Casnicute sexy[182]
Raspunsuri - Pagina 12
Simo78 spune:
A jucat, a jucat!
Ca-i place populara noastra! Uiu!
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

doinabita spune:
Mama, ce chefuri ati facut!!!!
Miky, cand apare pe stoc, caci nu stiu ce face celalalt gel, asta este bun.

Ce de melodii faine ati pus, m-au emotionat!!!!

Eu am facut pachet fetei, am facut cate ceva prin curte si azi am dormit vreo 4 ore.De maine o luam de codita iar cu treburile zilnice.
pupici la toate fetele!!!!

Doina Bita
monica-elizabet spune:
mama sexoaselor ce petrecere a fost pe-aici
noi ne-am distrat tare fain(mai mult astia mici ca noi am stat cu ochii cascati cat cepele dupa ei sa nu se piarda in multime) ![]()
pe toate...pe maine
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
alexa si mami spune:
aloooo, trezirea! petrecaretelor!
luati
sa va reveniti.
noua ne-a dat alexa trezirea la 8 
toata gasca.
alexa si
mami
mhldvrc spune:
Happy Monday!
Alina, multumesc foarte buna
.
Grozava petrecere, fetelor. www.youtube.com/watch?v=EVYgRPfC9nQ&feature=related" target="_blank">Uite sa va ajute la 

Mihaela(25.04.1962)
Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrc
Brasov 2008
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mhldvrc www.youtube.com/watch?v=EVYgRPfC9nQ&feature=related" target="_blank">Uite sa va ajute la ![]() |

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
alexa si mami spune:
harnicutzelor! faceti azi treaba, ca miine e mare sarbatoare si nu se face nik, doar se forumeste ![]()
alexa si
mami
pufymic spune:
sexoasele!!!!!!
Am intrat doar rapid pe aici sa va pun ceva POZE de la ziua piticilor pe care le-am tinut-o sambata!
In rest....munca si agitatie maxima in viata mea....
, asa ca timp de forum ioc!Nici macar de citit!
Va
pe toate!!!!In ce ordine vreti!