Casnicute sexy[182]
Raspunsuri - Pagina 11
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danelutza Ma mananca ,,,, calcaiele Ma intreaba soatza: ce muzica e asta? eu: aia pe care nu ai stiut sa dansezi la nunta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ... tot pe loc, pe loc, pe loc... ![]() |

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
Dar indrazneste cuscra, te fac un dans
, ca stii ca te vazui pe caseta de la nunta lu' vecina si mai faceai si poze cu Fuego 
![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
Cuscra,atunci nu tropaiam eu,ci hormonii de gravida. ![]()
S-apoi...daca ma inviti la dans il inviti si pe Fuego?
Sau macar imi faci o poza? ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mikiriki spune:
Deci.... dupa ce a mancat toata prajitura de la mama-sa, a lins
bolul cu salata de vinete,a rontzait niste chipsuri si alune ,de vreo 2 minute a terminat o ciocolata, ma intreaba: draga mea, noi ce mancam azi? 

Miki
alexa si mami spune:
petrecaretelor!!!
io nu ma bag la joc ca mi-e frica sa nu-l scap pe cipri printre chishoare
da' un sprit tot bag
si ma uit la voi.
alexa si
mami
mikiriki spune:
| citat din mesajul lui alexa si mami petrecaretelor!!! io nu ma bag la joc ca mi-e frica sa nu-l scap pe cipri printre chishoare si ma uit la voi. alexa si mami |
macar asculta hannah montana in timp ce bagi sprit(e)ul
Eu ma retrag de la party. Ma intalnesc cu o colega la o bere

Miki
mikiriki spune:
Va las o melodie . Am chatuit putin cu o fosta colega si ne-am amintit de vremurile tineretii cand mergeam pe furis la discoteca ( de fapt parintii stiau ca mergem sa cumparam pufuleti sau sa aducem apa arteziana hahahahahaaha)
Miki
mariussimiuc spune:
Gata?S-a spart petrecerea? 
Simo78 spune:
Ah! Ce-am ratat! Da las ca io am fost la cumatrie
si m-am dantuit 
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

mariussimiuc spune:
L-ai invatat pe Feras sa joace batuta,tot pe loc pe loc pe loc?