Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

aweyaAm vz pozele cu Mihai , ai un baiat tare dragut, sunteti o familie fericita.
ramonab am vazut ca participi la concursul cu mirese, imi spui si mie cum sa imi pun pozele? Eu am trimis mail pe info@desprecopii.com si pozedc@gmail.com dar nu imi vad pozele pe link.
Noi azi am fost afara , am facut si 2-3 poze, si 2 filmulete care le voi m pune dupa ce se uploaded .

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Poze
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank">Filmuletele Ioanei

Alte poze si filmulete cu IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Nici eu nu am gasit-o.In rest am votat pe Jelimoni, Angi, Stancutza, Honey, Grati.La unele am votat doar una din poze, ca e limitat votul, daca imi mai raman, votez si cealalta poza.

Kalosalina, minunata poza asta http://family.webshots.com/photo/2534696990102679678ONfUBI
si asta:http://family.webshots.com/photo/2090440800102679678CXSZru
e simpatic si verisorul

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

aweyaAm vz pozele cu Mihai , ai un baiat tare dragut, sunteti o familie fericita.
ramonab am vazut ca participi la concursul cu mirese, imi spui si mie cum sa imi pun pozele? Eu am trimis mail pe info@desprecopii.com si pozedc@gmail.com dar nu imi vad pozele pe link.
Noi azi am fost afara , am facut si 2-3 poze, si 2 filmulete care le voi m pune dupa ce se uploaded .

Poze

Alina, pozele s-au trimis doar pana in luna august.Acum nu se mai primesc poze pt ca s-a dat drumul la votare deja.
Concursul trebuia sa inceapa la 1 aug, dar nush din ce cauza s-a tot amanat pana acum.
Deci poze nu se mai primesc.Imi pare rau.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Fetele participante la concurs, va rog sa puneti un link ca eu nu va gasesc, sunt chioara si nici nu ma lasa asta mic sa iau poza cu poza. Am votat la Ramo , vreau si la restul dar nu va gasesc. Please, link

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Am votat si eu toate zuzicile. Gabritza e la pg 9 g1 si g2.
Ramo multumim de laude!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Kalosalina am vazut pozele , sunt frumoase, dar mai ales asta, cum a adormit ea in carut in fundulet, draga de ea.
ramonab ms pt raspuns, am vazut ca limita de primire a pozelor a fost pe 31 Iulie 2008, dar credeam k m e valabil.

Poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Am votat si eu miresicile frumoase de la noi de la odisee.
Cati nu stiu la care te referi tu pentru ca ea are asa: un playard luat de pe amazon(75$) nu e f mare dar e foarte util cand vrei sa te duci la baie sa pui copilul in ceva sigur si 2 seturi de gardulete tot de pe amazon(250$ pe amandoua) unul e prea mic. Acum are ocupatie sa se catere pe fiecare latura si sa-si tot arunce jucariile dincolo de gardut.Ne-a ocupat jumatate din sufragerie dar asa nu mai stau cu frica ca ajunge la cabluri, prize, etc.
Am vazut o poze cu Dariuca delicioasa, cu ochi mari si albastrii si o mamica topita dupa bebelusa ei .
Alina, Ioana e tare dragalasa. Sper sa nu te superi pe mine, ar trebui sa o lasi sa misune mai mult pe jos, in patutul ei spatiul e prea stramt iar ei sunt la varsta la care vor sa exploreze, stiu ca ziceai ca e mai frig la voi, dar eu cred ca trebui sa gasesti o solutie(izolat cumva usa, nu stiu).Daca ti-e frica de lovituri, ai vazut ca nici un clopotel de aici nu a scapat si la fel va fi si Ioana, altfel nu au cum sa invete. si scuze daca m-am amestecat unde nu trebuia.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze botez
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Alina, Eliza

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

alina am vazut poze cu printesuca ta .. e delicioas de frumoasa, are ochisori superbisimi!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput