Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 19
Ellenuta spune:
neata,
haideti somnoroaselor ca am pregatit 
eva a fost bine azi-noapte, nu a facut febra, chiar mi se parea rece pe spate. i-am dat la 3 nurofen iar la 7 nu i-am mai dat ca nu avea febra. o sa-i dau acum, cand se trezeste, adica la 6 ore aprox ..
mada ce fetita desteapta ai! cred ca e tare haioasa, ar fi bine s-o filmezi pe ascuns.
ioana da, de pozele alea vorbeam, de la cazino. nunta ati facut-o la restaurantul ala de pe dig????
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Lala_D spune:
Neatza,
Elle ma bucur ca Eva e ok 
Eu am fost harnicuta in dimineata asta ![]()
Am facut mancare pentru noi ( ciorbita de perisoare si ostropel )si pentru Andrei ( mancarica de pui cu conopida la care ii voi pune si smantana), am facut curatenie si am pus rufe la spalat ![]()
Asa ca putem pleca in parc in 30 de minute ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
jelimoni spune:
neata si de lanoi!!caffeaua mea e cam slaba 
elle ma bucur ca e bine eva!sper sa nu mai faca febra!
lala da cahiar ca esti harnica, cum reusesti la ora asta??eu in astea 9 luni n-am reusit sa ma trezesc inaintea copilului,,.
cred ca-i mai iasa un dinte ieri tot la 10 min se trezea si plangea so foit in tot patu saracu....
in rest...am invatat si facem bravooo!!!e asa fericit si cand sta in fundulet face bravo si salta asa parca si rade tot...
mor de dragull lui cand il vad
apoi am uitat sa va zicem ca de o luna nu mai vrea deloc suzeta...le-0am aruncat toate..
,si am uitat ce mai vroiam sa zic...![]()
o inceput con ertu va las pusici
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Lala_D spune:
Moni, ma trezesc de nevoie ...nu de placere.
Andrei mai are o masa pe la 5.30-6.00 si eu nu mai pot dormi dupa ce ii dau sa pape cu toate ca in 5 minute copilul e mancat si adormit.
Odata ce am facut ochi nu mai pot sa adorm la loc 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Moni, ma trezesc de nevoie ...nu de placere. Andrei mai are o masa pe la 5.30-6.00 si eu nu mai pot dormi dupa ce ii dau sa pape cu toate ca in 5 minute copilul e mancat si adormit. Odata ce am facut ochi nu mai pot sa adorm la loc ![]() O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
noi pana la 5 dim avem cel putin 5 treziri

e tare bine ca poti face ceva prin casa..
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Ellenuta spune:
lala, moni
lala, tare harnicuta ai fost!! noua ne aduce mama pastrav prajit
si facem mamaliguta + ciulama .. yummyy!
moni uff .. imi pare rau ca roberticul e marait.
baiatu' sa iasa repede dintocul!
nu stiu ce sa fac .. s-o scot afara pe eva sau nu? ziua nu face febra, problemele incep de pe la 4 dupa-amiaza ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
emabucuresti spune:
lauraD, Ioanact, Shose
Elle ma bucur ca Eva este mai bine!!pup frumoasa!
La multi ani Madalina!
La multe lunite si la multi ani
IOANA
IOANA ECATERINA
MARIA
DARIA
DAVID PUFOSU
DAVID Alexandru
MIHNEA
EDUARD
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Aweya ati fost niste nasi tare frumosi !
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
LaLa_20 spune:
Neata si de la noi!
Noi suntem treze de la 6.30 da nu ca sa facem treaba ci ca sa se jucam...Acum am pus-o la somn...i-am pus ei mancarea la foc si astept sa se trezeasca tati sa-mi faca piata sa fac papa si pt noi
Madanic...deci voi sunteti mai avansate...bravo
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
-->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
emabucuresti spune:
JMoni asa si la noi cu trezirile noaptea, pup colega de 'suferinta' . Oare cum o fi sa dormi o noapte intreaga cap coada? macar de la 12 la 6 dimineata, cer mult? nu mai stiu cum e sa dormi toata noaptea inca dinainte sa se nasca bb, cam din luna a8-a cand tb sa ma trezesc pt toilet de 2 ori pe noapte.las' ca se fac ei mari, pana la 18 ani mai e putin, hihi!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)