Casnicute sexy[182]
Raspunsuri - Pagina 16
Danelutza spune:
Alinuta multumesc de cafea si sarcina usoara in continuare. 
Georgi te-ai dat la tortul soacrei lu'cuscra ? ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
alexa si mami spune:
multumesc fetele 
petrecaretele nu s-au trezit:) sa va vad cind o sa ma apuce nascarea, cine va mai face cafeaua ![]()
alexa si
mami
Danelutza spune:

... desteptareaaaa 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
Simo78 spune:
Dom`ne da nu e sarbatoare azi? pe unde sunteti? leneviti? va plimbaciti?
Numai eu batuta de soarta, nu am sarbatoare
...da tot zac 
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

mikiriki spune:
Salutare,
Alina, sarcina usoara in continuare.multumesc pt. informatie. se vede ca n-am mai vorbit de cateva zile cu mama , n-am stiut ce sarbatoare e azi
Ioana si Mirela, am vazut pozele. superbi copilasii
Ce perle frumoase scot copilasii
Eu am de sortat actele, de platit niste facturi si de completat formularele pt Fortele de munca.
Cata birocratie si aici.
Revin
Miki
monica-elizabet spune:
pe toate
eu sunt pe-aici nu fac nimik
abia baui cafeaua
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo78 Dom`ne da nu e sarbatoare azi? pe unde sunteti? leneviti? va plimbaciti? |
E sarbatoare, lumea s-a dus la spovedit sa-si spuna pacatele, de aia e lipsa

Elvetia in miniatura
Simo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danelutza E sarbatoare, lumea s-a dus la spovedit sa-si spuna pacatele, de aia e lipsa |
Eheee daca-i pe-asa cred ca o sa stam singure vreo sapt! Numa pana-l lamuresc pe popa cine-i Mustata, cine-i Grasu si ce-i cu ei

Da tu...cumintica, cumintica?
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

mikiriki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Simo78
Eheee daca-i pe-asa cred ca o sa stam singure vreo sapt! Numa pana-l lamuresc pe popa cine-i Mustata, cine-i Grasu si ce-i cu ei ![]() Simo mami de Matei Poze noi Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Multumesc ![]() |

Miki
Danelutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Simo78
Da tu...cumintica, cumintica? |

Elvetia in miniatura