Casnicute sexy[182]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare,

Va doresc o saptamana minunata.
Eu sunt prinsa cu treburile casnice. Imediat mergem la cumparaturi si ar fi timpul sa gatesc ceva
Ioana, ma uit mai tarziu la poze
Alinutza, ce sarbatoare e maine?

Am fugit. pe toate

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

ioana, f frumoase pozele!
miki, miine e Cuv Parascheva de la iasi.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ioana,ti-ai schimbat culoarea la par?
Pupici la gandaceii care s-au distrat frumos.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ioana sa va fie de bine petrecerea, foarte frumoase pozele.

Acum sa povestesc si eu din ciclul "ce-a mai trancanit Isabella"

Simbata i-am trimis pe sot si domnisoara la cumparaturi. Cica i-a tinut Isabella un discurs in masina, de avocat, nu alta. Concluzia la care a ajuns Isabella: tatii nu trebuie sa fumeze in masina ca pe copii in doare in git (totul spus in italiana ), l-a aranjat pe tat'su. A trebuit sa se roage de ea sa-l lase totusi sa traga citeva fumuri, iar Isabella i-a spus, una, una ti gata . Cind au venit acasa, mi-a comunicat imediat ca Tito a fumat in masina si ca pe Isabella o doare in git. .
Iar astazi cind am vrut sa-i dau una la fundulet, mi-a comunicat ca mami nu trebuie sa bata copiii la fundulet si nici sa-i piste

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna sexoaselor,
si eu am trebaluit azi apoi am facut repede si ceva de papa si uite-asa a trecut vremea si m-am dus dupa ruxita la gradi, acum suntem amandoua acasa si facem un pandispan pentru maine la gradi fiindca-i ziua profesorului(public) si se face mare festa la gradi...apoi are 3 zile de liber...suntem amandoua acasa pana luni
va pe toate si ne ducem sa terminam trebushca inainte de somnicul de pranz

Daneluta pentru printesa...stie ea ce stie...n-are domne' voie sa mai fumeze

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari
Mai cuscra io ma mut cu scoala la Brazilica...Acolo vad ca-s libere si petreceri la greu
Azi mi-am vazut pitica 5 minute cat am luat-o de la gradi si am imprumutat-o pana pe seara cumnatei mele.Asa ca am profitat si am executat curatenie si sarmalutze.Sunt pe foc acum si abia astept sa se fiarba
In rest...nik nou pe frontul de sud.Soare si cald.
Danelutza capitolul perle... Ultima: "Abia astept sa ajung acasa sa-mi fac somnul de frumusete" . Asta era duminica, pe cand ne intorceam de la tara. Si cand a ajuns acasa: Vai de capul meu ce bine e la casa noastra " Iar seara ea se culca numai cu tati pt ca are "blana" (a se citi par pe piept ) si-i tine si ei de clad
Noah...cam astea-mi vin pe moment
Io zic sa ne apucam sa le notam ca le uitam

Mergi la inceput

cuscra, super tare noruca mea
mama mia sarmale...ce pofta-mi facushi...trimite-l si tu pe musteaza pe avion cu pachet

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

copiii astia sunt de belea, numa' perle dau din ei
noapte buna gagici!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Bravo Isa! Are dreptate fata,nu-i bun fumatul.

Georgi,pe cine ziceai ca trimiti la Iasi cu sarmale?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

miho, de data asta l-ai pierdut la mustata pleca domne...o lua spre mine da cred ca facu avionu' escala ori pe la unguri...ori pe la daneluta

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput