Casnicute sexy[182]
Raspunsuri - Pagina 10
Danelutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexa si mami
serios?! merg sa bag si eu un ochi |
Hai ca-ti spun eu, ca sa nu-ti obosesti ochisorii
Helou, foste sexoase si casnicute, v-am detectivat, ulutelor
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
Cuscra,dar de Olga ce mai stii?
Mirela,inca nu m-am hotarat ce anume sa iau.Cred ca ceva hainute,nu stiu inca. 
Miki,deci esti plina de surprize.

Alina,azi n-am bucatarit nimic. Doar niste carne,de pasarica,evident
, aruncata pe gratar. ![]()
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mikiriki spune:
Oare sunt plina de surprize?
Sunt doar egoista 

Am mancat 2 feliutze de prajitura primita de la soacra ( prajitura cu stracciatella - preferata mea) si mi-e rau . Asa-mi trebuie daca am mancat cu pofta.
Doina, sa nu uit. O sa comand peste 2 saptamani.Am vazut pe site ca gelul nu e disponibil, dureaza cca 8 zile pana intra pe stoc, iar celalalt tub nu stiu daca e bun. 
Miki
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiriki Ma duc la relaxare |
Pai mai ia de www.trilulilu.ro/stefrac/27a9fc40e4db8b" target="_blank">aici fata...
Si inca www.trilulilu.ro/SuperRadu/320d00bb30d0a9" target="_blank">una sa te relaxezi de tot. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
| citat din mesajul lui mikiriki Ma duc la relaxare Miki |

Elvetia in miniatura
mikiriki spune:
Mihooooooooooooooo ce mi-ai facut cu www.trilulilu.ro/SuperRadu/320d00bb30d0a9" target="_blank">asta ?
Mooooooooooooooooooaaaaaama vreau chef 

Miki
mikiriki spune:
Ma mananca ,,,, calcaiele
Ma intreaba soatza: ce muzica e asta? eu: aia pe care nu ai stiut sa dansezi la nunta

Incepem petrecerea?
Miki
Danelutza spune:
| citat din mesajul lui mikiriki Ma mananca ,,,, calcaiele Ma intreaba soatza: ce muzica e asta? eu: aia pe care nu ai stiut sa dansezi la nunta ![]() ![]() ![]() Incepem petrecerea? Miki |

... tot pe loc, pe loc, pe loc... 

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
Cuscra, Olga e bine si ea si burtica, parca 14 saptamini are, asta daca nu cumva gresesc. Se mai chinuie cu durerile dobindite in urma accidentului de masina, o mai chinuie si Tony, dar important e ca sint cu totii bine. ![]()

Elvetia in miniatura