Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (106)
Raspunsuri - Pagina 13
oaana spune:
Musso,pastilutele se numesc paragripe,se dau imediat ce apar primele simptome.
Mi-a mai dat Thymus 5CH-9CH,stimulator si Thymus30CH-pentru febra.Pentru imunitate Imunorezistan Junior.
Mi-a spus ca el a tratat homeopat un copil cu febra 39,care statea in pat,in 10 minute s-a ridicat din pat,si in jumatate de ora era bine...acum depinde de la caz la caz.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
Carla imi pare extrem de rau pt hainutze,imi inchipui reactia ta,pt ca eu sunt colerica si ma enervez la culme,mai ales cand e din vina mea
...am pus si eu odata o bluza noua in apa si am aruncat dero pe ea,toate particolele alea de dero care erau mai albastre s-au facut albe pe bluza mea,deci adio bluza.Nu stiu cu ce ai putea repara...cred ca ai incercat n...variante.Sper sa le repari cumva.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
musso17 spune:
carlav...eu am incercat vanish in cantitati industriale,nu da rod,eventual scoate si culoarea daca nu e alb...am patit-o cu o camasa de a sotului luata de la un brand cunoscut cu mari sacrificii,era galbena si a iesit pe ea tot ceva rosu-grena,am sapalat-o de fiecare data cand spalam lucruile lui mihnea,la un loc,timp de trei,patru saptamani...a iesit...sper ca am fost coerenta,deci am pus-o la spalat cu lcururile copilului de fiecare data cand spalam pentru el.inceraca asa si ai rabdare,te cred ca te-ai suparat.multumesc de raspuns.
musso17 spune:
oana,multumesc de raspuns,acum eu nu prea imi dau seama de primele simptome,de obicei la mihnea debuteaza cu febra mare...si mie dr mi-a spus ca a avut mamici care nu au dat nimic la febra in afara de beladona chiar daca au ajuns la convulsii
...asta m-a cam speriat..eu l-am tratat pe mihnea de dermatota atopica cu calcarea carbonica,si-a facut efectul in cateva zile dupa ce cu tratament alopat nu se vedea nici un rezulatat de vreo doua luni.
mychydutza spune:
musso, ce e "calcarea carbonica"????? am o prietena a carei fetitza are dermatita atopica, foarte urata, pe fatza, picioare, manutze.......poate imi dai detalii. da-mi PM , e mai bine.
am citit ca a murit fetitza Laviniei Milosovici....

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
musso17 spune:
mychidutza,nu stiu sa folosesc pm-ul asta...scuze
...trebuie sa mearga la dr homeopat,anamneza e diferita de la copil la copil,noi am inceput cu calcarea carbonica 100 ch,niste pastilute din nu stiu care strat al cochiliei de scoica...a mers dar nu complet,asa ca la urmatoarea vizita a trecut la 200 ch si in doua zile nu a mai avut nimic...stiu, e pacatoasa dermatita asta,am tras cu ea de mi-era mila de el,aveam impresia ca se uita lumea altfel...in paralele cu pastilutele il spalam seara in ceai de trei frati patati...din punctul meu de vedere,sa nu foloseasca cortizon,da efecte rapide dar in cateva zile reapare,sa incerce cu creme de hidratare...invata-ma sa folosesc pm si iti scriu tot ce am facut eu,ce a mers si ce nu.
monicabo spune:
Carla
imi pare rau pt hainute, si iti inteleg oftica si supararea , si eu as fi putut pati la fel, nu mi-as fi dat seama de grena-ul ala.. Si mie mi s-a mai intamplat sa stric cateceva la spalat, ma rog, cate o chestie, dar tot ma supar cand gresesc aiurea ceva. Vezi cazul cu masina, a fost o mica scapare, nimic periculos pt nimeni, dar totusi s-a lasat cu urmari - cu bara aia desprinsa de trebuie schimbata (nu-i prea mare paguba, dar asa ca idee). Insa m-am mai linistit, dar m-am suparat si eu rau de tot...
Nu mai fi suparata nici tu...poate s-o mai gasi vreo solutie (aia de la billa, de care ti-a zis Vio). Si eu la fel fac, spal hainele noi cumparate, mai ales cele care intra in contact direct cu pielea copilului (deci mai putin geci, fasuri, in rest cam tot)
Mychydutza...
am citit si eu pe pe net in evenimentul...trist... stiu ca a avut probleme de la nastere fetita ei 
Trist, destinul poate lovi pe oricine, asa ca sa ne rugam sa fie sanatosi copiii nostri si sa se dezvolte normal...
Oanaa succes cu intarcatul
A venit si vremea asta, se pare...
Carla, chiar, pe tine cum "te suge" Saby, tot asa cum se vaita/vaitau fetele, cu n treziri pe noapte? Sau e mai liniste la voi?
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
34+
Ana Maria
andutzy spune:
Buna ziua!
Am intrat se pare la fix, deoarece discutia voastra prezinta interes maxim pt mine, am prins oroare de medicamentle alopate. Copiii mei sunt raciti de 2 saptamani, nu au febra dar le trece secretiile prin toate fazele iar si iar si nu-si mai face nimic efect. Neaparat trebuie sa ajungem si noi la homeopat.
Mai e vreun strumf care sa nu mearga singurel? Sau Horia a ramas ultimul? Si Dragos a mers la un an si 3 luni si vad ca nici Horia nu e departe de primii pasi de unul singur dar inca ii este teama. CU motricitatea fina ne-am mai pus la punct, chiar daca nu ne-a vazut nici un medic pe aceasta problema.
Intre timp am ramas fara motz, gasiti poze de la eveniment AICI
L-am si tuns pe Horia, poze cu noul lui look gasitiAICI.
De asemenea am mai fost prinsa si cu o pasiune mai veche pt care am tras tare cat sa realizez o prima "colectie de toamma iarna pt strumfi si mamici" de lucrusoare tricotate pe comanda, cu care gasiti poze AICI.Daca aveti intrebari sau vreti detalii despre acestea din urma, putem vorbi si pe mess, adresa mea este andra_teodoru, pentru cele ce nu o stiu inca. Messul il am tot timpul deschis, din pacate pe forum intru mai rar.
Noroc cu messul ca asa am mai tinut legatura cu Paticut, Carla V, Karligutza si daca omit pe cineva sa-mi fie cu iertare.
Nu am apucat sa citesc din urma dar voi incerca sa mai profit de putinul timp in care e liniste in casa si poate mai vad si niste poze:)
Va pupam,
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...![]()
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
andutzy spune:
Carla, iti scriu aici ca nu stiu daca mai reusim sa ne intersectam azi pe mess. Si cei de la Sanno au ceva de scos petele, insa petele care ies dintr-o haina in alta sunt tare dificil de scos. Si niciodata nu am inteles de ce o culoare care migreaza asa de usoar de pe haina ei originala, de pe noua gazda nu mai vrea sa plece nici de a naibii 
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...![]()
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
mychydutza spune:
musso, mai bine comunicam pe e-mail: mihaela.munteanu@gmail.com merci
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!