Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici ..

eva are temp 38,4 in popo (deci 37,9) ... continui cu antitermice la 8 ore sau la 4 h???? tre' sa fie 39 in popo (adik 38,5) (Doamne fereste) ca sa-i dau la 4 ore??

cum sa fac?

lala, tu ziceai la 8 ore daca nu depaseste 38,5 in popo (adic 38, nu?)

de cate ori am voie sa-i pun novocalmin (stiu ca la febra peste 39) dar cate am voie si la ce interval?? nurofen ii dau 5 ml maxim in 24 h .. in rest panadol??

daca e sa fie 39 (adik 38,5)

pandaol 5 ml apoi peste 6 h sau 4 h juma de novocalmin apoi peste 6 h sau 4 h nurofen 2,5 si tot asa?? uffff

multumiri anticipate.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

MARINELA imi pare rau ca PATI e bolnavioara.Si Albert ia antibiotic.Sper sa se faca bine cat mai repede.Pupici printesei!Cat despre socrii asa am patit si eu cand au fost in vizita la noi.Mi-au stat pe cap vreo 3 saptamani si tot asa trebuia sa fac mancare cand veneam de la servici.E bine ca ai tai ies singuri la plimbare ca ai mei aveau nevoie de ghid.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 14+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna seara si de la noi.
Mai rarut, dar mai dragut ... imi pare rau ca nu mai pot scrie, dar nu mai am "acces" la tastatura din cauza copilului super fan IT.

Le doresc multa sanatate puiutilor bolnaviori.

Le urez la multi ani tuturor celor sarbatoriti, sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!

LA MULTI ANI MADALINA! Sa ai parte numai de fericire si bucurii in viata!

Le doresc multa bafta la concursul de miresici zuzelor participante. Eu le-am gasit pe Cristacoman, Honey, Gratiela, Stancutza, Jelimoni, Ramona, Angi, Gabrittza.

II spun si eu bun venit Alinei si clopoticii ei Ioana, care-i o frumusete de fetita.
Am mai vazut foarte multe poze, dar nu mai nominalizez pentru ca sigur as uita pe cineva.
Cum spuneam, sper sa reusesc sa pun si eu in seara asta cateva, am sa va dau de stire.
Acum ma duc la motanelul meu care ma striga din patut

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

ALINA(Kalos) nici mie nu imi vine sa cred ca sunt deja in saptamana a 15-a.A trecut repede primul trimestru.Sper sa reusesc sa duc sarcina la termen si sa nu mi se deschida colul asa cum s-a intamplat la Albert.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 14+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

eu nu reusesc s-o gasesc pe cristina ... la ce pagina e???

zuzici .. dati-ne de stire la ce pagina sunteti!!!!

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

eu nu reusesc s-o gasesc pe cristina ... la ce pagina e???

zuzici .. dati-ne de stire la ce pagina sunteti!!!!

Eva creste mare
Eva

La pag.6 - cri1 si cri2

Multa sanatate Evei!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Am mai pus si noi niste poze!!! Nu mai actualizasem de mult albumul...
http://family.webshots.com/photo/2426222420102679678vmYgez

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Eu nu reusesc sa o gasesc pe Gabritza.La ce pagina e?

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ellenuta imi pare rau ca iar face febra Eva Eu stiu ca putem sa le dam 2 supozitoare de novocalmin in 24 de ore. In rest panadol si nurofen alternativ (minim la 4 ore). Eu i-am scazut bine temperatura si cu sosete inmuiate in apa cu otet si putina frectie pe picioruse, maini, spate, burtica.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

zuzici ..

eva are temp 38,4 in popo (deci 37,9) ... continui cu antitermice la 8 ore sau la 4 h???? tre' sa fie 39 in popo (adik 38,5) (Doamne fereste) ca sa-i dau la 4 ore??

cum sa fac?

lala, tu ziceai la 8 ore daca nu depaseste 38,5 in popo (adic 38, nu?)

de cate ori am voie sa-i pun novocalmin (stiu ca la febra peste 39) dar cate am voie si la ce interval?? nurofen ii dau 5 ml maxim in 24 h .. in rest panadol??

daca e sa fie 39 (adik 38,5)

pandaol 5 ml apoi peste 6 h sau 4 h juma de novocalmin apoi peste 6 h sau 4 h nurofen 2,5 si tot asa?? uffff

multumiri anticipate.

Eva creste mare
Eva

Elle,

respecta schema atunci la interval 4 -6 ore :
-odata Nurofen, odata Panadol , odata Novocalmin.
Nu ii da novocalminul cuplat cu alt antitermic decat daca febra este foarte mare.
In rest mergi si pe sosetele cu apa si otet de mere si frectie cu apa(200ml), otet de mere (2-3 lingurite )si spirt (2-3 lingurite).
Daca sare de 39,5 ai varianta baita cum am vorbit ieri.
Daca ii arde fruntea : carpita inmuiata si stoarsa in apa rece.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput