IASI - mandra cetate (79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Constanta, sa presupunem ca ai cauta o alta femeie.
va poate ajuta una din bunici, sa stea in primele saptamani impreuna cu femeia?

asta-i prima intrebare foarte importanta.

am trecut si eu prin cateva schimbari de bone; de fiecare data mi se parea ca va fii un stres imens, ca nu voi gasi pe cineva mai bun; ca mai bine ma stresez in prezent si fac compromisuri...

nu spun ca nu fac (compromisuri), dar cu o anumita limita; incerc sa discut mult cu femeia, sa ma abtin cand ma enerveaza si sa-i sugerez cu calm ce nu mi-a convenit...
dar se simte o persoana daca e axata numai pe cereri de marire a salariului.

femeia mea de exemplu, asa simpla cum e, discuta cu mine despre comportamentul lui Vlad, ce l-a putut determina...se uita la emisiuni gen "super-nanny", adica chiar incearca in felul ei sa inteleaga psihologia unui copil.

am ajuns sa apreciez lucrul asta, chiar daca la inceput ma deranja faptul ca bona avea acea superioritate sau aroganta - se considera cea mai desteapta, in nestiinta ei.

nu stiu cat de clar m-am exprimat, cert este ca de fiecare data plangeam dupa fosta femeie, mi se parea ca nu voi mai gasi niciodata una ca ea, dar pana la urma m-am convins: cand nu se mai poate, nimeni nu e de neinlocuit.

Mergi la inceput

stiti cumva - STODAL e pentru tuse neproductive, pt tuse cu expectoratie sau pt ambele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Si mie mi-a placut sa ne revedem. Si la fel ma gandeam ca data viitoare musai sa fie masa rotunda...sau daca nu gasim, facem rocada, vom sta cu cine nu ne-am vazut de data asta...

Cristina Stodal-ul e ptr orice fel de tuse, stiu eu. Iarasi mai stiu ca ptr tuse seaca f bun este Tinctura de carpen (de la Plantextract).
Si noi suntem cu febra mare, 38.5, aparuta din senin...adica asta noapte tusit, scancit, azi dimineata bine merci, doar tusit...pe la 12.30 imi spune ca ameteste, cand pun mana pe el, fierbinteeeee. Suntem pe antitermice, Eurespal si tinctura de coacaz negru si picaturi de vit C. Sper sa scapam. Uffffff....i-am facut impachetari cu otet, micutul de el, ce mila imi era, tot imi spunea ca nu se simte bine, intr-un final a scazut la 37 si a adormit, poate cand se trezeste va fi mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza!

Sper ca v-a placut.Mai repetam?

Pun si eu pozele!

http://s189.photobucket.com/albums/z275/Nora/Cuconada%2017%20oct/?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Fetelor, multumesc pentru foto!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor ma bucur mult ca ne-am revazut si cunoscut...pe viu, ca sa zic asa.
Matiul meu toata noaptea a fost agitat, in primul rand a sforait pentru ca avea nasul infundat si nu m-a lasat deloc sa i-l desfund, apoi, a tot visat, a vorbit, s-a foit, ...i-am facut frectie prin somn, i=-am luat temperatura....am dormit iepureste...ca sa ma exprim frumos.#

Aime...multa sanatate puiutului tau, stiu ce inseamna si nu credeam ca la 6 ani si ceva poate sa se imbolnaveasca asa urat...

Sanatate si o duminica fumoasa,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Super intalnire! Musai data viitoare sa ne rotim.

Sanatate multa la copilasii bolnaviori

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

multa sanatate va doresc si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nora

Neaparat!
Da' unde gasim o crasma sau un bufet cu masa rotunda? Hac!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Nora

Neaparat!
Da' unde gasim o crasma sau un bufet cu masa rotunda? Hac!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

La ONU? Sau poate daca bem destul,vedem toate mesele rotunde
Sau alta varianta data de Simona cu rotitul: la o anumita ora...la si 27 minute de exemplu...pac!...ne ridicam si ne amestecam...apoi iar...zapacim chelnerii

Mergi la inceput