Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 82

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

salutare fetelor,

aerlilian- - iubita, stiu cum e sa vezi un test negativ !imi pare rau ...Trebuie sa se pozitiveze pana la urma, poate nu de data asta dar trebuie ! eu, sa fiu in locul tau, pana nu mi-ar veni menstruatia as crede ca sunt gravi ! iti trimit virtual un buchet de !!! si te imbratisez ! si te mai odata !

anaconda- - nu te mai stresa, asteapta rez la BHCG !

mada- ce faci, ceva simtome de gravideala? ma gandesc la tine ! hai, da-ne tu o veste buna! cand faci un test?

mihaela- eu te sfatuiesc , daca tot ai de gand sa devii pacienta domnului nostru doctor, sa pui mana pe telefon si sa-ti faci o programare. Mergi la cabinet, ii explici situatia ta si... sigur iti va spune ce trebuie sa faci in continuare !

georgia, magdita, rala, elly, aris, lali, pony, lucialu, rocsy si pentru toate tutnicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

PONY, sigur e plecat Tutunaru? De unde stii?

Eu trebuie sa ma ma monito azi si mi-a zis sa ma duc ori la cabinet ori dimneata la Elias... Ce sa mai inteleg???

Offf, ma apuca iar damblalele!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

mihaela-- ai spus ca ti-ai facut test in a 12-a zi de la IA si a iesit negativ...De obicei, se recomanda sa-ti faci bhcg in 14 zile de la IA iar testul de urina dupa ce iti intarzaie menstruatia ! Eu, cred ca esti nerabdatoare...dar mai asteapta 2 zile...nu mai e mult . Referitor la nidare, eu stiu ca se produce incepand cu a 7-a zi de la contact. bafta , sa-ti iasa 2 liniute !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Felix, chiar daca nu e in tara, sunt sigura ca la cabinet ii va tine locul un rezident, asa ca va avea cine sa-ti faca monito! Si mai sigur, dimineatza, la Elias, va fi cineva care se va ocupa de asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2008 spune:

Buna fetelor!
Dr T pleaca in aceasta seara la ora 19.00 si revine maine la ora 13.00. Astazi presupun ca va fi o parte din zi la cabinet, dar maine dupa ora 14.00 va fi sigur pt ca o sa ajung si eu. Am discutat cu el in aceasta dimineata la spital.
Asa ca Anaconda, te rog insista pana dai de el. Ma rog pt tine sa fie bine.
Magdi, noi tot 2 in 1, sper ca pana maine la 13.00 cand revine Dr T sa ramanem la fel. Daca nu se intampla nimic zilele acestea, duminica ma interneaza si voi naste
Te pup si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

Sarrah asa stiam si eu dar dr mea ma pus sa fac testul in z 10 de la inseminare. eu nu l-am facut ca m-am gandit ca s-ar putea sa iasa pozitiv de la pregnil si l-am facut in z 12.oricum pana nu vad rosu in fata ochilor mai trag sperante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Haide, Mihaela, sa fie cu II!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Felix Mie mi-a zis sa vin vineri la mono dimineata la spital dar o sa ma vada altcineva ca el este plecat si ca se intoarce pe la 1.Acum nu stiu daca azi o fi sau nu plecat.Am dedus si eu.Vineri mi-a zis ca dupaamiaza dupa 2 e la cabinet

Mergi la inceput

Pony, mama, maine sa iti pregatesti kurutu ca ti bat cu cureaua de le ceas!! Pai bine draguta, ma lasi sa ma perpelesc, sa-mi bigudesc nervii? Spune draguta ca a lasat doftorila sarcini precise in lipsa lui!

Pa, ne videm maine!

Felix

Mergi la inceput

Bebe, sa stea cuminte puiutu in burta lui mami pana vine Tutu de prin strachinataturi! Mai e un pic si ii vezi fetisoara! Nastere usoara iti doresc si bebe papacios!

Va pupacesc pe toate,

Felix

Mergi la inceput