Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (106)
Raspunsuri - Pagina 16
brazuca25 spune:
Neatza fetele!
Carla
imi pare rau de hainute. Nu stiu ce sa te sfatuiesc ca nu mi-s prea mare gospodina. ![]()
Ieri a fost prima zi cand fiica-mea a BAUT LAPTE!!!! A baut cam 100ml din sticla ei cu dop pt copilasi.
Iar de dimineata ne-am trezit...la 11!
Cu toate astea eu am o stare foaaarte proasta asa ca ma duc sa ma bocesc sa ma descarc. 
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
mychydutza spune:
xerxe, am inteles eu bine??????soacra a avut grija de copil in timp ce tu ai facut o baie cu sotzu????????mai ,da' hai s-o clonam sa mai dai si la altii
!
eu zic sa te duci la homeopat, in legatura cu agitatia copilului. AndraZ a avut o problema asemanatoare, ca tipa Mara si era foarte energica, s-a dus la homeopat, i-a dat neste "grauntze" si am inteles ca e mai bine.
brazuca, lasa bocetele, uite ce frumos e afara. eu vorbesc... dupa ce a plecat sotzu aseara m-a apucat un bocit......mi-am adus aminte si de fetita Laviniei Milosovici, am mai citit si la "sufletul credintei" niste povesti triste, si dai si plange.m-am descarcat si m-am simtit mai bine dupa. cred ca din cand in cand e buna si o repriza de............boceala.
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
stefania_97 spune:
Prezenta la semnare condicii
,
Multam de
mi-a prins bine
Carlasi mi-ar place sa ne putem intalni. Le invidiez pe mamicile de pe forumul nostru care s-au putut intalni cu strumfii despre care vorbim atat de des. Imi pare rau de hainute. Eu ultima oara am decis sa pun totul in clor. Nu a facut gauri in haine dar le-am facut pe toate albe sau roz deschis ![]()
Claudia aici nu se da sirop de tuse la copii sub 2 ani iar cel care se da dupa ceea e din plante. Raceala, gripa, mucii si tusea se trateaza cu indiferenta aici. Nu se dau medicamente pt ele decat daca medicul evaluaza ca e grav si chiar nici atunci. Daca e virus spun ei nu ai ce sa ii faci.
As vrea sa va intreb ceva. Lunea viitoare ma duc la control cu bubulina mea. Pana acum nu i sau facut analize de nici un fel. a fost la control dar nu i s-a luat sange sau urina sa se testeze.
Luni vreau sa cer niste analize dar nu prea stiu ce sa cer. Aici nu se fac analize in mod normal daca copilul e sanatos. Eu vreu doar sa fiu linistita ca nu e anemica sau are vreo boala ascunsa. sunt un pic paranoica

Tot mi se pare mica. are la 13 luni 9,200 kg. e dezvoltata bine dar mi se pare micuta.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
xerxe2005 spune:
Mihaela, a fost draguta soacra, dar i-am pus in poala un castron de gogosi cu branza dulce facute la tigaie si cum ea e innebunita dupa orice e dulce (ca ea nu are timp sau chef sa faca, dar e bun de la altul
), a fost chiar bucuroasa sa stea cu el 30 minute.
Deci asta la mine e reteta succesului: sa o momesc cu ceva dulce.
Razvan Gabriel
brazuca25 spune:
Stefania, Deni are 14 luni (aproape 15) si are 9,3kg. Nu stiu cat are in inaltime dar a mai crescut, o vad dupa cum e gata gata sa dea cu capul de coltul unui birou care pana mai ieri ii venea muuuult peste cap. Medicul mi-a spus ca este absolut ok, ca arata bine si nu are motive de ingrijorare cu greutatea. Analizele pe care noi le-am facut: hemograma, sideremie, sumar urina+urocultura, coprocultura.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xerxe2005 Mihaela, a fost draguta soacra, dar i-am pus in poala un castron de gogosi cu branza dulce facute la tigaie si cum ea e innebunita dupa orice e dulce (ca ea nu are timp sau chef sa faca, dar e bun de la altul Deci asta la mine e reteta succesului: sa o momesc cu ceva dulce. Razvan Gabriel |

greierash spune:
Heeeii... sa povestesc si eu de ale mele....Este a 5-a zi de cand nu mai alaptez copilu'. Mentionez ca nu mai alaptam decat dupaamiaza si seara la culcare. Am trecut impreuna fooarte bine, neasteptat de bine peste asta. Eu ma tin tare, nimic neprevazut... inca nu ma dor si nu s-au umflat "bubitele"
, probabil asta e avantajul ca ramasese mica productia... Iar Andrei.. e ok, poate putin mai nervos... dar nu stiu daca asta ar putea fi cauza...Chiar fetele care ati trecut deja prin asta, si ati intarcat puiutii, ati observat sa fie mai nervosi in zilele imediat urmatoare?
Cu mucisorii stam bine, adica mai avem, mai putini, dar sunt... Noaptea e mai greu cand se mai infunda nasucu si se foieste si dormim ....mai mult nu!!! Offf ca nu mai pot!
In legatura cu intarcatu' eu ma asteptam sa ma traga de bluza , sa imi ceara... dar nu, chiar nu s-a exprimat in niciun fel in sensul asta. De aceea ma gandesc daca starea lui mai nervoasa o fi din cauza intarcarii sau a racelii? Aaa si parca mananca mai putin ca inainte ...asta o pot pune pe seama racelii, ma gandesc...
Hai ca v-am zapacit cu ale mele, dar ma gandeam ca e inca o experienta in legatura cu intarcatrea copiilor care ma gandesc ca e un lucru destul de sensibil pentru noi, pentru ei mai putin ca uita destul de repede, la noi, cu psihicu' e mai greu...Eu merg inainte pe acelasi principiu, si vi-l recomand cu caldura: optimism!
Nu va mai lasati doborate de depresii si alte d'astea, ganditi-va ca poate fi mai rau. Ganditi-va cand va mai apuca cate-o depresie la un caz gen Lavinia Milosovici, doamne fereste! Noi avem copii sanatosi, sa multumim lui Dumnezeu pentru asta, si sa fie asa mereu, si sa ne bucuram de fiecare clipa alaturi de ei.
Cred ca am scris mult, nu imi cer scuze pentru asta, dar am scris pentru ca asa am simtit, poate a fost o descarcare, nu am facut aluzie la nimeni, poate am vrut sa ridic putin moralul fetelor care si-au "exprimat" depresiile. Sau poate pe al meu....
.
Si afara e o vreme asa de frumoasa, ca abia astept sa ajung acasa la puiul meu sa iesim afara, cu toate ca mi-e asa un soomn...
Va pup si o zi buna sa avem!
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
xerxe2005 spune:

[quote]citat din mesajul lui greierash
Eu merg inainte pe acelasi principiu, si vi-l recomand cu caldura: optimism!
Va pup si o zi buna sa avem!
[quote]
Razvan Gabriel
mychydutza spune:
va fac si eu o intrebare: stiti ceva de DR.POIANA de la Poizu???
Luna1 spune:

Eu cu depresia...ceva mai binisor, ce sa zic, nu e cauzata de serviciu (incerc sa caut ceva de facut de acasa sau pe cont propriu), e cauzata de vreme, de lipsa de timp in a petrece timp cu sotul meu, adult time cum ii zice aici, de lipsa de prieteni apropiati, ca deh cunostinte am....o groza, cu prietenii stau prost, doar o prietena am mai apropiata si v-am zis ca s-a mutat in alt oras si de e trafic poti sta si 3 ore pe autostrada blocat.
Oricum sunt mai bine caci a venit vara aici.
Adica in weekwnd au fost app 20 grade soare si cald, am scos-o pe fie-mea la sosete si rochita de vara.
Caferuta ce raspuns astepti de la mine? Am citit din urma dar n-am gasit. Oricum vroiam sa te intreb si eu: fetele tale dorm impreuna sau separat?
Noi nu am recoltat celule stem, nu stiu de ce, adica stiu ca aici e un sistem de banca a NHS-ului (sistemul national de sanatate) si poti sa donezi la ei iar la nevoie (Doamne fereste) apelezi tot la ei. Donatia ta o pot folosi pt orice persoana compatibila. Asta am vrut sa fa insa pt ca am nascut in clinica naturala acolo nu se recolta.
Ghinetz am vazut ca pleci in vacanta asa ca iti dau linkul cu poze cand te intorci.
Monica spor la nascut. Am emotii pt tine, parca am fi iar la odisee.
Xerexe bine i-ai zis sotului sa get over it, si eu mai trebuie sa-i amintesc sotului ce si cum, sa gandeasca pozitiv.
Andicu si Andutzy am vazut poze cu Filip si Horia tare frumosi cavalerii vostri.
Despre suzeta e cu dus si intors. Mie mi-e simplu sa vorbesc pentru ca am scapat. Citeam intr-o revista chair sapt trecuta ca mai bine mai devreme si varsta ideala e in jurul varstei de un an cand uita relativ usor, iar atasamentul desi pare puternic e mult mai mic comparativ cu varste mai mari. In plus dupa doi ani copilul gaseste usor solutii de ex poate zice clar, hai la supermarket sa cumparam alta daca asta s-a stricat, sau sa-si ia zana buna una noua de la magazin.![]()
Acum ce sa va zic, eu cred ca daca vreti cu adevarat in max 3-4 zile dispare din viata voastra. Acum sa va zic partea negativa de dupa disparitia suzetei.
Adelise a decis ca e ok, nu ii mai trebuie suzeta, ca nu se va atasa de niciun maimutoi pus de mine in patut ci de...mine in mod exceptional. Adica de cand am renuntat (o luna jumate) Adelise incet incet s-a mutat cu noi in pat pentru ca nu stia sa adoarma singura si trebuia sa stau langa ea, apoi se trezea si o luam in pat etc.
De aseara am desfacut patutul pentru ca oricum urla numai daca incerc sa o pun in el si am instalat patul lui Cosmni cel vechi care e destul de jos ca nivel si arata super (cel ce iti place de la Ikea Mamii) i-am pus protectie la margine si... hai la training.
I-am dat biberonul in pat sa il bea singura in timp ce eu eram la picioarele patului si cum l-a terminat a inceput concertul caci nu voriam sa ma intind langa ea, ci doar stateam in fund si o ignoram. A urlat 30 min si mi s-a rupt sufletul. Apoi ca sa va zic prostia mea, cand a adormit m-am pus eu pe bocit caci imi va lipsi caldura ei in bratele mele, felul cum ma ia de gat si ma pupa seara la somn, imbratisarile si dragostea imensa care nu se manifesta asa de intens niciodata pe timpul zilei. Asa ca la primul scancit la 1 noaptea am luat-o in pat iar.
Am hotarat cu sotul ca nu ne deranjeaza dormitul ei in pat cu noi atat timp cat adoarme singura la ea in patut caci asta ne termina, faptul ca trebuie sa stam in pat sa ne prefacem ca dormim. Asa ca trainingul e pentru adormit singurica si apoi mai vedem.
Cam asta am declansat noi cu renuntarea la suzeta. Nu-mi pare rau caci nepoata mea a supt suzeta pana la 5 ani si nu o puteam pacali cu nimic sa renunte la ea. Asa ca sunt fericita din punctul asta de vedere.
Revin.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)