Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 82

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Felix nu ma bate...dar nu m-a intrebat nimeni daca si-a lasat inlocuitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Pony, m-am "ambalat" si eu pentru ca fac eforturi sutinute sa ajung la capitala si nu vreau sa pierd timpul de pomana pe la usi, ca am si eu un serviciu pe care n-am de gand sa-l pierd, macar asta e o certitudine, copchilu inca nu...Chestia asta ca uite Tutu nu e Tutu m-a cam debusolat, mai ales ca data trecuta cand a plecat din tara (sapt trecuta) a venit cu o zi mai tarziu decat preconizase.

Aia e! Bine ca vine totusi. Ma apuca mila de fete ca Anaconda care suna in disperare si n-au cu cine vorbi si m-apuca tremuriciu cand ma gandesc ca am putea fi oricare dintre noi in situatia asta... Uite ca iar dau cu jordeaua prin gard si agit spiritele degeaba.

Hai ca iar ma apuca pusu de cate enspe puncte.

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anaconda,astept cu mare speranta rezultatul tau...
Sarrah ,scumpa mea,asta este...O iau de la capat.Dar tare curioasa eram de ce aveai sa-mi spui daca iesea pozitiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Rezultatul la bhcg este 1 !! Explicatia ..
-sarcina chimica (?)
-avort menstrual
-n-a reusit sa se nideze bb ca lumea

Ideea e ca , fecundarea reusise !!

Mergem mai departe , nu ? Incerc sa-mi fac puteri sa ies din butoi..
Urmeaza a 6 a IA .
Sunt tare curioasa cata rabdare o sa mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Anaconda, imi pare ff rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

anacondaaaaaaaaaaaa,

Nu pot sa cred! Spune-mi ca nu e adevarat...............

Nici n-am cuvinte............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Anaconda......imi pare rau..trebuie sa mergem inainte

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Anaconda iesi din butoi cat poti tu de repede,poate nu azi,poate nu maine,dar sa iesi si sa faci cum spui:meri mai departe!Probabil ca in cazul nostru la unele fete nu este de ajuns utrogestanul pt a tine sarcina...poate aici va trebui sa vb cu dl dr.Stie dansul perfect ce inseamna endo,doar ne-a invatat si pe noi asa ca trebuie facut ceva poate in directia asta.Remember?Unele calitate proasta ovo,altele le da in cap la gigei,altele pierd sarcina sau se opreste in ev...chestii normale poate in caz de defect cromo,dar la noi endo are un cuv mare de spus.Ceva undeva se poticneste,poate...Vestea buna e ca tu totusi ramai gravi.
Si inca ceva,parerea mea.Nu dati cu rosii.Ar fi bine ca cele care va stiti emotive rau sa incercati dupa ovulatie sa va protejati cumva emotional.Daca trebuie nu mai intrati aici in acea perioada.Este imposibil sa nu ne pese una de alta.Mie de data asta mi-o iesit binisor pasienta sa nu ma stresez pt propiul rezultat...am sperat,am vizualizat,am fost optimista,m-am putut controla binisor.Dar si eu mai am de lucru sa fiu nesimtitacu ce se intampla in burtica mea cand astept.Idea e ca stresul poate provoca multe daune si noi suntem majore indeajuns ca sa putem lua masuri.Putem sa ne sfatuim,sa discutam,sa ne sustinem e ok.Luati capitolele mai vechi sa vedeti ca se mai vb aici si de alte trebi nu doar de liniute, BHG,ziua1.Majoritatea care am ajuns la dl dr avem probleme,ca altfel mergeam la any dr.Trebuie neaparat sa invatam sa ne controlam si sa fim optimiste.Asta pe langa sanatatea care trebuie mentiunuta acolo unde se cere.Cam asta este ceea ce depinde de noi sa facem.Din pacate semnele de sarcina se aseamana frustant de bine in prima luna cu cele de dinaintea menstruatiei.Eu ieri am dat la rate,am ametit si numai la vederea unor carnaciori nevinovati mi s-a facut pofta sa mai latru once again.Si eram "bine merci" la menstra.Si greturi nu am mai avut de multisor.
Magdi te rog neapart sa ma anunti ce ai facut.Ca sa stiu ce sa fac si eu.Poate trebuie sa fac o histero,mai ales ca eu am racit in cel mai rau mod cu putinta in luna de dupa laparo

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mit spune:

Buna fetele!!! din intamplare am intrat la desprecopii< am fost si eu aici zilnic timp de 5 ani acum 3 ani. Dupa o istoria foarte lunga, 22 inseminari, 4 Invitro acum am langa mine un baiat de 2 ani si 3 luni, care s a nascut cu Dl.Tutunaru. Fetele nu pierdeti speranta, aveti incredere in doctor dar cel mai important in d-ra. Totul o sa fie bine!!!! VA PUP SI TIN PUMNI LA TOATA LUMEA. dA DUMNEZEU O SA FITI MAMICI CAT MAI REPEDE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Anaconda, nu am cuvinte.... Imi pare nespus de rau...

Lucic, pe biletul de iesire din spital scrie foarte clar negru pe alb "ostiuri tubare cu pasaj absent bilateral". Eu va sfatuiesc pe toate sa faceti si histero. Daca nu mi se punea pata sa fac aceasta interventie, puteam sa fac zeci de inseminari, fara vreo sansa de reusita ! Si habar sa n-am de ce nu imi reusesc ! Nu mai vorbesc de hormoni inghititi absolut gratuit !
Sambata viitoare o sa ajungem din nou in Bucuresti si o sa il caut si pe dr.T sa discut cu el cauzele si ce voi face in continuare ( o alta histero poate, sanse de reusita, in cat timp se pot infunda la loc, etc, o multime de probleme care au venit pe capul meu total neasteptat... ).

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput