Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 82
Raspunsuri - Pagina 19
sarrah spune:
salutare fetelor,
aerlilian- -
iubita, stiu cum e sa vezi un test negativ !imi pare rau ...Trebuie sa se pozitiveze pana la urma, poate nu de data asta dar trebuie ! eu, sa fiu in locul tau, pana nu mi-ar veni menstruatia as crede ca sunt gravi ! iti trimit virtual un buchet de
!!! si te imbratisez ! si te mai
odata !
anaconda- - nu te mai stresa, asteapta rez la BHCG ! 
mada- ce faci, ceva simtome de gravideala? ma gandesc la tine ! hai, da-ne tu o veste buna! cand faci un test?
mihaela- eu te sfatuiesc , daca tot ai de gand sa devii pacienta domnului nostru
doctor, sa pui mana pe telefon si sa-ti faci o programare. Mergi la cabinet, ii explici situatia ta si... sigur iti va spune ce trebuie sa faci in continuare !
georgia, magdita, rala, elly, aris, lali, pony, lucialu, rocsy si pentru toate tutnicile 

felix76 spune:
PONY, sigur e plecat Tutunaru? De unde stii?
Eu trebuie sa ma ma monito azi si mi-a zis sa ma duc ori la cabinet ori dimneata la Elias... Ce sa mai inteleg???
Offf, ma apuca iar damblalele!
Felix
sarrah spune:
mihaela-- ai spus ca ti-ai facut test in a 12-a zi de la IA si a iesit negativ...De obicei, se recomanda sa-ti faci bhcg in 14 zile de la IA iar testul de urina dupa ce iti intarzaie menstruatia ! Eu, cred ca esti nerabdatoare...dar mai asteapta 2 zile...nu mai e mult
. Referitor la nidare, eu stiu ca se produce incepand cu a 7-a zi de la contact. bafta , sa-ti iasa 2 liniute !
cosicel spune:
Felix, chiar daca nu e in tara, sunt sigura ca la cabinet ii va tine locul un rezident, asa ca va avea cine sa-ti faca monito! Si mai sigur, dimineatza, la Elias, va fi cineva care se va ocupa de asta!
bebe2008 spune:
Buna fetelor!
Dr T pleaca in aceasta seara la ora 19.00 si revine maine la ora 13.00. Astazi presupun ca va fi o parte din zi la cabinet, dar maine dupa ora 14.00 va fi sigur pt ca o sa ajung si eu. Am discutat cu el in aceasta dimineata la spital.
Asa ca Anaconda, te rog insista pana dai de el. Ma rog pt tine sa fie bine.
Magdi
, noi tot 2 in 1, sper ca pana maine la 13.00 cand revine Dr T sa ramanem la fel. Daca nu se intampla nimic zilele acestea, duminica ma interneaza si voi naste 
Te pup si 
casamihaela spune:
Sarrah asa stiam si eu dar dr mea ma pus sa fac testul in z 10 de la inseminare. eu nu l-am facut ca m-am gandit ca s-ar putea sa iasa pozitiv de la pregnil si l-am facut in z 12.oricum pana nu vad rosu in fata ochilor mai trag sperante.
pony spune:
Felix Mie mi-a zis sa vin vineri la mono dimineata la spital dar o sa ma vada altcineva ca el este plecat si ca se intoarce pe la 1.Acum nu stiu daca azi o fi sau nu plecat.Am dedus si eu.Vineri mi-a zis ca dupaamiaza dupa 2 e la cabinet
felix76 spune:
Pony, mama, maine sa iti pregatesti kurutu ca ti bat cu cureaua de le ceas!! Pai bine draguta, ma lasi sa ma perpelesc, sa-mi bigudesc nervii? Spune draguta ca a lasat doftorila sarcini precise in lipsa lui!
Pa, ne videm maine!
Felix
felix76 spune:
Bebe, sa stea cuminte puiutu in burta lui mami pana vine Tutu de prin strachinataturi! Mai e un pic si ii vezi fetisoara! Nastere usoara iti doresc si bebe papacios!
Va pupacesc pe toate,
Felix