Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 82
Raspunsuri - Pagina 21
rala spune:
Mai fetelor, am impresia ca prima jumatate a lunii a fost cu ghinion pe la noi.
Aerilian, Anaconda sunt alaturi de voi.
Si astept vesti bune de la restul. Mada, gabriela, cosi... hai, ridicati-ne moralul!
Good things happen to good people!
sarrah spune:
mit- spune ne mai multe...ai facut 22 de IA si 4 FIV? cu cine , cu Ttutunaru? ai ramas insarcinata in urma unei FIV? felicitari, mai ai putin si-l dai la scoala
sa-ti aduca numai bucurii !!!
sarrah spune:
anaconda-
imi pare f rau....trebuie sa vorbesti cu dl doctor...sa-i explici ce s-a intamplat ! vreau sa-ti spun ca si mie mi-a iesit valoarea la bhcg 1, cu o zi inainte de laparo...si cred ca nu am fost gravi...
In schimb, ma bucur ca esti optimista ! asa ar trebui sa fim toate ! Trebuie sa mergem mai departe....
anaconda2 spune:
Cred ca , poate fi de vina si acel sept uterin , de nu se poate prinde bb ca lumea . Deci ,uterul meu este....cumva impartit in 2 cavitati , de un sept mare , pe care dl dr a luat hotararea sa nu-l taie-opereze . Aceste septuri uterine se stie ca sunt slab vascularizate si nu permite la bb sa se dezvolte .
Nu stiu daca mai pot deschide acest subiect cu T , ptr ca ...a hotarat odata , " nu ne deranjeaza septul" .
La histeroscopie , cand a intrat cu acea solutie(apa) sub presiune ca sa destinda uterul , cavitatea s-a facut ca un "balon" , deci este elastica cumva...si a spus ca are loc sa creasca bb .
Dar pana la a creste ....trebe sa se si nideze , nu ? Si daca se nideaza chiar pe acel sept....sunt toate sansele sa nu se prinda bine .
pony spune:
Mit si eu vreau mai multe detalii!Asta ca sa mai prindem curaj ca mai e putin si ne cufundam
Multumesc
anaconda2 spune:
Oare nu trebuia sa fie totusi o valoare mai mare la bhcg ??
Testul de pi avea 2 liniute , deci indica sarcina , apoi , a 3 a zi , rezultat hcg 1 !! Cum se poate , au disparut hormonii de sarcina peste noapte ?? Si eu inca mai am simptome , sanii mariti , greata mai mereu , plus altele ...
Dar deja nu mai conteaza...
cosicel spune:
Pai eu ce sa va spun? 

Mi s-a pus piticu' sa fac HSG, desi stiu bine ca dr nu e de acord!
Ma gandesc ca nu cumva sa am trompele infundate si sa ma chinui degeaba cu IA!
Da' sunt optimista, si daca anaconda nu m-ar fi intristat azi, cred ca ma simteam capabila sa daram muntii!
Oricum, mergem inainte, si tot mai sper ca fetele care au facut IA-uri luna asta sa ne dea vesti bune!
lucialu spune:
Magdi
stiu ce spui tu acolo dar eu mi-s Toma
Vreau sa vaz ezplicatia
Si stiu ce fac.Nu sunt adepta sa fac interventii pe sculele din prorpia dotare,decat daca e absolutum necesarum.Eu zic sa amani pana te vezi cu dl dr hotararile,asa numa bajbai si tot in ceata ramai,plus stresssss prelungit.
Anaconda
si mie mi-o iesit 1 si nu aveam leneute pereche alta data.Nu mai adauga stres ca o fii ca o patii.Pt linistea ta mai poti baga un test betigas si oricum tre sa te vezi cu dl dr.
Mit superveste!
Sa-ti traiasca baiatul si voi asemenea pe langa el, sanatosi cu totii!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...