Casnicute sexy[182]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Mey dar de Banana si Cami ce mai stiti?Am vazut ca pe la alte subiecte scriu.

serios?! merg sa bag si eu un ochi

Hai ca-ti spun eu, ca sa nu-ti obosesti ochisorii , pe Banana am zarit-o pe la zezeu, iar pe Cami pe la canadience, si-a cumparat ciine
Helou, foste sexoase si casnicute, v-am detectivat, ulutelor

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cuscra,dar de Olga ce mai stii?

Mirela,inca nu m-am hotarat ce anume sa iau.Cred ca ceva hainute,nu stiu inca.

Miki,deci esti plina de surprize.

Alina,azi n-am bucatarit nimic. Doar niste carne,de pasarica,evident , aruncata pe gratar.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Oare sunt plina de surprize? Sunt doar egoista

Am mancat 2 feliutze de prajitura primita de la soacra ( prajitura cu stracciatella - preferata mea) si mi-e rau . Asa-mi trebuie daca am mancat cu pofta.
Doina, sa nu uit. O sa comand peste 2 saptamani.Am vazut pe site ca gelul nu e disponibil, dureaza cca 8 zile pana intra pe stoc, iar celalalt tub nu stiu daca e bun.

Miki

Mergi la inceput

Ma duc la relaxare

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Ma duc la relaxare

Pai mai ia de www.trilulilu.ro/stefrac/27a9fc40e4db8b" target="_blank">aici fata... Si inca www.trilulilu.ro/SuperRadu/320d00bb30d0a9" target="_blank">una sa te relaxezi de tot.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:

Ma duc la relaxare

Miki

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Mihooooooooooooooo ce mi-ai facut cu www.trilulilu.ro/SuperRadu/320d00bb30d0a9" target="_blank">asta ?

Mooooooooooooooooooaaaaaama vreau chef

Miki

Mergi la inceput

Ma mananca ,,,, calcaiele

Ma intreaba soatza: ce muzica e asta? eu: aia pe care nu ai stiut sa dansezi la nunta

Incepem petrecerea?

Miki

Mergi la inceput

Citat:

Ma mananca ,,,, calcaiele

Ma intreaba soatza: ce muzica e asta? eu: aia pe care nu ai stiut sa dansezi la nunta

Incepem petrecerea?

Miki

... tot pe loc, pe loc, pe loc...

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Cuscra, Olga e bine si ea si burtica, parca 14 saptamini are, asta daca nu cumva gresesc. Se mai chinuie cu durerile dobindite in urma accidentului de masina, o mai chinuie si Tony, dar important e ca sint cu totii bine.

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput