Casnicute sexy[182]

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Bey alegeti-ve! Ori mustatea, ori sarmale.Nu amadoua Pana la urma le pap io si pe mustatea il pup tot io.Nah!
Sa va mai zic apropos de desene ce-mi zice fi-mea acum cateva zile: "Mami, stii de ce nu mananca elefantii mamaliga?" Io...ma gandeam ce sa zic...n-or putea de trompa...ce draq le-o fi explicat doamna pe la gradi despre elefanti...Zice: "Stii?" Zic: "Nu stiu" "Pentru ca nu le da nimeni" Si tot ea: "HA HA HA". La intrebarea de unde stie ea "gluma asta amuzanta" (tot vorba ei ) imi raspunde "de la desene"
Apai daca am ajuns sa ma ia si fi-mea la misto...inseamna ca m-am babacit raaaau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Mihaaaaa...mai m-am gandit (vorba reclamei ) dau toate sarmalele pentru asta ca n-am avut de lucru...decat sa spionez pe la bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

cuscra, eu aleg saramaua...il las pe mustatza lui miha
buna gluma cu elefantul

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
iar sunteti somnoroase?!
tare pt trezirea rapida.
azi am facu 36S, mai am una si o sa fiu no stres

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Neata!!
Mersi pentru cafeluta, tare buna si sarcina usoara!

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO

mhldvrcBrasov 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

miho, de data asta l-ai pierdut la mustata pleca domne...o lua spre mine da cred ca facu avionu' escala ori pe la unguri...ori pe la daneluta

e la mine, il tin asa vro citeva luni , poate pe la Craciun il trimit acasa

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

A facut escala la unguri sa-l ia pe Grasu bre...Si imediat e cursa catre Iasi...Nimic nu stiti...

tura asta nu ai ghicit

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Is terminare copiii cu perlele lor!

Abia astept sa cresca Matei sa ma fericeasca

Sa vezi ce o sa te fericeasca si ce-o sa-ti scoata la peri albi

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet
miho si eu mai scap cate un puii mei si intr-o zi am spus...da-o-n...si mi-am dat seama ca sunt ei in preajma si m-am abtinut dar ruxi zice...in puii mei mami???

Lasa ca eu spusesem intr-o zi "p..da masii de viata", iar cind am suparat-o pe Isabella, m-a trimis automat la origini "pida mati" , de-atunci sint atenta si la cum maninc nu numai la ce vorbesc

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR
Noi ieri ne-am distrat de minune la petrecere,avem poze noi daca aveti chef de vizionat!!!

Frumoase pozele si am mai vazut ca sarbatorita se chema Isabela

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput