Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 82
Raspunsuri - Pagina 18
ubirica spune:
pupici Mada
http://community.webshots.com/photo/2677615270103760865rbxyGo- poze noi cu Maria
elly_me spune:
Anaconda - cu intarziere iti spun si eu din tot sufeletul FELICITARIIIIIIII
Stiam eu de ce te admir 
- esti un "butoi" de optimism.
BAga utrogestan pt sustinere- 2 seara & 2 dimineata.

Gabriela- eu astept in continuare cm- nu cred vor veni curand- dar astept 

Fetelor va astept cu vesti bune.
Ileana- poate ne faci o bucurie- fa-ti bhcg.

Mada - ce faci? vreun simptom?
Rala/Aris/Sarrah/Geo/Lali 

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
casamihaela spune:
fetelor azi z a 12 de la inseminare test negativ.cm trebuie sa vina duminica.
acum spuneti si voi ce sa fac in continoare sa mai fac o inseminare a 3la numar sau sa fac laparo?si dupa aia iar inseminari.
anaconda2 spune:
Sunt pur si simplu disperata , si cazuta adanc in butoi !!
Am incercat sa-l sun de dimineata pe T , nu mi-a raspus , i-am lasat un mesaj luuung . Astept sa-mi raspunda ...
Petele alea maro de care va spuneam....au dat-o in ceva ce pare a fi ciclu !! Am facut azi dimineata bhcg la urgenta , si astept rezultatul la ora 15 .
Asa a fost sa fie . Mai mult ca sigur a fost av menstrual .
Chiar sa fie ceva valoare la hcg , nu stiu daca se mai poate salva ceva....
rala spune:
Mihaela, daca nu ti-a verificat nimeni instalatia pana acum, laparo e sfanta! Mie imi pare rau ca nu am apucat sa o fac si sper sa fie de acord T sa imi faca cat de curand. Ce rost are sa bajbai cand ai putea merge aproape la sigur? T ce ti-a zis? Ti-a facut inseminare fara laparo?
Anaconda, capul sus! T s-ar putea nici sa nu apuce sa-ti raspunda. Dar e clar ce ai de facut: cu rezultatul la bhcg mergi la cabinet. Sunt multe situatii ca a ta si sarcina a fost ok pana la capat. Lasa-le naibii de butoaie si sms-uri lungi. Nu astepta lucrurile sa se intample, actioneaza!
Good things happen to good people!
magdita spune:
Ana
, eu inca sper sa fie bine.
Mihaela
, eu te-as sfatui laparo. Inseminarile se fac cand stii sigur ca stai bine cu trompele, si nici atunci n-ai nici o garantie.
Feli
, Madutz
, Doamne ajuta sa reusiti amandoua luna asta !
Georgi
, un pupic special pentru tine.
Bebitza2008, ma gandesc la tine 

.
O zi placuta si linistita tuturor fetelor
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
casamihaela spune:
Rala nu sunt pacienta dl dr T dar sper sa devin in curand.
dr mea cred ca sa saturat de mine ca mi-a dat de inteles ca daca vreau sa ma duc la alt dr ea nu are nimic impotriva.
a incrput sa se vaite ca nu stie ce sa imi mai faca si cred ca vrea sa scape de mine.
nu mai stau dupa ia cu toate ca nu am ce sa ii reprosez nimic.iau taurul de coarne.va pup.
pony spune:
Neata Fetele

Anaconda Eu am fost ieri la mono si dr. T mi-a zis ca pleaca din tara si se intorce vineri pe la 1.Eu cred ca din aceasta cauza nu ti-a raspuns.Capul sus si gandeste pozitiv

Tamarylls Si eu incerc sa fac un bebe de vreo doi trei anisori si stiu cum e! Mereu imi spun sa fiu optimista si increzatoare.Ca au dat astia legea nu este decat o intamplare, eu vroiam un bebe de mai demulticel.Faptul ca discutati pe acest forum si ca va citesc ma ajuta enorm![]()
casamihaela spune:
fetelor in a cata zi de la fecundare se produce nidatia? ca eu luna trecuta cu 4 zile inainte inainte de menstra am avut 2 pete maroni pe chilot,am facut test de sarcina ziua urmatoare negativ iar seara mi-au venit rusi.
e posibil sa fi ramas si sa se elimine la menstra?
de fapt este al 3 episod de genul acesta dar la primele 2 am zis ca sunt di cauza dufastonului.