Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (106)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cate 40 mai ai?

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata! Fii-mea a dormit 12 ore, eu vreo 10, sunt fresh.

Liaaaaaaa si Unaaaaaaaa !!!
Aylin !!!

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.si noi am dormit bine. azi m-a "rasfatzat" cu o trezire la 8.30.dar de atunci ma calareste incontinuu.k sa nu mi-o iau in cap

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Oaana de la Barlad, daca ii dai lui Aaron sa suga noaptea, de ce ai spatele amortit? Eu dormeam cu el si ii dadeam sa suga culcata, pe o parte si cand schimbam sanul, ma aplecam mai mult spre el. Asa ca, daca poti, alapteaza-l si tu asa, ca se te mai protejezi.

Razvan doarme la fel de haotic, tot cu 8-9 treziri ne noapte, cu plansete si maraieli, vrea acum, leganat, cantat de nu mai am glas dimineata de atata cantat. Trebuie sa mai invat si cantecele noi, ca repertoriul meu nu il mai satisface. Sambata spre duminica a plns mult, se incorda si se intindea ca un arc si cand il luam in brate si s-a linistit greu. Asa ca s-a gandit socrela sa faca ceva. L-a obosit bine toata ziua, l-a scos la plimbare ca eu aveam ceva de lucru (de introdus animatii la o prezentare), seara i-a facut masaj cu ulei, l-a frecat cata putu ea de bine, ca el e o mostra de copil tare energic si nu a stat locului o clipa. Apoi am adus balia cu apa in camera incalzita, i-am facut baie, ne-a jucat cu ratusca si alte jucarele, ca sa ii placa si sa se simta bine. Apoi l-a adormit, cat am facut si eu o baie cu sotul(de mult nu mai am mai facut asa o baie buna).
Cand am iesit din baie mi-a zis plina de speranta: sa vezi ce bine o sa doarma acum!
La 15 minute dupa ce adormisem si eu, a inceput show-ul obisnuit, cu maraieli, pana la 4, cand s-a trezit de tot si a zis papa-papa. A adormit apoi cam pe la 5 si la 6 m-am trezit sa plec la serviciu.
Nu doarme mult ziua. Cam o ora pe la 10.00, apoi inca o ora-o ora si jumatate pe la 16.00.
Nu stiu ce sa tot aiba. Am sperat ca daca il intarc o sa fie mai bine. Or fi dintisori gata sa erupa, nu stiu, ca nu am vazut mare lucru in gurita lui. Febra nu avea, racit nu e, nu ii curg mucii, nu tuseste si ce e mai important, ziua e fresh, e cel mai energic si activ copil. Nu stiu ce sa mai cred.
Mi-a zis cineva sa merg la un doctor homeopat. Credeti ca ne-ar putea ajuta cu ceva un doctor homeopat?

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Lorina multumesc de cafea .
Carla eu sunt o mamica mai inteligenta ca am spalat sandalutele portocali din piele cu muuulte hainute. La unele hainute au iesit petele dupa foarte multe spalari.
Andra ai doi baietei scumpi foc. Totusi nu am inteles ca si-a ales Horia din tava.
Am vazut si tricotajele. E bine ca ai timp sa faci. Cand fac rost de un aparat foto iti trimit poze cu cateva modele de la Andra (tricotate de altii, nu de mine).

Andra a adormit doua seri fara suzeta dar se mai trezeste noaptea si nu pot sa o linistesc fara ea. Deci noaptea o sa o mai primeasca dar incerc sa o adorm fara. Am incercat cu apa noaptea dar nu vrea.
mai sunt strumfi care mananca foarte putin? Andra a mancat ieri doar lapte si iaurt. Are zile cand ma dispera cu mancarea.

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

40*2 adica

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Aaaaa, si va rog eu fetelor, nu va stresati si suparati pentru rufe patate sau masini zagaraiate.

Sotul meu a lovit saptamana trecuta o masina careia i-a avariat spoilerul, farul si aripa, iar masina lui, de serviciu a avut o mica zgaraietura. A fost vina lui si era cta pe ce sa isi opiarda carnetul, dar soferul celalalt a fost dragut si nu au mai mers la politie, a acceptat plata daunelor. Sotul meu insa a fost foarte afectat si suparat si ii parea rau si de banii astia chelutiti ca de, erau prevazuti pentru alte treburi. A avut chiar o durere de cap care l-a lasat abia aseara cand i-am facut eu "scandal" si i-am explicat ca alfel trebuie sa vada situatia: ca l-a costat doar xxxx lei ca sa evite accidentarea lui fizica. Ca noi avem nevoie de sot si tata sanatos (si sper eu putin mai atent de acum incolo la sofat), nu de xxxx lei si indiferent de cat de rau imi pare si mie dupa banii aia, nu ne mai ajuta cu nimic sa ne gandim la ei. Sa fim recunoscatori ca a fost un accident usor, ca e sanatos, ca am avut bani de unde sa ii platim omului rapid cheltuielile si ca avem multe alte lucruri de facut in viata decat sa ne lamentam cu ce a fost sau a putut fi. Just get over it!
Multumim Domnului ca suntem sanatoase, ca avem copii frumosi, dragalasi si ambitiosi de crescut! Nimic alteceva nu conteaza!

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

As vrea sa.
Buna ziua tuturor.Prima noapte fara san.A fost teribil,de la 3 pana la 8 nu a mai vrut sa doarma...am plans,ne-am jucat si tot asa,a papat o felie de paine.I-am spus ca a papat catzelul.In fine,e ragusit de atata plans si tuseste,dar eu nu mai dau inapoi.
A,era atat de suparat ca mi-a dat cu o carticica peste gura..A fost mare taraboi,spre dimineata l-a mai tinut tati.

Xerxe,imi amortea spatele ca stateam cateva ore bune in aceeasi pozitie ca sa suga Aaron,si in acest timp stateam si cu spatele dezvelit si eu am o sensibilitate la spate.
Eu sper ca intr-o saptaman sa nu mai planga si sa dorm si eu bine dupa un an si...

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata..multumim de cafea.io sunt calare pe un site de cosmetice,o amica da comanda si am zis sa-mi caut si eu ceva ca doar merit

noi tot cu muci,cand or trece?il aspir,ii pun colargol si nu cedeaza..in rest,doarme bine,cam 10 ore dar nu pot sa-l culc mai devreme de 11,dupa-amiaza chiar il scol,nu-l las sa doarma cat ar vrea.

o zi insorita va dorim.

Mergi la inceput