Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (106)
Raspunsuri - Pagina 18
msfhbo spune:
Buna ziua
Andrei are diaree, suntem pe regim si tratament.Abia joi avem rezultatul de la copro.S-a trezit pe la 4 noaptea trecuta si cred ca-l durea rau burtica pt ca a plans rau.
Aveti cumva o recomandare pt un dr de la IOMC?L-am tot dus pe Andrei acolo, ca pe el il apuca relele ori seara ori la sf de saptamana si mi se par f ok medicii.
As vrea totusi sa ne oprim la un dr, in sensul de a-i muta fisa acolo.Dr de familie m-a dezamagit cam de multe ori si m-am saturat sa stau cu fisa la ea si pe copil sa-l vada altcineva.
Mai mergeam la dr Stanciu Adrian, dar tb sa fac programare cu 2 sapt inainte.Ce naiba fac cand am o urgenta???
brazuca25 spune:
msfhbo ti-o recomand pe dna dr Bar Gabriela, o gasesti zilnic dimineata la urgente la IOMC. Poti sa ii spui ca vii din partea Corinei Coshereanu (adik eu
) suntem cunostinte vechi. Pupici si sanatate multa!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
Timi07 spune:
Azi am fost la dr. Bebe e bine, are coloana perfecta, da din manute. I-am masurat capusorul si e ok. I-am vazut si talpa picioarelor desi au scan vechi si nu se vede foarte clar. Nu trebe sa va spun cat de dragalash mi s-a parut ![]()
SI E DOAR UNU/UNA...nu mai stiu cine zicea ca o sa fie doi ![]()
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
karligutza spune:
multumesc luna pentru sfaturi, este pasul pe care il vom face in mod evident, dar de cand am pus intrebarea pe forum parca ii e frica sa mai vomite ca n-a mai avut nici un episod! ii e frica de ce-am aflat probabil! ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
xerxe2005 spune:
Eu pun ingredientele cam dupa ochi. Fac un aluat in care pun ce am prin casa: faina, drojdie, sare, cam 2 lg de zahar, 1-2 oua, 50 ml ulei si las la crescut.
Branza o amestec cu 2-3 oua, coaja rasa de lamaie, un strop de vanilie, 1-2 lg de faina, ca sa nu fie foarte zemoase si sa curga zeama de branza in uleiul incins.
Dupa ce creste aluatul intind foi mari, tai in patru si pe patratelele rezultate pun 1-2 linguri de branza, presar zahar dupa gust, le impachetez bine la margini, ca sa nu se desfaca si le prajesc in tigaie in ulei, la foc mic spre potrivit, ca sa nu ramana crude in interior. Le prsar firbinti cu zahar pudra Le poti gface cat de mici sau de mari iti plac. Eu am pus cate trei in tigaie la prajit.
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 xerxe,te rooog pune reteta de gogosi cu branza dulce ca tare pofta m-ai facut,fac si eu dulciuri dar gogosi n-am incercat. |
Razvan Gabriel
Luna1 spune:
Mai am facut un tort de zahar ars in weekend de m-am lins pe botic de bun ce era.
Va dau reteta zilele astea.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
musso17 spune:
xerxe,multumesc frumos...te
luna,eu astept reteta cand ai timp....mmmm,eu mor dupa crema de zahar ars,cand e sotu' acasa fac la fiecare doua zile...da pai tort?!![]()
Luna1 spune:
Corina ma uitam ce a crescut Denisa. Si ce frumoasa e. Unde sunt facute pozele din albumul 1 an si o luna?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
brazuca25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luna1 Corina ma uitam ce a crescut Denisa. Si ce frumoasa e. Unde sunt facute pozele din albumul 1 an si o luna? Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007) |
Multumim de complimente. Pozele sunt facute in Parcul Tei vis-a-vis de Facultatea de Constructii. Mi se pare cel mai sigur parc din zona mea, pentru ca nu au voie adulti cu biciclete si role...La cat de avantata merge Deni mi-e groaza cand o vad langa biciclisti.
Aoleo...reteta de gogosi cand eu sunt la regim!
Nu pot decat sa mananc asa virtual. Timi felicitari pentru bebe jucaus si sanatos!
Nu ai nici un feeling cu ce e in burtica?mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletzwww.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
CarlaV spune:
msfhbo, Mihai Iordachescu, tatal lui s-a ocupat de mine cand eram micuta, a fost coleg cu mama.
Sunflower, multumesc pentru ideea cu fiert rufele, asta chiar nu mi-a mai zis nimeni, o sa incerc. Hainutele sunt albe dar au imprimeuri si aplicatii colorate si mi-e cam mila sa le albesc complet.
Timi, felicitari pentru eco si pentru talpitele bebelusului!
Brazuca, multumesc de pupicul pentru hainute, incepe sa-mi treaca supararea, sunt lucruri mai rele in viata. Noroc ca Saby nu e atat de mare incat sa sufere dupa ele, desi i-au placut la inceput, se pare ca a uitat de ele acum.
Revin, schimb un pampers cu care-mi odorizeaza fii-mea camera de cateva minute.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"