Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 82
Raspunsuri - Pagina 22
anaconda2 spune:
Deci....nu trebuie sa mai am incredere nici in testele de urina cu 2 liniute , si nici in simptomele de sarcina ?!? Pentru ca pot fi false amandoua , nu ?
Pana la urma , am fost sau nu gravida ??? Aceasta-i intrebarea !
Testul de pi , si toate simptomele....zic ca DA .
Aparitia ciclului si bhcg.....zic ca NU .
Se bat cap in cap ....
tamaryllis spune:
Exista si posibilitatea ca organismul tau sa fi metabolizat mai greu pregnylul si astfel sa dea rezultat + la testul de pi.
aerlilian spune:
Anaconda ,cuvintele sunt de prisos...Nu exista nimic potrivit de spus,nu exista consolare...Stii ce ma nelinisteste pe mine?Spui ca te pregatesti de a 6a IA.Si daca nu ma insel,au fost consecutive...Intrebarea mea este:nu trebuie facuta o pauza totusi?Cate stimulari consecutive ai voie sa faci?Stiu ca vrem copil cu disperare,toate,dar il vrem oare cu orice pret?
Lucic ,eu care sunt in fruntea pesimistelor,eu cea care "mi-o iau" de la tine de nu ma vad cand pic in butoi,tu stii care au fost cele mai frumoase si mai pline de sperante zile din viata mea?Cele de dupa IA.Atunci eram optimista,vesela,ma comportam ca si cand aveam deja bebe la purtator.Deci,treaba aceea cu neintratul pe forum dupa IA,pica pentru mine.Cu alte cuvinte...nu scapi!
aris26 spune:
anaconda - nu pot sa iti zic decat ca imi pare rau. depinde numai de tine cum si cat de repede vei depashi momentul. si mie mi se pare super ciudat ...primul test de urina negativ, dupa care unu pozitiv dupa care bhcg-ul 1...
aerlilian - la tine au venit rushii?
magdita - acum am vazut ca rezultatul tau la histero nu e ok. imi pare rau dragutza, ashteapta calm sa discuti cu t. sa vezi care e cea mai buna abordare.
mada - in tine ne punem sperantza
va pup pe toate
17+
magdita spune:
Va invit sa continuam discutiile aici .
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,