Casnicute sexy[182]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza
Ma mananca ,,,, calcaiele

Ma intreaba soatza: ce muzica e asta? eu: aia pe care nu ai stiut sa dansezi la nunta

Citat:
... tot pe loc, pe loc, pe loc...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Dar indrazneste cuscra, te fac un dans , ca stii ca te vazui pe caseta de la nunta lu' vecina si mai faceai si poze cu Fuego

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Cuscra,atunci nu tropaiam eu,ci hormonii de gravida.
S-apoi...daca ma inviti la dans il inviti si pe Fuego? Sau macar imi faci o poza?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Deci.... dupa ce a mancat toata prajitura de la mama-sa, a lins bolul cu salata de vinete,a rontzait niste chipsuri si alune ,de vreo 2 minute a terminat o ciocolata, ma intreaba: draga mea, noi ce mancam azi?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

petrecaretelor!!! io nu ma bag la joc ca mi-e frica sa nu-l scap pe cipri printre chishoare da' un sprit tot bag si ma uit la voi.

alexa simami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

petrecaretelor!!! io nu ma bag la joc ca mi-e frica sa nu-l scap pe cipri printre chishoare da' un sprit tot bag si ma uit la voi.

alexa simami

macar asculta hannah montana in timp ce bagi sprit(e)ul

Eu ma retrag de la party. Ma intalnesc cu o colega la o bere

Miki

Mergi la inceput

Va las o melodie . Am chatuit putin cu o fosta colega si ne-am amintit de vremurile tineretii cand mergeam pe furis la discoteca ( de fapt parintii stiau ca mergem sa cumparam pufuleti sau sa aducem apa arteziana hahahahahaaha)

Miki

Mergi la inceput

Gata?S-a spart petrecerea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ah! Ce-am ratat! Da las ca io am fost la cumatrie si m-am dantuit

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

L-ai invatat pe Feras sa joace batuta,tot pe loc pe loc pe loc?

Mergi la inceput