Casnicute sexy[182]
Raspunsuri - Pagina 14
mariussimiuc spune:
A facut escala la unguri sa-l ia pe Grasu bre...Si imediat e cursa catre Iasi...Nimic nu stiti...![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
bine Miho te las sa fie cum zici tu da' si cand o aparea cuscra cu bata sa vezi ce sarma va da ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
mariussimiuc spune:

Ma'c la nanel...Sa fiu fresha. ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:
Is terminare copiii cu perlele lor! 
Abia astept sa cresca Matei sa ma fericeasca ![]()
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

mariussimiuc spune:
Eu cand ma mai enervez mai scap cate un :"in ma-sa-n cur de treaba"...
Si sa vezi ce ma mai fericeste Robert pe mine cu cate un "ma-ta-n cul"
Sausa mai spun ca de cand merge la gradi a inceput sa ma fericeasca cu cate un "asta s-o crezi numa tu?"
sau cu cate un "las-o balta?"
Asta din urma e de la desene...
doinabita spune:
Fetelor, ce pregatiti voi acolo? cine vine, la cine?Grasu, Mustatea? la cine???baba e curioasa foc....

Doina Bita
monica-elizabet spune:
de ce doina vrei sa-l bagi si pe gicu "in carti"
multumim 
miho si eu mai scap cate un puii mei si intr-o zi am spus...da-o-n...si mi-am dat seama ca sunt ei in preajma si m-am abtinut dar ruxi zice...in puii mei mami??? ![]()
iti dai seama ca intr-o zi nu m-oi fii abtinut si d-ra imediat a retinut-o ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
CRISMIR spune:
HAHAHAHA,mortali copilasii,unii mai scumpi ca altii![]()
.
Noi ieri ne-am distrat de minune la petrecere,avem poze noi daca aveti chef de vizionat!!!
IOANA
,scumpi piticii tai,Doamne ce a crescut si Nicolas
....frumosi copilasi ai,sa va traiasca!!!
...a,si frumos tortul
![]()
Fug sa vad ce sa papam,am mancat de pranz dar parca mi-e pofta de ceva dulce
![]()
toata gasca de sexoase!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100