Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (106)
Raspunsuri - Pagina 20
ioanaiub spune:
buna dimineata
haideti la cafeluta 
in urma cu vreo doi ani au venit la noi niste prieteni stabiliti in state ... de la prietena mea am invatat sa spal hainele cu apa rece.
eu pun hainele copiilor nesortate, si albe si colorate si pun temperatura pe minim (vara) si pe 30 grade iarna ... nu am avut niciodata accidente ... la hainele noi, colorate intens, ma uit pe eticheta, la cate grade se spala si daca am indoieli in privinta rezistentei culorii le pun separat si le spal de mana
a, si folosesc detergent pentru rufe colorate, mi se pare ca celalalt decoloreaza
Luna eu stiam o reteta de tort de zahar ars asemanatoare, doar ca se punea compozitia pentru crema si apoi deasupra compozitia pentru blat si se dadeau impreuna la cuptor ... nu am facut-o niciodata pentru ca nu inteleg cum pluteste compozitia pentru blat pe laptele pentru crema
dar o sa incerc, sa vad ce iese 
cu dormitul noaptea eu am facut asa: am dormit cu copiii primele luni, pana mai alaptam noaptea si dupa aceea i-am lasat singuri in camera ... cand am nascut-o pe Mara pe David l-am culcat cu sotul, in primele doua luni, apoi m-am mutat si eu cu ei in dormitor si din primavara l-am mutat pe David in camera cu Mara ... seara ii pun deodata la culcare, Mara in patut si David in patul lui ... doar la pranz dorm in camere separate pentru ca Mara doarme doar 1,5 - 2 ore pe cand David doarme vreo 3 ore 
ei s-au obisnuit sa doarma cu cate un animalut, daca au mascota cu ei dorm oriunde
... Mara inca doarme cu suzeta dar in curand va "ramane la munte" (suzeta, nu Mara
)
la greutate Mara sta bine, are peste 10 kg, nu e grasuta dar are o carnita taaare
, la nastere a avut 3,500 kg
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
ioanaiub spune:
Oana are nevoie de noi!
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
xerxe2005 spune:
Eu am facut de multe ori tortul de zahar ars dupa reteta Lunei si a iesit excelent de fiecare data si am avut mare succes cu el.
Ieri am ajuns mai tarziu acasa ca am platit niste rate, facturi, etc si cand ama juns mi-a spus soacra ca bona a anuntat ca asta a fost ultima zi cand a venit la noi, ca peste doua zile pleaca in Italia la munca. Am incremenit, mi-a venit rau. Atat de greu am gasit-o dupa ce cea anterioara a renuntat ca avea probleme cu sanatatea.
Stiam ca se certa rau cu sotul si manca si bataie si probabil plecatul in Italia e felul ei de a-l parasi.
Am fost deja la vreo 5 femei sa caut alta bona, trei sunt deja prinse ca bona in Iasi, una pleaca si ea in Italia saptamana viitoare, una are treburi la camp, la cules de struguri, la desfacat porumb, etc.
Cresele in Iasi sunt deja pline. Exista o gradinita particulara, Kinderland, dar asta primeste de la 1.5 adica din ianuarie l-ar primi. E destul de scumpa, ar ajunge 800 ron, dar pana 6 luni pana cand as putea sa il transfer la alta gradinita mai ieftina, as putea face un efort. Deci trebuie sa gasesc o solutie pentru lunile astea.
Razvan isi dezvolta si el ambitii. Cand vrea ceva nepermis, plange-urla de ne zapaceste. Incercam sa nu cedam chiar la orice, dar e dificil
Razvan Gabriel
musso17 spune:
buna dimineata.
fetelor,eu de sambata seara ii dau lui mihnea ambroxol pentru tuse productiva,asa de capu'meu,caci daca ma duc la medic ma trece pe antibiotic,desi el tuseste o data,maxim de doua ori pe zi si are muci transparenti...voiam sa va intreb,cate zile se da acest ambroxol,stiu de pe prospect doar cantitatea dar nu stiu timpul.
cred ca in week-end ma bag la tortul lunei,abia astept...si cica sunt la cura,hi,hi.
la multi ani celor care-si serbeaza ziua de nume...sau de nastere.
karligutza spune:
musso pana la urma aerosoli de ce nu faceti? noi am avut 3 raceli consecutive in februarie 2008 si n-am scapat de muci pana n-am facut aerosoli; apoi tusea am eliminat-o cu PROSPAN in circa 6 zile.
atentie! schimb si capitolul
karligutza
sunt mamica Adelutei 
musso17 spune:
karligutza,am auzit de acesti aerosoli dar nu stiu in ce consta,imi trebuie vreun aparat...am auzit ca se pune o solutie,de care?...te rog,daca ai timp da-mi mai multe detalii,si eu vreau sa scapam,deja sunt doua saptamani de cand ne luptam cu mucii astia.multumesc frumos
mamii spune:
neatza fetelor 3 in 1?
Am reusit si am citit tot.Multumesc fetelor care au intrebat de noi si celor care ne-au vizionat pozicile.Cand voi ajunge in It voi mai pune cateva.
Imi pare tare rau caci vacanta mi se termina si nu am apucat sa ma vad cu nici o mamica de shtrumf din bucuresti.
Ca si carlav am observat o gramada de mamici care ishi imbraca copii EXAGERAT de gros.Daca afara era vreme de tricou iar mai pe seara de bluza sau o gecuta de trening ...copii erau deja cu caciuli haine de iarna..COMBINEZOANE
...ba mai mult una sre plangea ca e si transpirat copilu si il certa pe barbasu de ce nu a mai lut o bluza de acasa...
...Cate remarci am primit ca sunt o mama denaturata banuiesc ca e inutil sa va spun caci le shtiti si voi![]()
Nu mai stiu cine a intrebat de camera de la ikeaIn ca nu am cumparat-o deci nushu ce sa zic.Alex doarme cu mine in pat ..cum zicea Luna (
) cred ca imi e mai greu mie sa ma despart de manutele astea fine care ma iau in brate noapea dekt sa se desparta el de mine![]()
xerxe bafta sa gasesti alta bona in cazul in care nu se va reintoarce bona ta!
musso multa sanatate 
As putea sa ma ''laud'' ca am facut si eu o BAIE dupa 3 ani de dushuri?si m-am simtit si eu cucoana?![]()

Monicabo inca putin!Sa ne zici cand sa facem galerie 
timi banuiesc ca deabea astepti sa vezi ciurpriza ![]()
luna nu mai fii depresa.Nu shtiu cum sa te incurajez din pacate caci si mie imi lipsesc aceleasi lucruri.daaar 

Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi