IASI - mandra cetate (79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nora
La ONU? Sau poate daca bem destul,vedem toate mesele rotunde
Sau alta varianta data de Simona cu rotitul: la o anumita ora...la si 27 minute de exemplu...pac!...ne ridicam si ne amestecam...apoi iar...zapacim chelnerii

Bey...si io daca n-am sa pot sa ma mai ridic ce fac? Raman neamestecata?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Nora
La ONU? Sau poate daca bem destul,vedem toate mesele rotunde
Sau alta varianta data de Simona cu rotitul: la o anumita ora...la si 27 minute de exemplu...pac!...ne ridicam si ne amestecam...apoi iar...zapacim chelnerii

Bey...si io daca n-am sa pot sa ma mai ridic ce fac? Raman neamestecata?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Te facem pivot si ne rotim in jurul tau.Dar in cazul asta,pt ca ne sacrificam,platesti tu beutura

Mergi la inceput

Mey...daca o sa roiasca femeile in jurul meu...platesc si bautura...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georrge

Citat:
citat din mesajul lui mephala30
[A fost careva dintre voi www.stanleypark.ro/" target="_blank">aici?. Cum vi se pare locul de joaca?
am aflat si eu zilele trecute de el....

Da, anul asta s-a deschis, am fost la o petrecere... sincer... e destul de bizara impartirea functionalului, dar au personal destul si supravegheaza copiii cu strictete... Imi e peste mana... in lipsa de altceva e totusi o locatie ok...

Un mesaj copiat din capitolul trecut,aparut mai tarziu.
Georrge bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Miha dar vigilenta mai esti!

bun venit Georrge!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Scuze ca ma bag asa in "casa" omului,dar asa vrea sa stiu daca e cineva dintre voi care a terminat Facultatea de Farmacie in 2004.Eu sunt de la alt topic,dar m-a apucat asa o nostalgie cand am vazut "IASI-mandra cetate".

alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta

Mergi la inceput

Helau!

O cafea vrea cineva? Am s'-u rachiu!

Alina,bine ai venit pe la noi. Nu stiu daca e cineva care sa fi terminat Farmacia,dar te asteptam pe la noi,la depanat de amintiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Cristina, e greu cu bunicile sa vina. Nu prea au cum. Nici noi nu am avut cum sta prea mult cu bona impreuna cu copilul. Dar ma ajuta faptul ca imi spune si educatoarea ca se poarta tare frumos cu el, ca il iubeste. Si parca nu am curajul de a o lua la capat cu alta femeie. Dar daca vad ca chiar nu se poate o sa imi iau inima in dinti. Momentan iar sunt suparata ca are micu’ muci, a inceput sa stranute, asta dupa ce am zis ca scapat cu bine. Acu il tin in casa, lamaie cu miere de albine, ceaiuri, ser si sper ca maine sa fie bine.
Radeti voi cu masa rotunda, o sa fim cavalerele mesei rotunde.
Aime, Gabi, sanatate puilor, sper ca de acum sunt mai bine.
O duminica frumoasa.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

mie imi spune femeia de educatoare...ca de fata cu ea se poarta frumos si cand a crezut ca nu o vede (bona pe educatoare) l-a cam repezit (educatoarea).
sper sa fie bine cu bona voastra si sa nu mai fii stresata, nici tu nici cel mic.

la ora 14 Vlad a facut febra!
parca vad spa-ul meu de maine cum se duce pe apa sambetei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Noi suntem relativ bine. Adica...dupa ce ieri a ajuns si la 39.2, asta noapte l-am simtit caldut, dar am mers pe antitermice si Ospamox (pana la urma) si azi cand s-a trezit, mi-a declarat "mami chiar ma simt mai bine". Acu sa vedem, sper sa-l duc maine la gradi, doar cu siropul de tuse dupa el, ptr ca tuseste ceva de groaza...offff, gradi si ale ei consecinte...

Connie, sanatate la pui, asa era si tanti care a stat cu Vlad, mereu isi punea mintea cu el, un pici, si el o domina, ea se enerva, acu' de cand a plecat ptr ca Vlad a inceput gradi, plange dupa el...stiu ca il iubea, dar uneori era pur si simplu culmea...

Cristina, febra de w-e ca si la noi, nu? Offffff...sanatate...

Mergi la inceput