franta...
Am data citat din mesajul ellenei caci nu ma pot abtin esa nu va poverstesc de weekendul trecut in care am fost la o nunta cu ai mei...si a trebuit sa o las pe stefiuta cu soacra-mea...cu care nu a stat niciodata..mircea era in polonia..deci...am lasat-io cu ea..cui inima stramsa caci dupa 10 mjin de stat cu ea ural ca din gura de sarpe...
ma rog...i-am spus ca daca e ceva ..sa ma sune ca vijn imediat...pe la vreo 9 jumate...suna...in fundal url;etele copilului...ma duc repede acasa...si imi zicve ca nu trebuia sa vin..ca ea ma sunase sa imi zica ca e ok...ma rog...stau un pic..si plec iar...ii zic iar..daca e ceva ..ma sunati si vin...
stau la nunta ce stau..si..zic..sa sun..sa vad ce fac..cand...telefonul inchis...wow..zic...i s-o fi terminat bateria..off...si nu are incarcatorul la ea...ddaca plage stefiuta..cine stie cum o fi acasa...mai stau juma de ora..numa cu gandul acasa va dati seamna...si ma gadesc sa ma duc..iau masina sifuga am ajuins acasa..de la poarta mi-am dat seama ca doarme..dar am intrat in casa..ma duc in dormitor..la usa..si se trezestre sorcela...si ii zic..vi s-a descarcat telefonul..si mi-am facut griji..de aiam am venit...ea de colo..io l=-am inchis sa nu ne deranjeze nimeni....sa mor nu alta..binenteles ca i-am zis ca trebuia sa se gandeasca inainte..ca poate imi fac griji..sau putea sa imi dea un sms sa imi zica ca il inchide..sau un telefon..ceva...sau sa il dea pe vibratii..si daca nu tras[pundea imi dadeam seama ca doarme..dar asa...imi faceam griji..si de aici..s-a generat o intreaga cearta in care m-a facuty paranoica, si nebuna...si sa ma duc la control la cap...ca imi place sa ma cert si ca ii fac observatie din orice...binenteles ca totulse desfasura cu glas tare...si stefiuta s-a trezit..si a inceput sa tipe...stiti cum fac copii care se trezesc fortat...si nu se potolea bnici in brate...si..ea s-a dus in alta camera...si eu am ramas cu stefiuta incercand sa o adorm..binentles ca mi s-a pus pe un urlet.,..de nu tacea nici in brate, nici jos...urla...si vine soacra-mea iar la mine...si imi spune ca nu am pic de mila pt coplulul meu..ca o las sa planga..ca ea nu a lasat-o njici o clipa sa planga...ca am facut copil;ul sa il nenorocesc.....ca sunt nebuyna si ca trebuie sa ma internez...maaaaama...in momentul asta...am dat-o pe usa afara...i-am spus ca daca tot ma ponegreste la mine in casa...si urla (mai fetelor..nu cred ca va puteti inchipui in ce hyal facea)...si imi spunea fetito....iar eu i-am spus ca nu permit asa ceva nimanui..nmai ales la mine in casa...si ca ar trebui sa ma respecte..chiar daca e mai mare..ca eu nu am jignit-o niciodata..desi poate as fio avut ocazia...nu am jignit-o si nici nu vreau sa ma cobor la nivelul asta de tiganie...binenteles..ca a luat si mai mult foc...si nici nu vreti sa stiti cum a decurs intreaga cearta...care a culminat cu plecarea ei in iez de noapte./..si de atunci pentru mine asceasta femeie nu mai exista...nu iii voi interzice acccesul la a o vedea pe stefiuta..dar la mine in casa...nu va mai veni ever...iar eu la ea nici atat..sa uite ca ma cunoaste..si i-am zis lsi lui mircea..ca daca nu ii convine..ne despartim..si sa stea cu masa...sau sa faca ce vrea..dar eu nu ma voi indupleca...iar copilul meu nu va mai asiat la scene din astea....

ooffff...asta este tragediua vietii mele..mi-am dorit toata viata ca certuriel cu sotul meu sa fie numai si numai din vina noastra...sa nu intevina ninemi in casa mea...sa ma lase in pace,...iar acum...uneori parca imi vine sa mor de ciuda ca nu am si eu soacra normala la cap...cu care sa nu trebuiasca sa impart nimik..sa nma respecyte atat..ca doar nu sunt o cretina..am si eu o scoala..pentru care am muncit de mi-au sarit capacele...am un serviciu la care muncest...si nu cred ca sunt o lepra..am grija de stefiuta caci o iubesc ca pe ochii din cap..iar daca uneori o mai reped..sau folosesc un ton mai raspicat si mai dur..este pentru ca trebuie sa stie si de autoritate..nu sa faca ce vrea..o suprea rasfat..si nu vreau sa devina o miortaita...si sa se dea cui fundu de jos cand nu ii convine ceva...de aiai..uneori sunt mai dura cu ea...dar asta nu inseamnma ca imi bat joc de ea...sau ca nu o iubesc...de ce simt unii nevoia sa ma judece...offf...imi vine sa plang chiar si atunci cand va scriu acestea...
am pierdut multe capitole..si printre picaturi am vazut ca sunt copii cu probleme mari...si ceea ce ni se intampla nouia paleste in afat adevaratelor probleme..de asta spun..ca atata timp cat totul e ok..de ce simt unii nevoia sa arunce cu rahat..

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput