Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Votat ioanaiub!

Somn usor!

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msfhbo spune:

Sunt ingrijorata. Baietelul meu a facut in seara asta un kk nasol, cu mucus si urme de sange.
Cand se trezeste mergem la medic, dar eu sunt ca pe ghimpi.
Nu ma simt nici eu bine, nu pot sa adorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msfhbo spune:

Multumesc pt raspunsurile legate de suzeta.Cum ziceam, eu inca i-o mai las.
Bine zis, Claucia, si eu consider ca pt el suzeta reprezinta ,inca, o nevoie.
tuturor.Merg la somn.sau macar incerc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui msfhbo

Sunt ingrijorata. Baietelul meu a facut in seara asta un kk nasol, cu mucus si urme de sange.
Cand se trezeste mergem la medic, dar eu sunt ca pe ghimpi.
Nu ma simt nici eu bine, nu pot sa adorm.

asteptam vesti bune! sper ca ai putut dormi.
azi m-a trezit andrei la 6.se apucase sa butoneze TV-ul.sunt chiauna de somn

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata.
oana,spune-mi si mie despre acest vaccin antigripal homeopat,nu am auzit de el...presupun ca se ia de la farmacia homeopata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

musso,e un vaccin care sa da la fel toamna si primavara.Exact asa sa ceri,vaccin antigripal homeopat.Sunt granule care se dau pe gurita.Mi-a mai dat niste remedii homeopate pe care sa le am in casa,in caz de gripa,febra mare,etc...daca cineva e interesat le scriu aici.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

am vrut sa spun ca Aaron suge de rupe noaptea,cred ca recupereaza pt ca nu-i dau ziua.Asa ca si eu sunt chiauna si cu spatele amortit.Cred ca o sa ma decid cat mai repede sa nu-i dau noaptea.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

multumesc oana,am sa-i iau si eu..pentru febra am doar beladona,dar mi-e teama sa-i dau homeopat cand il vad cu temp de 39...m-ar interesa ce ti-a dat pentru gripa,asta as vrea sa iau.multumesc frumos

eu ma bag la baitza,eveident cu fii-miu in coasta mea si apoi iesim ca e tare frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, de suzeta nu stiu se sa spun fiindca fii-mea n-a avut. De pozna pentru care am plans 2 zile va povestesc separat.

Musso, eu vaccin antigripal nu fac nici la copil si nici la adulti.
Nma, Monicabo, multumesc pentru gandurile bune, n-am reparat nimic si mor de ciuda.

Monica, nu esti sofer fraier, te-am vazut conducand. Oricum astia cu bordurile le schimba continuu, se poate intampla oricui, stai linistita sa nu-ti faci rau.
Mi se pare foarte dulce ca Andreea sa stie unde e surioara ei, cred ca e un sentiment extraordinar pentru tine. Ai o fetita care s-a transformat foarte repede dintr-un ghemotoc roz intr-un copil independent si care deja stie ca Ana-Maria e in burtica, super! In curand o sa ai iar un ghemotoc roz, n-am trecut prin asta cred ca de fiecare data emotiile sunt ca prima oara, eu cred ca m-as simti la fel.
Asa e, mai ai foarte putin, cum trece timpul! Pupuci si nu te mai necaji pentru masina, voi sa fiti sanatoase.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Asa... si acum poveste lunga cu mama fraiera, nu ca ar mai face si altele ca mine, dar asa, sa vedeti ca se poate .

Mie imi plac mult hainutele americane, si pentru mine si pentru bebe, si culmea (la mine) e ca imi place mai mult sa cumpar pentru copil decat pentru mine, sunt addicted la anumite branduri de care a avut de la inceput. Drept pentru care am cumparat de pe net hainute de toamna/iarna, am ales pentru tot sezonul, am dat o gramada de bani pe shipping, apoi taxe in RO si in sfarsit vineri aveam coletul acasa. Uraaa, am primit toate minunatiile astea, bluzite cu maneca lunga, body-uri, rochite, pijamalute, blugi, salopete, caciuli, fulare, manusi, o geaca de iarna, 2 perechi de pantofi, dresuri... stiti si voi cum e, le vezi si nu-ti vine sa nu le iei, ca se potrivesc bine intre ele si ar arata superb pe copil.
Deci le-am intins prin sufragerie si am inceput sa ne extaziem la ele, Saby le studia pe rand, chiuia la unele, incerca sa imbrace altele, a fost distractie in toata regula.

Baiul acum incepe... eu le pun pe toate la spalat inainte sa o imbrac cu ele si am ales albe cu niste imprimeuri mici, roz pal si blugi bleu. Cum nu era decat juma' de masina, am adaugat altele albe pe care voiam sa le donez si o pereche de pantofiori de panza albi cu imprimeu grena. Pantofiorii aia asa mici cum erau mi-au stricat toate hainele, a iesit imprimeul grena pe aproape toate albele si rozurile mele, am vazut rosu in fata ochilor cand le-am scos din masina. Au scapat ca prin minune cateva neatinse, unele roz si geaca de iarna, dar 80% sunt distruse complet. Arata ca Picasso, cu pete grena de toate formele si intensitatile de culoare.

Planul de actiune se pare ca n-a ajutat la nimic. Le-am pus imediat Vanish direct pe pete, le-am frecat, le-am lasat vreo 2 ore si apoi le-am pus la spalat iar, n-a iesit nici o nuanta din pete. Apoi le-am luat la spalat de mana, le-am frecat iar pana am crezut ca se rup, le-am lasat in Vanish o zi, le-am luat iar de mana, le-am pus iar in masina, am luat un roll-on care zice ca "muta pata de pe haina pe servetel", totul a fost apa de ploaie, 3 litri de Vanish, vreo 5 tipuri de detergent diferit, nimic nu merge.

Mi-a zis Violeta de o solutie de la Billa, o sa o incerc si pe aia.
Ultima varianta e cu ceva cu clor, desi mi-e teama ca o sa fac gauri in haine si mi-e mila de toate imprimeurile frumoase de pe ele.

Daca aveti vreo solutie, sunt deschisa la orice varianata (ma rog, mai putin ideea cu foarfeca pe care nu mi-a dat-o soacra, ci mama ).

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput