Casnicute sexy[182]

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Georgico ca tot vrei sa te duci in Brazilica la Monica , eu zic sa vii la mine ca-i mai aproape, ca de pe 25 oct si pina pe 2 nov, copiii sint in vacanta deci si profesorii. Aaa, iar aici la fiecare sfint mai important e zi libera , acum pe mine nu ma deranjeaza, dar au liber toti-toti si sint inchise pravaliile si nu pot bintui aiurea

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza
eu il am pe mustatea la mine si pacatuim , astept urmatoarea sarbatoare sa ma duc la spovedit

S-apoi ce cauti pe forum? Sau l-ai ostenit si acum se odihneste?

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo78
S-apoi ce cauti pe forum? Sau l-ai ostenit si acum se odihneste?

Il las sa se odihneasca, ca trebuie sa-l trimit cu avionul la cuscra'sa, nu de alta, dar sa nu aiba rau de inaltime

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

grijulie! grijulie!

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Sint grijulie, ca daca-i prea ostenit, nu-l mai trimite Georgi, inca o tura la mine
Nu vezi ca Monica si-a luat zile libere de la gradinita, ca sa stea sa-i prajitureasca, cuscrului

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Danelutza si eu sunt legata de maini si picioare incepand de maine pana luni
ref problema spovedaniei...zapacite mai sunteti

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Mama, ori e rindul atit de mare la spovedit, ori au trecut la batut matanii pentru iertarea pacatelor

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

da, Danelutza, ai dreptate...
miki multumim de tratatie

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

6, 6 s-a intors cuscra de la spovedanie

Miki multumim de tratatie, m-am servit cu mincarica, ca la racoreala nu-mi apare decit ceva scris si nu pricep

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput