Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 82
Raspunsuri - Pagina 17
crisarh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaconda2 Aerlilian , maine dimineata ma duc la IDS ptr beta . Problema e ca , de azi dupa amiaza , tot constat pete maro-rosiatice , care ma cam deprima... Sper sa fie o valoare buna maine la test !!! |
sarrah spune:
ileana- am fost plecata mai toata ziua...
nu te mai stresa...nu face bine...astept cu nerabdare rezultatul pozitiv al testului tau ! dupa ce se intampla vreau sa-ti spun ceva...ceva ce am observat eu la intalnire

mada23 spune:
Ana...ma rog din suflet sa fie de la nidare, asculta fetele mai bine il suni pe tutu 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
Ioanatugs spune:
Anaconda2 felicitari, sarcina usoara si la termen i-ti doresc!!
Rala cu placere iubita
E bine sa repeti beta HCG-ul ca sa stii sigur cum stai!
Mada23 te rumaresc peste tot si-ti tin pumnii stransi,
ti-am mai spus??![]()
Aerlilian multa bafta maine la test, iubita!
Si soarele va zambi de dragul tau 
lucialu spune:
Ana
si eu stiu ca uneori nidarea se manifesta asa.Si da inca e posibil sa se mai nideze chiar si atunci cand r fi trebuit sa vina rusii.Dar fa cum spune Sarrah
:suna-l pe dl dr.
Bebe
multumesc iubita!
Rocsy
si Rala
jos palaria! de dansul nu e loc de indoiala!!! din pacate ar trebui sa se cloneze sa fim multumite toate de la scriptologie si pana la mangaieri cu vorba.Ori ar trebui sa aive mereu rezdenti asa cum a fost dr Bogdan.Doamne ajuta ca inca poate sa nu refuze pe nimeni disperat!
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
tamaryllis spune:
Buna dimineata!
Pony, am aflat si eu de legea mamicilor, dar nu intr-un mod prea placut. Sa va povestesc: colega mea de birou, care stie ca vreau un bb f mult si ca ne chinuim de ceva timp, care stie si ca am facut laparo, imi spune ca s-a aprobat legea asta si ca ar trebui sa ne punem pe facut copii acum, ce mai asteptam?
Nu stiu ce sa mai cred: e prostie sau rautate? darb nu ar trebui sa imi mai bat capul ce ea....
Aerlilian, eu cred ca ar trebui sa incerci si a treia inseminare, sa stii ca ai facut tot "lantul". Ai vazut unde duce perseverenta, nu? bine, asta daca tu si medicul considerati ca nu sunt riscuri f mari pt organism, caci pana la urma sanatatea conteaza cel mai mult. Dar inca nu ai vazut rosu.....
Mada, tu cand ne dai vestea buna?
Anaconda, daca T nu raspunde la tel, da-i mesaj, caci mie mi-a raspuns de fiecare data si destul de repede- asta daca nu ai facut-o deja! Bafta!!
Felixuco, tu ce faci? Ce coci tu acolo, de esti asa secretoasa? bine.... glumesc, caci e optiunea ta daca ne spui sau nu.
Eu de cand cu laparo.....m-am mai impacat cu situatia, chiar daca am plans aproape in fiecare zi de atunci. Acum cel putin stiu ce am de facut. Cica sunt doar 20% sanse ca lichidul acela sa nu se refaca, dar nu inseamna ca am tot atatea sanse sa raman, caci cilii trompei permeabile nu sunt tocmai in regula. Deci cate sanse imi raman?
Ca sa nu va mai zic ca imi e ff frica de o extrauterina, caci riscul acum e f mare.
Doar sa fie asa.... o minune si sa reusesc!
Dar stiu ca omeneste si medical vorbind nu mai am ce sa fac
Ne pregatim finanicar si emotional de FIV, asta e clar! Dar la anul.....dupa ce imi scot amaratele mele de trompe!
Va pup fetelor si va citesc astepatnd cat mai multe vesti bune.
tuturor!
mada23 spune:
neatza fete dragi 
Felix...
tin pumnii stransi tare, tare 
Aerlilian...
era bine daca faceai un beta, cel putin stiai cum stai si nu prelungesti inutil agonia, ca vrand nevrand, subconstientul lucreaza. Daca e bebe mai ascuns acolo ii faci rau. Asa m-am incapatanat io cu o luna inainte cand am avut testele alea pozitive, cred cu tarie ca ceva a fost acolo, beta e sfant cand organismul nu se comporta normal. Suntem alaturi de tine orice ar fi 
Ioana...
mersic mult , esti o dulcica 
Tamy...
sper ca sambata aflu daca e laie sau balaie![]()
poopici la toate tutnicile

voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
ubirica spune:
Anaconda, felicitari din tot sufletul pentru cele doua liniute, sa fi increzatoare si optimista!!!
Bafta multa la beta hcg!
Pupici tuturor
!!
mada23 spune:
Ubiricule..
scumpa mai esti la vedere, pupic pe burtika