Casnicute sexy[182]
Raspunsuri - Pagina 17
Danelutza spune:
Georgico ca tot vrei sa te duci in Brazilica la Monica
, eu zic sa vii la mine ca-i mai aproape, ca de pe 25 oct si pina pe 2 nov, copiii sint in vacanta
deci si profesorii. Aaa, iar aici la fiecare sfint mai important e zi libera
, acum pe mine nu ma deranjeaza, dar au liber toti-toti si sint inchise pravaliile si nu pot bintui aiurea 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
Simo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danelutza |
S-apoi ce cauti pe forum? Sau l-ai ostenit si acum se odihneste?
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

Danelutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo78 S-apoi ce cauti pe forum? Sau l-ai ostenit si acum se odihneste? |
Il las sa se odihneasca, ca trebuie sa-l trimit cu avionul la cuscra'sa, nu de alta, dar sa nu aiba rau de inaltime
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 

Elvetia in miniatura
Simo78 spune:
grijulie! grijulie! ![]()
Simo
mami de Matei
Poze noi
Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Multumesc

Danelutza spune:
Sint grijulie, ca daca-i prea ostenit, nu-l mai trimite Georgi, inca o tura la mine 
Nu vezi ca Monica si-a luat zile libere de la gradinita, ca sa stea sa-i prajitureasca, cuscrului 
![]()

Elvetia in miniatura
monica-elizabet spune:
Danelutza si eu sunt legata de maini si picioare incepand de maine pana luni ![]()
ref problema spovedaniei...zapacite mai sunteti ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
Mama, ori e rindul atit de mare la spovedit, ori au trecut la batut matanii pentru iertarea pacatelor ![]()

Elvetia in miniatura
mikiriki spune:
Poate va e :www.jansenbar.de/getraenke/img/mojito.jpg" target="_blank">sete
www.daskochrezept.de/_thumb.php?bild=--h--media.das-kochrezept.de/412/485/512/8719.jpg&maxw=350&maxh=300" target="_blank">foame
si o www.moviemaze.de/celebs/0002/main.jpg" target="_blank">racoreala![]()
Miki
monica-elizabet spune:
da, Danelutza, ai dreptate... ![]()
miki
multumim de tratatie
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Danelutza spune:
6, 6 s-a intors cuscra de la spovedanie ![]()
Miki multumim de tratatie, m-am servit cu mincarica, ca la racoreala nu-mi apare decit ceva scris si nu pricep ![]()

Elvetia in miniatura