Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

LalaD, vad ca si la tine a fost zi de premiere culinare! noi am papat brocoli cu cartofior si galbenus de ou. plus doua lingurite de iaurt...zdrobite doar cu furculitza.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Am de gand sa incerc si eu saptamana viitoare asta.
Dar nu cred ca vom avea mare succes, el nefiind fan brocoli
Dar poate il pacalesc.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

alinaatudor offf...imi pare rau.
E neplacut sa te certi in familie, e greu si pentru tine si pentru sotul tau.
Sorry.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Lala,....ce taaree...si noi tot cu reclamele mancam..mai..bebeii astia sunt ceva de speriat cand e vorba de reclame..sigur contin mesaje subliminale...

In rest..stefiuta mea..e un inger..urlator..de vreo 3-4 nopti iar face show noaptea...de vreo 4 luni ma gandesc la dinti..dar nici urma de vreunul...cat despre mancare...ma bucur din suiflet ca mananca orice...(in afara de spanac si ou:))...nu merge de-abusilea...nu se catara..si este o lenesa si jumatate cand e vorba sa faca vreun efort fizic..dar o apuca tipatul daca nu o ajut sa faca chestii..de aia de cand vin de la serv si pana ne culcam e calare pe mine....o iubesc de mor..si ma simt vinovata ca stau putin timp cu ea...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2539135560102976245RPDJIP

uitati si un link catre poze mai noi..si mai e un album cu poze din telefon...sper sa va placa

Da mai Lala, intr-adevar...e mare pacat..si e tare greu...sper sa nu fie nimeni nevoit sa treaca prin ce am trecut eu..desi..si soacra-mea..la radul ei a avut certuri cu soarca-sa...m-am gandit ca poate ..cine stie...putea sa fie invatare de mine..dar se pare ca istoria se repeta...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

http://good-times.webshots.com/photo/2539135560102976245RPDJIP

uitati si un link catre poze mai noi..si mai e un album cu poze din telefon...sper sa va placa

Da mai Lala, intr-adevar...e mare pacat..si e tare greu...sper sa nu fie nimeni nevoit sa treaca prin ce am trecut eu..desi..si soacra-mea..la radul ei a avut certuri cu soarca-sa...m-am gandit ca poate ..cine stie...putea sa fie invatare de mine..dar se pare ca istoria se repeta...

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

ce grasuna frumoasa ai, e o dulceata de fetita

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

salutare si de la noi
eu am gatat smotrul si mancarea dar sunt praf,ma simt ff rau
Sara e ceva mai bine dar o luam de la una la alta se pare ca
va pupacesc ingerasii mai vb

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina ce frumusica si grasunica e stefiuta!! ce imi plac pernutele ei, iti vine s-o rontai!

acum despre partea cu soacra .. ce sa-ti spun, te inteleg perfect, si eu am meciuri cu socrosenia dar parca nu atata de dure ca ale tale. te enerveaza la culme, te aduc la disperare cu sfaturile .. cu parerile .. cu impresiile .. ea a crescut un copil perfect (care manca singur, se cerea la oala de la 6 luni si altele) .. si eu ma rastesc la eva si o cert cand face ce nu trebuie si sare ea ca nu trebuie sa vb asa cu copilu', ca il chinuiesc etc .. te inteleg. din pacate, astea sunt .. le acceptam sau le dam la o parte, cum ai facut tu. comportarea ei e execrabila!! ai procedat bine, nu merita respectul tau. cat despre sot, eu zic ca nu e cazul .. eu zic ca vede si el cum e mama lui si cine are dreptate, sper!!!
si mai ma enerveaza la culme cand vorbeste cu eva si zice "hai la mami .. hai ca-ti da mami, ce e mami ..." .. aloooo .. e copilu' meu .. nu esti mama lui ..

hai, capu' sus si las-o pe socrosenie in plata Domnului!! fata

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Of mai Elle,....sa stii ca si soacra-mea ii zice asa...cu "mami"...sicer...nici macar nu m-am obosit sa ii zic..pt ca..cica se corecteaza ea...ca cica asa ii vine sa ii zica...fuck oofff..as zice eu..bine macar ca nu o vede des...
aaa...si stii de ce nu o sufar eu deloc deloc..ca a preferat sa iti tina pisicile decat sa aiba grija de stefiuta..iar acum imi da lectiuii de iubire mie...ma rog...

dupa cum spuneai..gata...de acum in colo./..nu o sa ma mai auziti ca vorbesc de ea..caci nu mai exita pt mine...

va pup...si multumesc mult de aprecierile la adresa stefiutei...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

anca.bmultumesc pt urare.
alinatudor imi pare rau pt ce ti s-a intamplat cu socrela. Am vz pozele cu voi, ai o printesa frumusica.
Alina cate luni are Stefiuta? Nici Ioana nu vrea sa mearga de-abusilea, nici sa se ridice in picioare in patut, nu prea ajunge, i-am facut o poza, am ridicat-o eu si am lasat-o sa se tina de pat, dar nu vrea sa mearga pe langa pat, daca o voi pune in fiecare zi poate isi va da drumul.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA

Mergi la inceput

Buna Ioana,
pai stefiuta s-a nascut pe 19 ianuarie..deci e de o seama cu printesa ta...nu imi fac pb ca nu face chestiile alea..am zis asa..ca fpat divers...sa o "parasc " la zuze ca e lenesa...stai fara grija..nu cred ca e cazul sa te gadesti la sta...si eu o pun sa mearga asa..uneroi ..doar doar va realiza cat e de interesant..isi va da drumul singura...asa a fost si cu statul in fund..nu am fost adepta punerii intre perne..si a stat ea in fund cand a vrut..adik pe la vreo 7 luini si ceva...se rostogolea si facea tumbe..si se deplasa pe jos prin metoda rostogoilirii..acum..ca nu o mai pun pe covor din motive de curent si racoare....in pat nu vrea sa se deplaseze...si nici un efort prea mare nu vrea sa faca..asa ca...urla la mine sa o ajut...hmmm...

Sa iti traiasca printesa..e o dulce

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput