Casnicute sexy[182]
Raspunsuri - Pagina 15
georgi75 spune:
Bey alegeti-ve! Ori mustatea, ori sarmale.Nu amadoua
Pana la urma le pap io si pe mustatea il pup tot io.Nah! 
Sa va mai zic apropos de desene ce-mi zice fi-mea acum cateva zile: "Mami, stii de ce nu mananca elefantii mamaliga?" Io...ma gandeam ce sa zic...n-or putea de trompa...ce draq le-o fi explicat doamna pe la gradi despre elefanti...Zice: "Stii?" Zic: "Nu stiu" "Pentru ca nu le da nimeni" Si tot ea: "HA HA HA". La intrebarea de unde stie ea "gluma asta amuzanta" (tot vorba ei
) imi raspunde "de la desene"
Apai daca am ajuns sa ma ia si fi-mea la misto...inseamna ca m-am babacit raaaau 
georgi75 spune:
Mihaaaaa...mai m-am gandit (vorba reclamei
) dau toate sarmalele pentru asta
ca n-am avut de lucru...decat sa spionez pe la bucatarie 
monica-elizabet spune:
cuscra, eu aleg saramaua...il las pe mustatza lui miha ![]()

buna gluma cu elefantul ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
alexa si mami spune:
neata!
iar sunteti somnoroase?!
tare pt trezirea rapida.
azi am facu 36S, mai am una si o sa fiu no stres![]()
alexa si
mami
mhldvrc spune:
Neata!!
Mersi pentru cafeluta, tare buna
si sarcina usoara!
Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov 2008
Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet miho, de data asta l-ai pierdut la mustata |

e la mine, il tin asa vro citeva luni 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc A facut escala la unguri sa-l ia pe Grasu bre...Si imediat e cursa catre Iasi...Nimic nu stiti... |
tura asta nu ai ghicit
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
| citat din mesajul lui Simo78 Is terminare copiii cu perlele lor! ![]() Abia astept sa cresca Matei sa ma fericeasca |
Sa vezi ce o sa te fericeasca si ce-o sa-ti scoata la peri albi

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
| citat din mesajul lui monica-elizabet miho si eu mai scap cate un puii mei si intr-o zi am spus...da-o-n...si mi-am dat seama ca sunt ei in preajma si m-am abtinut dar ruxi zice...in puii mei mami??? |

Lasa ca eu spusesem intr-o zi "p..da masii de viata", iar cind am suparat-o pe Isabella, m-a trimis automat la origini "pida mati"
, de-atunci sint atenta si la cum maninc nu numai la ce vorbesc

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
| citat din mesajul lui CRISMIR Noi ieri ne-am distrat de minune la petrecere,avem poze noi daca aveti chef de vizionat!!! |
Frumoase pozele
si am mai vazut ca sarbatorita se chema Isabela 

Elvetia in miniatura