Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza

Nicole tare frumusica ai fost ca nasica. Mihaita e tot numai un zambet.
Roxana am uitat sa te felicit pentru statul in picioare al Adelei, cred ca ai rasuflat usurata, dar de acum sa te tii cocotari si nervisori cand nu o lasi sa faca ce vrea ea.
Elena off cu febra asta! Alte simptome mai are? Sa nu fie de la dintisori. sa nu urmeze o alta noapte alba pentru tine.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii

un pic nasul infundat .. ufff .. ce greu e!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Elle merci de linkuri, votat miresele.
Las-o sa doarma pe Eva, ii va scadeea febra de la panadol

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui aweya

Gata am reusit sa pun si eu poze. Aici sunt cele de la nunta unde am fost nasi, iar aici cu Mihaita.
Kalosalina este o dulcica printesa ta.

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Cat de frumoasa poti sa fii tu femeie, si ce familia frumoasa ai!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Tu vorbesti? Ca arati de milioane. Iar RAzvaniciul iti vine sa-l mananci de frumos ce este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Eliza multumim Am vazut poze cu Emma, e asa de frumoasa, are niste ochi minunati. Era cumva in sacul de dormit ridicata in picioare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aweya

Eliza multumim Am vazut poze cu Emma, e asa de frumoasa, are niste ochi minunati. Era cumva in sacul de dormit ridicata in picioare?

Da Nicole, am bagat-o in sacul de dormit ca sa nu mai misune in pat noaptea si sa planga cand ajunge la gardut, a durat o noapte minunea, pentru ca adoua zi am gasit-o in picioare cu tot cu sac de dormit, pana atunci doar incercase sa se ridice.Radeam cu sotul meu ca asta exersase ea toata noaptea, ridicatul in picioare cu tot cu sac, acum asta e deja povestea de fiecare dimineata.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetelor, care sunteti pe faza, intrebare.
Markus a plecat azi la gradi ok, a venit acum seara de la bunici super-ragusit si prost dispus, asa....cu o dispozitie de om bolnav.
Oare ce sa-i dau pt. raguseala. Neo-angin i-am dat (desi scrie ca de la 6 ani, ma rog, el are 5). Altceva?

LalaD, poate ma ajuti. Asa cu raguseala din start n-a mai debutat la el nici o raceala.....
Ufff.....si-s singura cu ei, farmacistul din dotare e la Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ven (vezi te citesc pe aici ca pe la noi nu mai dai), la Luca asa debuta un rosu in gat sau chiar streptococul. Uita-te la el in gat. Faptul ca este prost dispus e clar ca ceva il deranjeaza. Nu iti spune unde il doare?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Valeria, mersi! O sa vad cum evolueaza maine. Sper sa nu fie cazul de Streptococ, totusi.
Cat despre sub. nostru, unde se scriu cateva zile si apoi intra in stand-by cateva sapt., ce sa zic......e pe undeva normal sa nu mai fim asa active acolo, copiii sunt mari. Aici la bebelusi pb. sunt mai 'arzatoare', plus ca se scrie fest, cum era si la noi pe vremuri.

Si stii si tu cum e cu doi. Chiar mai bine decat mine :) Simt ca nu mai am timp nici sa respir. Iar de la job nu pot intra sa postez, ca nu e de asa natura.
Pupici si ms inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Eliza eu o las pe Ioana pe jos dar vad ca nu prea merge de-abusilea, se da inapoi, m mult se taraie, decat sa se ridice, nu e vorba ca mie frica, oricum se va lovi, nu te-ai amestecat unde nu tb, aici doar comunicam, ne spunem fiecare parerea, eu iti multumesc de sfat.
Ellenuta ma bucur k ti-au placut pozele.
Kalosalina multumesc.

Daca tot nu am putut pune poze la concursul cu mirese, am pus poze Aici de la nunta mea, sa le vedeti si voi , daca vreti. si filmuletul pe care spuneati ca nu are sunet, poate acum merge.
Merg sa fac o .Vorbim dupa aceia, daca mai sunteti.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei
Alte poze si filmulete cu IOANA

Cum creste IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Alina ai fost o mireasa tare frumoasa si imi plac si cadrele alese.
Ven imi pare rau ca nu te pot ajuta cu un sfat... Markus sa fie bine
Alina(kalos) ce scumpete ai tu acolo...
Nicole chiar ca ai eclipsat mireasa...si puiul tau mic e un scump si un frumos...
Si acuma sa ne laudam si noi:Bibi si-a servit singura biberonul cu lapte in seara asta:I l-am oferit si la primit bucuroasa,s-a mai oprit cand si cand sa admire biberonul sau sa descante laptele cu "babapapa".Atat de scumpa era...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput